Oversættelse af Amazon-opslag

Hvorfor bruge Translated til at lokalisere dine opslag?

Ifølge en undersøgelse foretaget af Common Sense Advisory har virksomheder, der oversætter deres oplysninger for at kommunikere og indgå kontakt med deres internationale forbrugere, 2,67 gange større sandsynlighed for at øge deres indtægter.

Hvorfor øges indtægterne?Det er enkelt:

  • Forbrugerne ønsker at købe varer på deres eget sprog: 72 % af de adspurgte siger, at de er mere tilbøjelige til at købe et produkt, hvis oplysningerne er tilgængelige på deres eget sprog.
  • Det mest overraskende er, at 56 % af internetforbrugerne hævder, at muligheden for at læse oplysningerne på deres eget sprog er vigtigere for dem end prisen på produktet.

Amazons markedsplads er et vigtigt drivhjul, hvis man vil nå det globale marked

Amazons markedsplads er over 130 milliarder dollars værd globalt. Dette svimlende tal er muliggjort af både nye og erfarne detailhandlere, der bruger dette marked til ikke kun at sælge til lokale kunder, men også til kunder over hele verden. Hvis du er en sælger, der vil drage fordel af Amazons marked for at øge salget, har du mulighed for at udvide din virksomhed internationalt, og Translated er nu tilgængelig på Amazon Marketplace som oversættelsesudbyder.

Vi kan hjælpe dig med dine oversættelsesbehov på Amazons marked, uanset hvilket målområde du vælger: Vores oversættelsesoplevelse omfatter 200 sprog, og vores oversættere har kompetencerne til at oversætte alt produktbaseret indhold, inklusive beskrivelser, brugeranmeldelser med mere . Vores oversættelser udføres af fagfolk, der har målsproget som modersmål, og som har omfattende erfaring med lokalisering, hvilket sikrer, at sproglige nuancer og kulturelle forskelle ikke går tabt i oversættelsen. Resultatet? Mere nøjagtig og effektiv lokalisering.

Sådan fungerer det

I øjeblikket giver Amazon dig mulighed for at nå ud til markeder i Nordamerika, Europa og Asien. Når det kommer til at sikre succes på en regionsspecifik Amazon-markedsplads, skal du samarbejde med en oversættelsespartner for at oversætte dit produktudbud til sproget i den pågældende region. Hvis du for eksempel er sælger med base i Tyskland og ønsker at bruge Amazons amerikanske markedsplads til at målrette dine produkter til købere i Canada, skal du oversætte produktinformation til engelsk og canadisk fransk. Kig på T-Index-undersøgelsen for at identificere den mest passende marked-sprog-kombination til din investering under hensyntagen til kundebasen og potentialet for onlinesalg.


Vores arbejde er baseret på to principper:

1. Præcis nøgleordsoptimering:

Tænk på alle de beskrivelser, du har skrevet til dit brand og dine produkter. Der er en masse sætninger, ord og terminologi, du kan bruge på forskellige sprog: Vi bruger specialiserede værktøjer til at kontrollere relevansen af nøgleord på dit marked for at sikre, at du fanger det meste af den tilgængelige trafik.

2. Effektiv kreativitet:

vi lokaliserer opslag for at gøre din oprindelige kommercielle meddelelse og opfordring til handling så overbevisende som muligt på målsproget.Drag fordel af professionelle tekstforfattere, der arbejder tæt sammen med vores oversættere for at sikre, at dine budskaber præsenteres bedst muligt.

Lokalisering giver nemme muligheder for mere skalerbare produkter

Nogle af de åbenlyse faktorer til at få succes på Amazons internationale markedsplads er nøjagtig lokalisering af dit indhold, tilvejebringelse af de kulturelt tilpassede oplysninger, din målgruppe har brug for og konsekvente produktoplysninger. Og det kunne ikke være enklere: Få et øjeblikkeligt tilbud her, eller send filerne, der skal oversættes, til os på info@translated.com.

Oversættelse er en del af din markedsføring og er afgørende for den globale vækst. Det sidste, du vil, er at give brugere, der er interesseret i dine produkter, et dårligt indtryk, og derfor inkluderer førende virksomheder lokalisering som en vigtig del af deres markedsføringsstrategi (se casehistorik for Airbnb-Translated). Når det gøres rigtigt, bliver disse oversættelser en investering, der fører til globale købere.

Har du flere spørgsmål? Tag kontakt til os.

Vores team står klar til at finde en løsning på dine oversættelsesbehov.

Kontakt os

Hej, jeg hedder Barbara.
Hvad kan jeg hjælpe dig med?

Barbara – Senior Account Manager

Translated hjalp Airbnb med at udvikle en ny arbejdsgang for deres oversættelser, der har maksimeret kvalitet, kontrol og omkostningseffektivitet.
Salvo Giammarresi - Airbnb
Oversættelser af høj kvalitet med hurtige leveringstider. Google Ads- og Facebook-kampagner til oversøiske markeder er ikke noget problem for os nu.
Laura Corallo – Eataly
Translateds medarbejdere har altid været professionelle og hjælpsomme. De er hurtige til at svare, når man beder om hjælp, og de overholder de aftalte tidsfrister.
Fabio Vanek – Italiaonline
Translated har lokaliseret Google Ads- og Facebook-kampagner for os i flere år. Vi betragter dem som en af vores betroede partnere, og de har aldrig svigtet os.
Alberto Mauri – GroupM
Translateds medarbejdere er effektive både fra et salgs- og driftmæssigt perspektiv. De er meget opmærksomme på tidsfrister for levering, og de griber hurtigt ind, hvis det er nødvendigt, for at løse eventuelle problemer efter levering.
Davide Scalvi – Docebo
Takket være Translated er vores websted nu tilgængeligt på 20 sprog i stedet for 6, så vi kan komme ind på nye markeder – antallet af lande, hvor vi opererer, er steget fra omkring 10 til 50.
Pierre Massol – TravelCar
I de seneste par år har jeg brugt Translated til oversættelser fra tysk og russisk til engelsk. Deres service er normalt hurtig og effektiv med en gennemsigtig prisstruktur.
Marcello Pasquali – Enel Green Power

Vores kunder

Vi er stolte over at hjælpe over 335.138kunder verden over, herunder unge, innovative, nystartede virksomheder og store globale virksomheder fra forskellige brancher. Vi har optimeret vores processer for at imødekomme deres unikke behov, lige fra små on demand-opgaver til komplekse, fuldt administrerede løsninger.

Læs mere

Se vores teknologier

Oversættelses-API'er til løbende lokalisering, avanceret gentagelsesudnyttelse, indholdsudtræk fra 71 filformater og 21 indholdskilder, neural adaptiv maskinoversættelse og meget mere.

Få mere at vide

Tag kontakt til os.

Vores team står klar til at finde en løsning på dine oversættelsesbehov.

Tag kontakt til os