Dubba multimediainnehåll på alla språk

Röstöversättningslösningar som drivs av AI för att lokalisera vilket ljud- och videoinnehåll som helst, även med din egen röstKontakta oss

Följ revolutionen av AI-röster

80 %

lägre pris

3,5x

snabbare leveranstid

99,5 %

mänskligt liknande resultat


Betrodd av


Ruttkartan Ruttkartan

Våra lösningar för dubbning och voiceover

Röstöversättning

Professionell AI-dubbning

Enastående funktioner för rösttolkning

Enastående röster som liknar en riktig människas

Våra modersmålsexperter anpassar varje röstton, personlighet och tempo för att spegla den ursprungliga och skapar flytande och människoliknande tal.

Stort bibliotek med professionella röster

Vi kan ge dina karaktärer en egen röst, lokalisera den på främmande språk eller ge dig möjligheten att välja en professionell röst som passar dina behov.

Överföring av originalljud till målet

Vi överför hela den ursprungliga audiovisuella upplevelsen till målgruppen, oavsett hur många högtalare, musik och ljudeffekter som är inblandade.

Matchande kulturell precision

Våra professionella lingvister, som drivs av Translateds överlägsna MT-motor och den innovativa WYLIWYG-plattformen, levererar förstklassiga översättningar och ser till att varje karaktär använder rätt ord på varje målspråk.

Vår AI-drivna teknik

Matedub

Ett förstklassigt AI-drivet dubbningsverktyg som lokaliserar, transkriberar och översätter texten och erbjuder lingvister en innovativ arbetsmiljö inom WYLIWYG (What You Listen Is What You Get) för att interaktivt skapa text och ljud.

ModernMT

I Matedub arbetar översättare med en anpassad adaptiv MT-modell baserad på ModernMT, Translateds ledande adaptiva maskinöversättningssystem ( IDC, 2022). MT-systemet lär sig från tidigare översättningar och förbättras i realtid genom korrigeringa, och anpassar sig därmed till sammanhanget.

T-Rank

T-Rank är vårt AI-drivna verktyg för urval av talanger som väljer de bästa lingvisterna, så kallade transvoicers, som utbildas i audiovisuellt innehåll från vårt nätverk av professionella 609 018 modersmålsöversättare. Transvoicers redigerar översättningar för att hjälpa AI-rösten att efterlikna känslan och intonationen hos den ursprungliga rösten.

Fördelar med lokalisering av video och ljud

Utöka din globala räckvidd

Genom att översätta audiovisuellt innehåll till olika språk kan ni få tillgång till lokala marknader och hjälpa människor att få tillgång till information och tjänster, vilket ökar omvandlingsfrekvensen.

Förbättra kundupplevelsen

Skapa mer personliga och engagerande kundupplevelser genom att använda mänskliga röster för att svara på kundernas frågor på ett naturligt och samtalande sätt.

Förbättra tillgängligheten för användare

Skapa tillgängliga versioner av digitalt innehåll såsom podcaster, ljudböcker och videotranskriptioner för personer som är blinda eller har nedsatt syn.

Social påverkan för våra AI-röster

Röst är det verktyg vi använder för att uttrycka språk, det mest mänskliga vi har. Genom det förstår vi varandra och förmedlar vår kultur. Av denna anledning startade vi ett projekt som heter Voice for Purpose som syftar till att ge autentiska klingande röster till röstskadade. Vi är stolta över det stöd som detta projekt har fått från Världshälsoorganisationen.Prata med en expert

Garanterat svar senast
imorgon klockan 11:00.

info@translated.com