Oversættelse af websteder

  • Personlige websteder
  • Websteder til billeddeling
  • Websteder for skribenter/forfattere
  • Websteder til netværksudvikling
  • Websteder til mobile enheder
  • Blogs
  • Oplysende websteder
  • Brochure til onlineforretninger
  • Katalogwebsteder
  • E-handelswebsteder

Hvorfor Translated?

Translated har tilbudt oversættelse af websteder på mere end 203 sprog i mere end 20 år via et netværk af 620.066 godkendte professionelle oversættere, der er indfødte sprogbrugere, fra hele verden.

For at sikre brugen af passende terminologi vælges oversættere alt efter, om dit websted omhandler kosmetik, mekanik eller jura. Desuden bor de i det land, som webstedet er målrettet mod. På den måde har de en unik følsomhed over for den lokale kulturelle kontekst og kan tilpasse de dele af dit websted, der kræver ægte lokalisering, perfekt.

Vi opretter en oversættelseshukommelse til hvert projekt, så når du opdaterer dit websted, betaler du kun for de nye dele af det.

Sådan fungerer det

Vores oversættelser af websteder omfatter flere måder at udføre oversættelsesprocessen på, afhængigt af dine behov og hvad der er praktisk.

1. Oversættelse af originale filer

Vi kan oversætte direkte til dit websteds kildekode (HTML, PHP, XML eller et hvilket som helst andet format), samtidig med at vi respekterer taggenes integritet takket være brugen af vores proprietære oversættelsessoftware. Denne løsning er ideel, hvis du ønsker en hurtig proces, da den ikke kræver manuel integration af tekster i kildefiler, når oversættelsen er leveret.

2. Oversættelse af indhold i tekstformat

Vi kan oversætte webstedets indhold i alle redigerbare tekstformater (f.eks. Word eller Excel). På anmodning kan vi også lokalisere alt multimedieindhold på dit websted (billeder, grafik, pdf'er, der kan downloades osv.) i løbet af oversættelsesprocessen.

3. Oversættelse inden for et CMS

Hvis dit websted administreres af et CMS (WordPress, Joomla!, Prestashop osv.), kan vi indsætte oversættelserne deri via API eller direkte i systemet, hvis du giver os adgang. Når du har indsat oversættelsen på dit staging-websted eller i produktion, kan vi kontrollere indholdet i dets endelige kontekst for at vurdere behovet for at tilpasse indholdet til opsætningen på anmodning og gratis.

Hvorfor skal du oversætte dit websted?

Oversættelse af et websted giver dig mulighed for at nå ud til tusinder af nye besøgende og potentielle kunder online. At tilbyde dine produkter eller tjenester til et internationalt publikum giver eksponering og vigtigt vækstpotentiale for din virksomhed. Adskillige undersøgelser er kommet frem til, at forbrugere er mere tilbøjelige til at gennemføre et køb, hvis de kan finde oplysninger på deres eget sprog. Du kan sikre en god browseroplevelse til dine udenlandske besøgende og få markedsandel i din branche til en begrænset pris. Vores oversættere, der er indfødte sprogbrugere, tilpasser indholdet på dit websted til kulturen og målgruppen og opretholder din brandidentitet, samtidig med at du udvider til nye markeder.

Har du flere spørgsmål? Kontakt os.

Vores team er klar til at finde en løsning på dine oversættelsesbehov.

Kontakt os

Hej, jeg hedder Barbara.
Hvad kan jeg hjælpe med?

Barbara – Senior Account Manager

Translated hjalp Airbnb med at udvikle en ny arbejdsgang for deres oversættelser, der har maksimeret kvalitet, kontrol og omkostningseffektivitet.
Salvo Giammarresi - Airbnb
Oversættelser af høj kvalitet med hurtige leveringstider. Google Ads- og Facebook-kampagner til oversøiske markeder er ikke noget problem for os nu.
Laura Corallo – Eataly
Translateds medarbejdere har altid været professionelle og hjælpsomme. De er hurtige til at svare, når man beder om hjælp, og de overholder de aftalte tidsfrister.
Fabio Vanek – Italiaonline
Translated har lokaliseret Google Ads- og Facebook-kampagner for os i flere år. Vi betragter dem som en af vores betroede partnere, og de har aldrig svigtet os.
Alberto Mauri – GroupM
Translateds medarbejdere er effektive både fra et salgs- og driftmæssigt perspektiv. De er meget opmærksomme på tidsfrister for levering, og de griber hurtigt ind, hvis det er nødvendigt, for at løse eventuelle problemer efter levering.
Davide Scalvi – Docebo
Takket være Translated er vores websted nu tilgængeligt på 20 sprog i stedet for 6, så vi kan komme ind på nye markeder – antallet af lande, hvor vi opererer, er steget fra omkring 10 til 50.
Pierre Massol – TravelCar
I de seneste par år har jeg brugt Translated til oversættelser fra tysk og russisk til engelsk. Deres service er normalt hurtig og effektiv med en gennemsigtig prisstruktur.
Marcello Pasquali – Enel Green Power

Vores kunder

Vi er stolte over at hjælpe over 344.508 kunder verden over, herunder unge, innovative, nystartede virksomheder og store globale virksomheder fra forskellige brancher. Vi har optimeret vores processer for at imødekomme deres unikke behov, lige fra små on demand-opgaver til komplekse, fuldt administrerede løsninger.

Læs mere

Se nærmere på vores teknologier

Oversættelses-API'er til løbende lokalisering, avanceret gentagelsesudnyttelse, indholdsudtræk fra 71 filformater og 21 indholdskilder, neural adaptiv maskinoversættelse og meget mere.

Få mere at vide

Kontakt os.

Vores team er klar til at finde en løsning på dine oversættelsesbehov.

Kontakt os