Amazon-hirdetések fordítása

Miért lokalizálja hirdetéseit a Translated szolgáltatásainak igénybevételével?

A Common Sense Advisory által végzett felmérés szerint azoknak a vállalkozásoknak, amelyek a nemzetközi fogyasztókkal való kommunikáció és kapcsolatteremtés érdekében lefordítják az információikat, 2,67-szer nagyobb eséllyel nő az árbevételük.

Minek tudható be ez a növekedés?A válasz egyszerű:

  • A fogyasztók a saját nyelvükön akarnak vásárolni: a felmérés résztvevőinek 72%-a nyilatkozott úgy, hogy nagyobb valószínűséggel vásárolnának meg egy terméket, ha az információk a saját nyelvükön is elérhetők lennének.
  • A legmeglepőbb azonban mégis az, hogy az internetes fogyasztók 56%-ának elmondása szerint a termék áránál fontosabb számukra, hogy az információkat a saját nyelvükön olvashassák el.

Az Amazon piactere kulcsfontosságú eszköz a globális terjeszkedéshez

Az Amazon piactér globális értéke meghaladja a 130 milliárd dollárt. Ez a megdöbbentő szám egyaránt köszönhető az új és a tapasztalt kereskedőknek, akik ezen a piactéren értékesítik termékeiket, nem csupán a helyi fogyasztóknak, hanem nemzetközi ügyfeleknek is. Ha Ön egy eladó, aki az Amazon piactérben rejlő lehetőségek kiaknázása révén növelni kívánja az eladásait, akkor vállalkozását nemzetközi szintre emelheti, és a Translated mostantól segítségére lehet fordítási szolgáltatóként az Amazon piactéren.

Segíthetünk Önnek a fordítási igényei kielégítésében az Amazon piactéren, bármelyik régiót is célozza meg: fordítási tapasztalatunk 200 nyelvre terjed ki, és fordítóink rendelkeznek a szükséges készségekkel bármilyen termékekkel kapcsolatos tartalom, többek között termékleírások, felhasználói értékelések és egyebek lefordítására. Fordításainkat a lokalizáció területén széles körű tapasztalattal rendelkező anyanyelvi szakemberek végzik, biztosítva a nyelvi árnyalatok megőrzését és a kulturális különbségek figyelembevételét a fordításokban. Az eredmény? Pontosabb és hatékonyabb lokalizáció.

Hogyan működik?

Az Amazon jelenleg az észak-amerikai, európai és ázsiai piacokhoz biztosít hozzáférést. A régióspecifikus Amazon piactereken való sikerhez együtt kell működnie egy fordítási partnerrel, hogy termékkínálatát lefordítsa az adott régió nyelvére. Például ha Ön egy németországi eladó, aki az Amazon amerikai piacterét kívánja használni a kanadai vásárlók megcélzására, akkor a termékinformációit angolra és kanadai franciára kell lefordítania. Vessen egy pillantást a T-Index-tanulmányra, amely meghatározza a befektetés szempontjából leginkább megfelelő piac-nyelv kombinációt, figyelembe véve az ügyfélbázist és az online értékesítési lehetőségeket.


Munkánk két alapelvre épül:

1. A kulcsszavak gondos optimalizálása:

Gondoljon mindazokra a leírásokra, amelyeket a márkájához vagy termékeihez írt. Rengeteg kifejezés, szó és terminológia van, amiket különböző nyelveken használhat: speciális eszközökkel ellenőrizzük a kulcsszavak relevanciáját a piacán, hogy a lehető legtöbb forgalmat vonzza be.

2. Hatékony kreativitás:

Lokalizáljuk a hirdetéseit, hogy eredeti kereskedelmi üzenetét és cselekvésre való felhívását a lehető legmeggyőzőbbé tegyük a célnyelven.A munka során profi szövegíróink kreatív párost alkotnak a fordítóinkkal, hogy üzeneteit a lehető legjobb formában közvetíthesse.

A lokalizáció egyszerű módon teszi skálázhatóbbá a termékeket

A tartalom pontos lokalizálása, a kulturális szempontból megfelelő információ eljuttatása a célközönségnek és a következetes termékinformációk biztosítása csak néhány alapvető tényező azok közül, amelyekre szükség van a sikerhez az Amazon nemzetközi piacterén. Az ajánlatkérés pedig igazán egyszerű: kérjen azonnali árajánlatot itt, vagy küldje el a lefordítani kívánt fájlokat az info@translated.com címre.

A fordítás marketingtevékenységének részét képezi, és alapvető fontosságú a globális növekedés szempontjából. Biztosan nem akarna rossz benyomást kelteni a termékei iránt érdeklődő felhasználókban, ezért is kezelik a vezető vállalkozások a marketingstratégiájuk kulcsfontosságú részeként a lokalizációt (lásd az Airbnb – Translated esettanulmányt). Ha megfelelően végzik, akkor a fordítás egy olyan befektetés, ami busásan megtérül a globális vásárlókkal.

További kérdései vannak? Vegye fel velünk a kapcsolatot.

Csapatunk készen áll, hogy megoldást találjon az Ön fordítási igényeire.

Kapcsolatfelvétel

Üdv, a nevem Barbara.
Miben segíthetek?

Barbara – vezető ügyfélkapcsolati munkatárs

A Translated támogatásával az Airbnb új fordítási munkafolyamatot alakított ki, amellyel maximalizálhatjuk a minőséget, ellenőrizhetőséget és költséghatékonyságot.
Salvo Giammarresi - Airbnb
Kiváló minőségű fordítások rövid átfutási idővel. A tengerentúli piacokra készített Google Ads- és Facebook-kampányok sem jelentenek problémát nekünk!
Laura Corallo – Eataly
A Translated csapata mindig rendkívül professzionális és segítőkész volt. Gyorsan reagálnak, ha segítségre van szükségünk, és betartják az egyeztetett határidőket.
Fabio Vanek – Italiaonline
Már évek óta a Translated lokalizálja az Google Ads - és Facebook-marketingkampányainkat. Megbízható partnerünknek tekintjük őket, és sosem csalódtunk bennük.
Alberto Mauri – GroupM
A Translated csapata értékesítési és üzemeltetési szempontból is rendkívül hatékony. Különösen ügyelnek a leadási határidőkre, és gyorsan megteszik a szükséges intézkedéseket, ha a leadás után bármilyen probléma merülne fel.
Davide Scalvi – Docebo
A Translatednek köszönhetően weboldalunk a korábbi 6 helyett már 20 nyelven elérhető, így új piacokat hódíthatunk meg – a korábbi 10 helyett ma már 50 országban vagyunk jelen!
Pierre Massol – TravelCar
Az elmúlt néhány évben többször igénybe vettem a Translated szolgáltatásait német és orosz nyelvről angolra történő fordításokhoz. A szolgáltatásaik általában gyorsak és hatékonyak, az árképzési struktúra pedig átlátható.
Marcello Pasquali – Enel Green Power

Ügyfeleink

Büszkék vagyunk, hogy több mint 334 446ügyfelet szolgálhatunk ki világszerte, a fiatal és innovatív startupoktól a különféle iparágakban tevékenykedő nagy, globális vállalatokig. Ügyfeleink egyedi igényeinek kielégítésére optimalizáltuk a folyamatainkat, egyaránt alkalmazkodva a kisebb, igény szerinti feladatokhoz és a teljes körű támogatást igénylő, teljesen irányított megoldásokhoz is.

Olvasson tovább

Fedezze fel technológiáinkat

Fordítási API-k a folyamatos lokalizációhoz, az ismétlődések fejlett felhasználása, tartalomkinyerés 71 fájlformátumból és 21 tartalomforrásból, neurális adaptív gépi fordítás és még sok más.

További információ

Vegye fel velünk a kapcsolatot.

Csapatunk készen áll, hogy megoldást találjon az Ön fordítási igényeire.

Kapcsolatfelvétel