Tilpassede lokaliseringsløsninger

Fra oplæring af oversættere, så de kender din foretrukne stil, til API'er og tilpassede arbejdsgange. Vi imødekommer behovene hos 337.268 forskellige kunder i alle brancher.

  • Arbejdsgange for lokalisering
  • Rekruttering af oversættere
  • Oplæring af oversættere, så de kender kunden
  • Oversættelses-API'er
  • Tredjepartsintegrationer
  • Filtre til indholdsudtræk
  • Oplæring i maskinoversættelse

TranslationOS

En full stack-virksomhedslokaliseringsplatform, der er gennemsigtig, uden mellemled og hyperskalerbar. Vi åbner en verden, hvor smarte kunder og engagerede oversættere har direkte forbindelse til hinanden.

Få mere at vide

Topkvalitet starter med processer

Vi arbejder hårdt på at gøre oversættelsestjenester mere effektive ved at styrke vores produktionsprocesser med gode teknologier og dygtige mennesker.

Produktionsprocessen

Translated hjalp Airbnb med at udvikle en ny arbejdsgang for deres oversættelser, der har maksimeret kvalitet, kontrol og omkostningseffektivitet.
Salvo Giammarresi - Airbnb
Oversættelser af høj kvalitet med hurtige leveringstider. Google Ads- og Facebook-kampagner til oversøiske markeder er ikke noget problem for os nu.
Laura Corallo – Eataly
Translateds medarbejdere har altid været professionelle og hjælpsomme. De er hurtige til at svare, når man beder om hjælp, og de overholder de aftalte tidsfrister.
Fabio Vanek – Italiaonline
Translated har lokaliseret Google Ads- og Facebook-kampagner for os i flere år. Vi betragter dem som en af vores betroede partnere, og de har aldrig svigtet os.
Alberto Mauri – GroupM
Translateds medarbejdere er effektive både fra et salgs- og driftmæssigt perspektiv. De er meget opmærksomme på tidsfrister for levering, og de griber hurtigt ind, hvis det er nødvendigt, for at løse eventuelle problemer efter levering.
Davide Scalvi – Docebo
Takket være Translated er vores websted nu tilgængeligt på 20 sprog i stedet for 6, så vi kan komme ind på nye markeder – antallet af lande, hvor vi opererer, er steget fra omkring 10 til 50.
Pierre Massol – TravelCar
I de seneste par år har jeg brugt Translated til oversættelser fra tysk og russisk til engelsk. Deres service er normalt hurtig og effektiv med en gennemsigtig prisstruktur.
Marcello Pasquali – Enel Green Power

Vores kunder

Vi er stolte over at hjælpe mere end 120.000 kunder verden over, herunder unge, innovative, nystartede virksomheder og store globale virksomheder fra forskellige brancher. Vi har optimeret vores processer for at imødekomme deres unikke behov, lige fra små, on demand-opgaver til fuldt administrerede løsninger med tæt kontakt til kunden.

Læs mere

Har du flere spørgsmål? Kontakt os.

Vores team er klar til at finde en løsning på dine oversættelsesbehov.

Kontakt os

Hej, jeg hedder Barbara.
Hvad kan jeg hjælpe med?

Barbara – Senior Account Manager