Android-alkalmazások lokalizálása

Miért válassza a Translatedet?

A Translated hivatalos Google-szolgáltató az Android-alkalmazások lokalizálása terén 203 nyelven. Közvetlenül a Google Play áruházba integráltan is kínáljuk a professzionális szolgáltatásainkat.

Erre a célra profi fordítókból és projektmenedzserekből álló csapatunk van, akik az ilyen típusú tartalmak fordítására és kezelésére képzettek és specializálódtak, így csak annyi dolga van, hogy elküldje nekünk a fájlokat (.strings, .xml vagy bármilyen más formátumban).

Hogyan működik?

1. Válassza ki a nyelveket és a piacokat

Mely országokat és nyelveket támogatja az alkalmazása? A T-Indexünk segíthet: nézze át a kiemelt piacokat, hogy meghatározza azokat a területeket, amelyek a legjobb lehetőségeket kínálják az alkalmazásának.

2. Strukturálja úgy az alkalmazást, hogy támogassa a lokalizált tartalmat

Kövesse a Google bevált gyakorlatait az Android-alkalmazások lokalizálásához.

3. Kérjen árajánlatot a professzionális fordításhoz

Írhat az info@translated.com e-mail-címre, vagy felveheti velünk a kapcsolatot a kapcsolatfelvételi űrlapon keresztül. Küldje el nekünk forrásfájljait (.strings, .xml vagy bármilyen más formátumban), a leírás szövegét, a kulcsszavakat a Google online áruházához, a Google Playhez, a képeket és bármilyen más fordítandó anyagot.

4. Növelje a forgalmat

Tervezett már Google Ads-kampányt, hogy növelje az alkalmazástelepítések vagy a felhasználói interakciók számát? A Translated egyike azon kevés szolgáltatónak, amelyek a Google jóváhagyásával lokalizálhatják a Google Ads (korábban Google Adwords) hirdetéseit. Küldjön nekünk egy egyszerű Word- vagy Excel-dokumentumot, amely tartalmazza a lefordítandó kampányt, és gyorsan és egyszerűen elkészítjük a hirdetési kampányai kiváló minőségű, lokalizált változatát.

További kérdései vannak? Vegye fel velünk a kapcsolatot.

Csapatunk készen áll, hogy megoldást találjon az Ön fordítási igényeire.

Kapcsolat

Üdv, a nevem Claudia.
Miben segíthetek?

Claudia – Senior Account Manager

Miért érdemes lokalizálnia az alkalmazásait?

A világ több mint 190 országában egymilliárdnál is több aktív Android-felhasználó van, ráadásul a feltörekvő piacokon is gyorsan növekszik a potenciális felhasználói bázis, így a nem angolul beszélő országok óriási terjeszkedési lehetőségeket kínálnak az Ön alkalmazása számára is. Kínáljon jobb böngészési élményt a felhasználóknak az anyanyelvükön, hogy az alkalmazása kiemelkedjen a tömegből. Az alkalmazások lefordítása nagyszerű marketinglehetőséget jelent a globális közönség elérésére, valamint a letöltések és a bevételek növelésére.

Kövesse a
felhasználói igényeket

2018-ban 205,4 milliárd alkalmazást töltöttek le, és 106,4 milliárd dollárt költöttek az alkalmazásboltokban. Az előrejelzések szerint 2022-ben világszerte hat milliárd eszköz lesz, így majdnem minden emberre jut majd egy eszköz a bolygón; a kapcsolódó költések pedig elérik a 157 milliárd dollárt.

Kínában, Indiában, az Egyesült Államokban, Brazíliában és Oroszországban fogják letölteni a legtöbb alkalmazást. A költési sorrend szerint viszont az első öt ország Kína, az Egyesült Államok, Japán, Dél-Korea és Németország lesz. Az olyan országokban, mint Japán, évente átlagosan 140 amerikai dollárt költenek mobiltelefonokra (a világátlag közel hétszeresét). Egyértelműen látszik, hogy megfelelően lokalizálva a lehetőségek szinte végtelenek.

A Translated támogatásával az Airbnb új fordítási munkafolyamatot alakított ki, amellyel maximalizálhatjuk a minőséget, ellenőrizhetőséget és költséghatékonyságot.
Salvo Giammarresi - Airbnb
Kiváló minőségű fordítások rövid átfutási idővel. A tengerentúli piacokra készített Google Ads- és Facebook-kampányok sem jelentenek problémát nekünk!
Laura Corallo – Eataly
A Translated csapata mindig rendkívül professzionális és segítőkész volt. Gyorsan reagálnak, ha segítségre van szükségünk, és betartják az egyeztetett határidőket.
Fabio Vanek – Italiaonline
Már évek óta a Translated lokalizálja az Google Ads - és Facebook-marketingkampányainkat. Megbízható partnerünknek tekintjük őket, és sosem csalódtunk bennük.
Alberto Mauri – GroupM
A Translated csapata értékesítési és üzemeltetési szempontból is rendkívül hatékony. Különösen ügyelnek a leadási határidőkre, és gyorsan megteszik a szükséges intézkedéseket, ha a leadás után bármilyen probléma merülne fel.
Davide Scalvi – Docebo
A Translatednek köszönhetően weboldalunk a korábbi 6 helyett már 20 nyelven elérhető, így új piacokat hódíthatunk meg – a korábbi 10 helyett ma már 50 országban vagyunk jelen!
Pierre Massol – TravelCar
Az elmúlt néhány évben többször igénybe vettem a Translated szolgáltatásait német és orosz nyelvről angolra történő fordításokhoz. A szolgáltatásaik általában gyorsak és hatékonyak, az árképzési struktúra pedig átlátható.
Marcello Pasquali – Enel Green Power

Ügyfeleink

Büszkék vagyunk, hogy több mint 334 446 ügyfelet szolgálhatunk ki világszerte, a fiatal és innovatív startupoktól a különféle iparágakban tevékenykedő nagy, globális vállalatokig. Ügyfeleink egyedi igényeinek kielégítésére optimalizáltuk a folyamatainkat, egyaránt alkalmazkodva a kisebb, igény szerinti feladatokhoz és a teljes körű támogatást igénylő, teljesen irányított megoldásokhoz is.

Olvasson tovább

Fedezze fel technológiáinkat

Fordító API-k a folyamatos lokalizációhoz, az ismétlődések fejlett felhasználása, tartalomkinyerés 71 fájlformátumból és 21 tartalomforrásból, neurális adaptív gépi fordítás és még sok más.

További információ

Vegye fel velünk a kapcsolatot.

Csapatunk készen áll, hogy megoldást találjon az Ön fordítási igényeire.

Kapcsolatfelvétel