Vertalingen van productinformatie op Amazon

Waarom zou ik mijn productinformatie lokaliseren met Translated?

Volgens een enquête uitgevoerd door Common Sense Advisory hebben bedrijven die informatie laten vertalen om in te spelen op internationale consumenten 2,67 keer meer kans om hun omzet te verhogen.

Waar komt dat door? Het is heel eenvoudig:

  • Consumenten willen producten in hun eigen taal kopen: 72,4% van de ondervraagden geeft aan een product eerder te kopen als de informatie in hun eigen taal beschikbaar is.
  • Nog verrassender is het feit dat 56,2% van de online shoppers liet weten dat informatie over een product in hun eigen taal belangrijker voor hen is dan de prijs van het product.

Amazon is een van de grootste marktplaatsen ter wereld. De Amazon-marktplaats is wereldwijd meer dan 130 miljard dollar waard. Deze verbluffende omzet is mogelijk doordat nieuwe en ervaren retailers die deze markt gebruiken, niet alleen aan lokale klanten maar aan klanten over de hele wereld verkopen. Retailers die de Amazon-markt willen gebruiken om meer te verkopen, hebben de mogelijkheid om hun bedrijf internationaal uit te breiden en Translated kan vanaf nu de vertalingen op de Amazon-marktplaats verzorgen.

Wij hebben ervaring met vertalen van en naar een grote hoeveelheid talen. Hierdoor kunnen wij u helpen met al uw vertaalbehoeften voor de Amazon-markt, ongeacht het doelgebied. Onze vertalers beschikken over de nodige vaardigheden om alle informatie over producten te vertalen. Denk aan productbeschrijvingen, gebruikersrecensies en meer. Bovendien worden onze vertalingen door professionele vertalers gemaakt van wie de doeltaal de moedertaal is. Ze hebben allemaal veel ervaring met lokalisatie, zodat taalnuances en culturele verschillen niet verloren gaan. Het resultaat? Nauwkeurigere en effectievere lokalisatie.

Hoe het werkt

Momenteel biedt Amazon u de mogelijkheid om markten in Noord-Amerika, Europa en Azië te bereiken. Om succes te hebben in een specifieke regio van de Amazon-markt, moet u samenwerken met een vertaalpartner om uw productaanbod te vertalen in de taal van die regio. Als u bijvoorbeeld een in Duitsland gevestigde verkoper bent die de Amerikaanse marktplaats van Amazon wil gebruiken om kopers in Canada te bereiken, moet u uw productinformatie vertalen in het Engels en het Canadees-Frans. Bekijk het T-Index-onderzoek om de beste combinatie van markt en taal voor uw investering te bepalen, waarbij rekening wordt gehouden met het klantenbestand en het online verkooppotentieel.


Ons werk is gebaseerd op twee principes:

1. Nauwkeurige zoekmachineoptimalisatie:

Denk aan alle beschrijvingen die u voor uw merk en producten heeft geschreven. Er zijn veel zinsdelen, woorden en formuleringen die u in verschillende talen kunt gebruiken. Wij gebruiken gespecialiseerde tools om de relevantie van zoekwoorden in uw markt te controleren, zodat zoveel mogelijk internetverkeer naar uw pagina wordt geleid.

2. Effectieve creativiteit:

We lokaliseren productinformatie om uw originele commerciële boodschap en call-to-action zo overtuigend mogelijk te maken in de doeltaal. U kunt gebruikmaken van onze professionele copywriters die als creatief duo samenwerken met onze vertalers, zodat uw boodschap optimaal wordt gepresenteerd.

Samenwerken met een professioneel vertaalbedrijf om te slagen op de internationale marktplaats van Amazon heeft veel voordelen. Zo wordt uw content uitstekend gelokaliseerd, krijgen uw klanten informatie die aan de cultuur is aangepast en blijft uw productinformatie consistent. Bovendien is het erg eenvoudiger: ontvang direct een offerte of stuur ons de te vertalen bestanden via info@translated.com.

Als u wilt groeien op de wereldmarkt, vormen vertalingen een essentieel onderdeel van uw marketingplan. Het is van groot belang om een goede indruk te maken op gebruikers die geïnteresseerd zijn in uw producten, en daarom is lokalisatie een cruciaal onderdeel van de marketingstrategie van toonaangevende bedrijven (zie het voorbeeld van Airbnb - Translated). Goede vertalingen zijn een investering die zijn vruchten afwerpt met kopers wereldwijd.

Meer vragen? Neem contact op.

Ons team staat klaar om een ​​oplossing te vinden voor uw vertaalbehoeften.

Neem contact op

Hallo, ik ben Barbara.
Hoe kan ik u helpen?

Barbara - senior accountmanager

Translated heeft Airbnb geholpen bij het ontwikkelen van een nieuwe vertaalwerkstroom voor maximale kwaliteit, controle en kostenbesparingen,
Salvo Giammarresi - Airbnb
Vertalingen van hoge kwaliteit met snelle doorlooptijden. Google Ads- en Facebook-campagnes voor overzeese markten zijn nu geen probleem voor ons!,
Laura Corallo – Eataly
Het team van Translated is altijd professioneel en behulpzaam. Ze reageren snel op verzoeken om hulp en respecteren de afgesproken deadlines.,
Fabio Vanek – Italiaonline
Translated lokaliseert al enkele jaren Google Ads en Facebook-marketingcampagnes voor ons. We beschouwen hen als een van onze vertrouwde partners, en ze hebben ons nooit teleurgesteld.,
Alberto Mauri – GroupM
Het Translated-team is efficiënt, zowel vanuit het oogpunt van verkoop als werkzaamheden. Ze zijn vooral scherp als het gaat om leveringstermijnen en nemen waar nodig snel actie om eventuele problemen na levering op te lossen.,
Davide Scalvi – Docebo
Dankzij Translated is onze website nu beschikbaar in 20 talen in plaats van 6, waardoor we nieuwe markten kunnen betreden. Het aantal landen waar we actief zijn is gestegen van ongeveer 10 naar 50!,
Pierre Massol – TravelCar
In de afgelopen paar jaar heb ik Translated voor vertalingen uit het Duits en het Russisch naar het Engels gebruikt. Hun service is normaal gesproken snel en efficiënt, met een transparante prijsstructuur.,
Marcello Pasquali – Enel Green Power

Onze klanten

Wij werken met trots samen met meer dan 334.521 klanten over de hele wereld, waaronder jonge innovatieve startups en grote internationale ondernemingen uit verschillende branches. We hebben onze processen geoptimaliseerd om aan hun unieke behoeften te voldoen, waarbij we ons blijven aanpassen op de vraag − van kleine projecten tot gepersonaliseerde, volledig beheerde oplossingen.

Meer informatie

Welke technologieën we inzetten

Vertaal-API's voor voortdurende lokalisatie, geavanceerd benutten van herhalingen, inhoudextractie uit 71 bestandsindelingen en 21 inhoudsbronnen, neurale adaptieve machinevertaling en nog veel meer.

Meer informatie

Neem contact op.

Ons team staat klaar om een ​​oplossing te vinden voor uw vertaalbehoeften.

Neem contact op