Yksilölliset lokalisointiratkaisut

Voimme kouluttaa kääntäjämme perusteellisesti toteuttamaan haluamaasi tyyliä, toimittaa käännökset suoraan järjestelmääsi tai suunnitella yksilöllisen työnkulun. Otamme huomioon 337 268 :n eri asiakkaan tarpeet kaikilla toimialoilla.

  • Lokalisoinnin työnkulut
  • Kääntäjien rekrytointi
  • Korkeatasoinen kääntäjien koulutus
  • Käännössovellusliittymät
  • Kolmansien osapuolien integroinnit
  • Suodattimet sisällön erotteluun
  • Konekääntämiskoulutus

TranslationOS

Täyden palvelun lokalisointialusta yrityskäyttöön, läpinäkyvä, väliportaaton ja hyperskaalautuva. Avaamme maailman, jossa älykkäät asiakkaat ja omistautuneet kääntäjät ovat suoraan yhteydessä toisiinsa.

Lisätietoja

Erinomaisuus alkaa prosesseista

Pyrimme tekemään käännöspalveluista entistä tehokkaampia lisäämällä tuotantoprosesseihimme hienoa tekniikkaa ja lahjakkaita ihmisiä.

Tuotantoprosessi

Translated auttoi Airbnb:tä kehittämään uuden käännöstyönkulun, joka maksimoi laadun, käännöstenhallinnan ja kustannustehokkuuden.
Salvo Giammarresi - Airbnb
Korkealaatuiset käännökset ja lyhyet toimitusajat. Kansainvälisten markkinoiden Google Ads- ja Facebook-kampanjat eivät ole meille nyt ongelma!
Laura Corallo – Eataly
Translated-tiimi on aina ollut ammattitaitoinen ja avulias. He vastaavat nopeasti avunpyyntöihin ja noudattavat sovittuja määräaikoja.
Fabio Vanek – Italiaonline
Translated on lokalisoinut meille Google Adsin ja Facebookin markkinointikampanjoita useiden vuosien ajan. Pidämme heitä yhtenä luotettavista kumppaneistamme, eivätkä he ole koskaan aiheuttaneet meille pettymyksiä.
Alberto Mauri – GroupM
Translated-tiimi on tehokas sekä myynnin että toiminnan kannalta. He ovat erityisen taitavia toimitusajoissa ja toimivat tarvittaessa nopeasti ratkaistakseen toimituksen jälkeen mahdollisesti esiintyvät ongelmat.
Davide Scalvi – Docebo
Translatedin ansiosta verkkosivustomme on nyt saatavilla 20 kielellä kuuden sijasta. Olemme sen ansiosta päässeet uusille markkinoille ja toimimme nyt aikaisempien noin 10 maan sijasta 50 maassa!
Pierre Massol – TravelCar
Viime vuosina olen käyttänyt Translatedia saksan ja venäjän kielistä englantiin tehtäviin käännöksiin. Palvelu on yleensä nopeaa ja tehokasta, ja hinnoittelu on avointa.
Marcello Pasquali – Enel Green Power

Asiakkaamme

Palvelemme ylpeinä yli 120 000:ta asiakasta ympäri maailmaa, mukaan lukien nuoret innovatiiviset startupit ja suuret globaalit yritykset eri toimialoilta. Olemme optimoineet prosessimme vastaamaan ainutlaatuisiin tarpeisiin sopeutumalla sekä pieniin tilauksiin että räätälöityihin, täyden palvelun ratkaisuihin.

Lisätietoja

Onko sinulla muuta kysyttävää? Ota yhteyttä.

Tiimimme on valmis löytämään ratkaisun käännöstarpeisiisi.

Ota meihin yhteyttä

Hei, olen Barbara.
Kuinka voin auttaa?

Barbara – asiakasvastaava (Senior Account Manager)