Professionelle CV-oversættelser

Et professionelt og effektivt CV øger dine chancer for succes på arbejdsmarkedet. Oversæt dit CV professionelt. Øjeblikkeligt onlinetilbud for alle sprogkombinationer. Flere års erfaring til din tjeneste.

  • CV'er
  • Professionelle certifikater
  • Eksamensbeviser og diplomer
  • Jobansøgninger
  • Anbefalinger
Betal efter levering Vi stoler på dig: Du er velkommen til at betale inden for 5 dage efter levering via bankoverførsel, kreditkort eller PayPal. Få mere at vide

Har du mere komplekse behov?

Vi hjælper dig med at få et tilbud på komplekse dokumenter, PDF-filer, websteder, software med mere.

Barbara – Senior Account Manager

Hvorfor vælge os?

Garanteret kvalitet

Vi hjælper verdens bedste oversættere med avancerede kvalitetssikringsprocesser. Og det er ikke alt: Vi tilbyder en gratis omfattende gennemgang af oversættelsen, hvis du ikke skulle være tilfreds.

Læs vores vilkår

Levering til tiden

Vi tilbyder branchens bedste præstationsniveauer med en optimeret arbejdsgang, der garanterer, at over 95 % af projekterne leveres til tiden. Og i det usandsynlige tilfælde, at vi ikke overholder en deadline, refunderer vi op til den fulde pris for oversættelsen.

Læs vores vilkår

Betal efter levering

Vi stoler virkelig på vores kunder, og derfor har vi oprettet modellen Betal efter levering. Med Betal efter levering kan du betale inden for fem dage efter levering af oversættelsen via kreditkort, bankoverførsel eller PayPal.

Læs vores vilkår

Translated hjalp Airbnb med at udvikle en ny arbejdsgang for deres oversættelser, der har maksimeret kvalitet, kontrol og omkostningseffektivitet.
Salvo Giammarresi - Airbnb
Oversættelser af høj kvalitet med hurtige leveringstider. Google Ads- og Facebook-kampagner til oversøiske markeder er ikke noget problem for os nu.
Laura Corallo – Eataly
Translateds medarbejdere har altid været professionelle og hjælpsomme. De er hurtige til at svare, når man beder om hjælp, og de overholder de aftalte tidsfrister.
Fabio Vanek – Italiaonline
Translated har lokaliseret Google Ads- og Facebook-kampagner for os i flere år. Vi betragter dem som en af vores betroede partnere, og de har aldrig svigtet os.
Alberto Mauri – GroupM
Translateds medarbejdere er effektive både fra et salgs- og driftmæssigt perspektiv. De er meget opmærksomme på tidsfrister for levering, og de griber hurtigt ind, hvis det er nødvendigt, for at løse eventuelle problemer efter levering.
Davide Scalvi – Docebo
Takket være Translated er vores websted nu tilgængeligt på 20 sprog i stedet for 6, så vi kan komme ind på nye markeder – antallet af lande, hvor vi opererer, er steget fra omkring 10 til 50.
Pierre Massol – TravelCar
I de seneste par år har jeg brugt Translated til oversættelser fra tysk og russisk til engelsk. Deres service er normalt hurtig og effektiv med en gennemsigtig prisstruktur.
Marcello Pasquali – Enel Green Power

Vores kunder

Vi er stolte over at hjælpe over 334.446 kunder verden over, herunder unge, innovative, nystartede virksomheder og store globale virksomheder fra forskellige brancher. Vi har optimeret vores processer for at imødekomme deres unikke behov, lige fra små on demand-opgaver til komplekse, fuldt administrerede løsninger.

Læs mere

Hvorfor er det vigtigt at oversætte dit CV?

Dit CV er dit "visitkort" på arbejdsmarkedet: Undgå at underminere mange års studier og erfaring på grund af et amatøragtigt CV.

Et effektivt CV, der er oversat til det rette sprog, er dit adgangskort til jobmarkedet. Derfor er det vigtigt at bruge en fagperson til oversættelse af dit CV, så det præsenterer dig på den bedst mulige måde. Uanset om du leder efter dit første job eller er en dygtig leder, kan et CV, der er oversat til perfekt engelsk, tysk, spansk, fransk eller kinesisk, gøre en forskel i forhold til at åbne døre til bedre karrieremuligheder.

Det er meget vigtigt at fastsætte, hvem der kommer til at læse CV'et. Der er ofte kulturelle eller branchemæssige forskelle, der skal tages i betragtning i arbejdet med oversættelsen: Translated sikrer, at dit CV svarer nøjagtigt til dit markedssegments forventninger.

Førstehåndsindtrykket er vigtigt: Du får ikke en chance til. Hvis dit CV ledsages af en god jobansøgning, behøver du ikke en chance til: Translated tager sig af din jobansøgning med en professionel oversættelse, og det indtryk, den giver din potentielle arbejdsgiver, bliver et helt andet, end det indtryk en amatøroversættelse ville give.

Få et hurtigt tilbud på oversættelsen af dit CV. Hvis estimatet er i overensstemmelse med dine forventninger, skal du bare bekræfte ordren og vedhæfte det dokument, der skal oversættes. Så får du hurtigt oversættelsen af dit CV eller din jobansøgning.

Denne tjeneste blev skabt for at tilfredsstille dem, der gerne vil have et korrekt skrevet CV. Det kan virkelig betyde forskellen mellem at blive kaldt til samtale eller blive sorteret fra. Ved at samarbejde med fremragende oversættere oversættes alle ord på dit CV korrekt.

Det er af stor faglig værdi for dig at have et professionelt CV: Translated tilbyder det til overkommelige priser, samtidig med at du får den kvalitet, du har brug for.

Til oversættelse af CV'er anbefaler Translated vores Premium-tjeneste, hvor den første oversættelse gennemgås grundigt af en anden professionel oversætter, der er indfødt sprogbruger og ansvarlig for at kontrollere den oversatte tekst i detaljer samt dens stilistiske kvalitet og intern ensartethed.

Få et tilbud med det samme

Den nemme måde at få oversat dine dokumenter i en fart på.

Køb online med nogle få klik.

Hurtigt tilbud