Turismeoversættelser

Vi har udvalgt og uddannet de bedste professionelle oversættere i verden siden 1999 og hjulpet dem med avancerede teknologier for at hjælpe mere end 341.435 kunder i alle brancher.

 • Lydguider
 • Feriekataloger
 • Rejseprogrammer
 • Administrationssoftware
 • Brochurer
 • Kataloger
 • Reklamematerialer
 • Pressemeddelelser
 • Dokumentarfilm
 • Rejseguider
 • Menukort
 • Nyhedsbreve
 • Servicebeskrivelser
 • Websteder og turistwebportaler
Betal efter levering Vi stoler på dig: Du er velkommen til at betale inden for 5 dage efter levering via bankoverførsel, kreditkort eller PayPal. Få mere at vide

Har du mere komplekse behov?

Vi hjælper dig med at få et tilbud på komplekse dokumenter, PDF-filer, websteder, software med mere.

Barbara – Senior Account Manager

Hvorfor vælge os?

Garanteret kvalitet

Vi hjælper verdens bedste oversættere med avancerede kvalitetssikringsprocesser. Og det er ikke alt: Vi tilbyder en gratis omfattende gennemgang af oversættelsen, hvis du ikke skulle være tilfreds.

Læs vores vilkår

Levering til tiden

Vi tilbyder branchens bedste præstationsniveauer med en optimeret arbejdsgang, der garanterer, at over 95 % af projekterne leveres til tiden. Og i det usandsynlige tilfælde, at vi ikke overholder en deadline, refunderer vi op til den fulde pris for oversættelsen.

Læs vores vilkår

Betal efter levering

Vi stoler virkelig på vores kunder, og derfor har vi oprettet modellen Betal efter levering. Med Betal efter levering kan du betale inden for fem dage efter levering af oversættelsen via kreditkort, bankoverførsel eller PayPal.

Læs vores vilkår

Translated hjalp Airbnb med at udvikle en ny arbejdsgang for deres oversættelser, der har maksimeret kvalitet, kontrol og omkostningseffektivitet.
Salvo Giammarresi - Airbnb
Oversættelser af høj kvalitet med hurtige leveringstider. Google Ads- og Facebook-kampagner til oversøiske markeder er ikke noget problem for os nu.
Laura Corallo – Eataly
Translateds medarbejdere har altid været professionelle og hjælpsomme. De er hurtige til at svare, når man beder om hjælp, og de overholder de aftalte tidsfrister.
Fabio Vanek – Italiaonline
Translated har lokaliseret Google Ads- og Facebook-kampagner for os i flere år. Vi betragter dem som en af vores betroede partnere, og de har aldrig svigtet os.
Alberto Mauri – GroupM
Translateds medarbejdere er effektive både fra et salgs- og driftmæssigt perspektiv. De er meget opmærksomme på tidsfrister for levering, og de griber hurtigt ind, hvis det er nødvendigt, for at løse eventuelle problemer efter levering.
Davide Scalvi – Docebo
Takket være Translated er vores websted nu tilgængeligt på 20 sprog i stedet for 6, så vi kan komme ind på nye markeder – antallet af lande, hvor vi opererer, er steget fra omkring 10 til 50.
Pierre Massol – TravelCar
I de seneste par år har jeg brugt Translated til oversættelser fra tysk og russisk til engelsk. Deres service er normalt hurtig og effektiv med en gennemsigtig prisstruktur.
Marcello Pasquali – Enel Green Power

Vores kunder

Vi er stolte over at hjælpe over 341.435 kunder verden over, herunder unge, innovative, nystartede virksomheder og store globale virksomheder fra forskellige brancher. Vi har optimeret vores processer for at imødekomme deres unikke behov, lige fra små on demand-opgaver til komplekse, fuldt administrerede løsninger.

Læs mere

Om turismeoversættelse

Translated har tilbudt oversættelsestjenester på flere sprog i mere end 20 år via et netværk af 609.018 godkendte professionelle og indfødte oversættere fra hele verden, der sammen oversætter til mere end 202 sprog.

I dag er turistbranchen ret global og tilbyder betydelige udviklingsmuligheder. At tilbyde dine produkter eller tjenester til et internationalt publikum giver eksponering og vigtigt vækstpotentiale for din virksomhed. Adskillige undersøgelser er kommet frem til, at forbrugere er mere tilbøjelige til at gennemføre et køb, hvis de kan finde oplysninger på deres eget sprog. Det er der en åbenlys grund til: Hvis brugerne forstår din besked, har de et incitament til at finde ud af mere om dit tilbud. Translated giver dig mulighed for at fremvise de oplevelser, din virksomhed kan tilbyde rejsende fra hele verden.

Din meddelelse formidles på den mest enkle og effektive måde. Oversætteren spiller en vigtig rolle i dette ved at bevare den originale kommunikationsstil og samtidig gøre oversættelsen helt flydende. Samtidig skal den oversatte tekst være tiltalende og interessant for dens målgruppe. Som med størstedelen af kommercielle tekster er kreative evner også nødvendige i forbindelse med en oversættelse.

Vores oversættere, der er indfødte sprogbrugere, bor i det land, hvor dine oversættelser læses, og kan garantere, at teksten er i overensstemmelse med mållandets kulturelle kontekst. Derudover har vores udvalgte oversættere erhvervserfaring inden for turistbranchen, hvilket sikrer nøjagtigheden af den anvendte terminologi.

Endelig bruger vores oversættelsestjenester til turistindustrien en tværfaglig tilgang: Specialiseringer i arkitektur, gastronomi, kunst, mode, musik, historie/arkæologi eller endda religion tages i betragtning på samme tid. Dette er grunden til, at flere oversættere måske arbejder på det samme projekt og sikrer, at den endelige oversættelse er af højeste kvalitet.

Translated har et stort netværk af professionelle oversættere, der er indfødte sprogbrugere og hjælper dig med at oversætte websteder, turistguider, brochurer, kataloger, flyers, trykte annoncer, nyhedsbreve, restaurantmenuer og forskellige præsentationer.

Vi kan oversætte mere end 1.600 sprogkombinationer i stort set ethvert elektronisk format, og vi bevarer det originale format. Vi garanterer opsætning og tekstretning i RTL-tilstand (fra højre mod venstre på ikke-vestlige sprog). Hvis der anmodes om det, kan vi udføre en kontekstkontrol for at sikre den korrekte opsætning af det oversatte dokument.

Få et tilbud med det samme

Den nemme måde at få oversat dine dokumenter i en fart på.

Køb online med nogle få klik.

Hurtigt tilbud