Toeristische vertalingen

Sinds 1999 selecteren en trainen wij de beste professionele vertalers ter wereld die we ondersteunen met geavanceerde technologieën om meer dan 337.268 klanten in alle sectoren te helpen.

 • Audiogidsen
 • Vakantiecatalogi
 • Reisprogramma's
 • Beheersoftware
 • Brochures
 • Catalogi
 • Promotiemateriaal
 • Persberichten
 • Documentaires
 • Reisgidsen
 • Menu's
 • Nieuwsbrieven
 • Beschrijving van diensten
 • Websites en toeristische webportals
Betaling na levering Wij vertrouwen u. Betalen kan altijd binnen 5 dagen na levering via bankoverschrijving, creditcard of PayPal. Meer informatie

Is uw vraag complexer?

We helpen u een offerte aan te vragen voor complexe documenten, PDF's, websites, software en meer.

Barbara - Senior Account Manager

Waarom voor ons kiezen?

Gegarandeerde kwaliteit

We ondersteunen de beste vertalers ter wereld met geavanceerde processen om de kwaliteit te waarborgen. En dat is nog niet alles. We laten de vertaling gratis uitgebreid beoordelen, als u niet tevreden bent.

Lees onze voorwaarden

Tijdige levering

We bieden de beste prestatieniveaus in de branche, met een geoptimaliseerde workflow waardoor meer dan 95% van de leveringen op tijd is. Daarnaast betalen wij, in het onwaarschijnlijke geval dat we een deadline missen, de vertaling volledig terug.

Lees onze voorwaarden

Achteraf betalen

We vertrouwen onze klanten, en daarom hebben we een model voor achteraf betalen gecreëerd. Met achteraf betalen kunt u binnen vijf dagen na de levering van de vertaling het bedrag via creditcard, bankoverschrijving of Paypal voldoen.

Lees onze voorwaarden

Translated heeft Airbnb geholpen bij het ontwikkelen van een nieuwe vertaalwerkstroom voor maximale kwaliteit, controle en kostenbesparingen,
Salvo Giammarresi - Airbnb
Vertalingen van hoge kwaliteit met snelle doorlooptijden. Google Ads- en Facebook-campagnes voor overzeese markten zijn nu geen probleem voor ons!,
Laura Corallo – Eataly
Het team van Translated is altijd professioneel en behulpzaam. Ze reageren snel op verzoeken om hulp en respecteren de afgesproken deadlines.,
Fabio Vanek – Italiaonline
Translated lokaliseert al enkele jaren Google Ads en Facebook-marketingcampagnes voor ons. We beschouwen hen als een van onze vertrouwde partners, en ze hebben ons nooit teleurgesteld.,
Alberto Mauri – GroupM
Het Translated-team is efficiënt, zowel vanuit het oogpunt van verkoop als werkzaamheden. Ze zijn vooral scherp als het gaat om leveringstermijnen en nemen waar nodig snel actie om eventuele problemen na levering op te lossen.,
Davide Scalvi – Docebo
Dankzij Translated is onze website nu beschikbaar in 20 talen in plaats van 6, waardoor we nieuwe markten kunnen betreden. Het aantal landen waar we actief zijn is gestegen van ongeveer 10 naar 50!,
Pierre Massol – TravelCar
In de afgelopen paar jaar heb ik Translated voor vertalingen uit het Duits en het Russisch naar het Engels gebruikt. Hun service is normaal gesproken snel en efficiënt, met een transparante prijsstructuur.,
Marcello Pasquali – Enel Green Power

Onze klanten

We werken met trots samen met meer dan 337.268 klanten over de hele wereld, waaronder jonge innovatieve startups en grote internationale ondernemingen uit verschillende sectoren. We hebben onze processen geoptimaliseerd om aan hun unieke behoeften te voldoen, waarbij we ons blijven aanpassen aan de vraag, van kleine projecten tot gepersonaliseerde, volledig beheerde oplossingen.

Lees meer

Over toeristische vertaling

Translated biedt al meer dan 20 jaar vertalingen in meerdere talen, en maakt gebruik van een netwerk van 596.575 professionele moedertaalvertalers van over de hele wereld die in meer dan 201 talen vertalen.

Tegenwoordig is de toeristische sector vrij wereldwijd en biedt aanzienlijke ontwikkelingskansen. Het aanbieden van uw producten of diensten aan een internationaal publiek biedt exposure en belangrijk groeipotentieel voor uw bedrijf. Talrijke studies hebben aangetoond dat consumenten eerder geneigd zijn een aankoop te voltooien als ze informatie in hun eigen taal kunnen vinden. Dit is om een ​​voor de hand liggende reden: als gebruikers uw bericht begrijpen, worden ze geprikkeld om meer te weten te komen over uw aanbod. Vertaling biedt een unieke demonstratie van de ervaringen die uw bedrijf kan bieden aan reizigers van over de hele wereld.

Uw bericht wordt op de meest eenvoudige en effectieve manier gecommuniceerd; de vertaler speelt hierin een belangrijke rol door de stijl van de originele communicatie te behouden en tegelijkertijd de vertaling vloeiend te houden. Niettemin moet de vertaalde tekst aantrekkelijk en interessant zijn voor zijn doelgroep. Zoals met de meeste commerciële teksten, zijn creatieve vaardigheden ook nodig bij het voorbereiden van een vertaling.

Onze moedertaalvertalers zijn inwoners van het land waar uw vertalingen worden gelezen en kunnen garanderen dat de tekst in overeenstemming is met de culturele context van het doelland. Bovendien hebben onze geselecteerde vertalers professionele ervaring in de toeristische sector, waardoor de nauwkeurigheid van de gebruikte terminologie wordt gemaximaliseerd.

Ten slotte hebben onze vertaaldiensten voor de toeristische sector een multidisciplinaire aanpak: specialisaties in architectuur, gastronomie, kunst, mode, muziek, geschiedenis/archeologie of zelfs religie worden tegelijkertijd in aanmerking genomen. Dit is de reden waarom verschillende vertalers aan hetzelfde project kunnen werken, zodat de uiteindelijke vertaling van de hoogste kwaliteit is.

Translated heeft een groot netwerk van professionele native speaking vertalers om u te helpen bij het vertalen van websites, toeristische gidsen, brochures, catalogi, flyers, gedrukte advertenties, nieuwsbrieven, restaurantmenu's en verschillende presentaties.

Wij vertalen in meer dan 1.600 taalcombinaties in vrijwel elke elektronische indeling, met behoud van de originele indeling en de lay-out. We garanderen lay-out en tekstrichting in RTL-modus (van rechts naar links in niet-westerse talen). Op verzoek kunnen we een contextcontrole uitvoeren om de juiste opmaak van het vertaalde document te garanderen.

Vraag direct een offerte aan

Een eenvoudige manier om uw documenten snel te laten vertalen.

In een paar klikken online geregeld.

Meteen een offerte