Franska översättningar

Nå din fransktalande målgrupp med tillförsikt med hjälp av våra professionella översättningstjänster som utförs av översättare med franska som modersmål och förbättras med hjälp av avancerad teknik.

  • 596 575 professionella inhemska lingvister
  • 201 språk
  • Över 20 års erfarenhet
  • AI-driven lokaliseringsteknik
  • Processer för kvalitetssäkring
  • Dedikerade projektledare
Betala efter leverans Vi litar på dig: du är fri att betala inom 5 dagar efter leverans via banköverföring, kreditkort eller PayPal. Läs mer

Våra översättningstjänster

Våra inhemska expertöversättare arbetar hand i hand med AI-driven teknik för att tillhandahålla översättningar som är både kulturellt lämpliga och korrekta. Från dokumentöversättning till webbplatslokalisering – vi erbjuder ett brett utbud av språktjänster som passar dina behov. Oavsett om du kommunicerar med en fransktalande målgrupp eller någon annan språkgrupp finns vi här för att hjälpa dig att överbrygga språkklyftan och nå framgång.

Lokalisering på franska i stor skala

Om du vill effektivisera din översättningsprocess och utöka din globala räckvidd kan våra AI-drivna tekniska lösningar hjälpa dig. Med TranslationOS, vår avancerade TMS-plattform, får du i realtid insyn i våra språkexperters profiler och tillgång till viktiga KPI:er som ekonomiska prognoser och kvalitet. Våra franska lingvister drar också nytta av toppmoderna AI-drivna verktyg som Matecat, Matesub och Matedub som hjälper till att eliminera överflödiga uppgifter och garanterar exceptionell översättningskvalitet. Dessa verktyg förstärks av ModernMT, vår adaptiva maskinöversättningsteknik som sätter standarden för kvalitet och effektivitet. Genom att lära sig av våra professionella franska lingvister och ta hänsyn till hela dokumentets sammanhang bidrar ModernMT till att leverera översättningar som är korrekta, kulturellt lämpliga och effektiva.

Våra professionella franska översättare

Vårt nätverk av franska lingvister med franska som modersmål har en djup förståelse för det franska språket och dina önskade språk. De har även omfattande erfarenhet av olika branscher och ämnen, t.ex. juridik, finans, teknik och medicin. För att säkerställa att vi väljer de bästa lingvisterna för ditt innehåll använder vi en sofistikerad teknik som kallas T-Rank™, som noggrant matchar den lämpligaste franska översättaren med ditt projekt baserat på över 30 faktorer, t.ex. deras tidigare prestationer och expertis inom området, dokumentets innehåll och andra relevanta kriterier.

Priser för franska översättningar

Priserna för översättningar beror på en mängd olika faktorer, till exempel textens längd och komplexitet, språkparet och vilken tjänst som krävs. Dessutom kan priserna för översättningar variera beroende på önskat leveransdatum. Du kan ta reda på översättningskostnaden för ditt innehåll genom att använda vårt verktyg för att få en omedelbar offert eller genom att kontakta oss via e-post för ett snabbt svar.

Översättning av franska dokument

Korrekt översättning av dokument är viktigt för företag som behöver kommunicera effektivt med kunder och intressenter i andra länder. Vi kan översätta alla typer av filer och leverera dem till dig i exakt samma format. Vi tar hand om allt från enkla Word-dokument till JSON- och HTML-filer.

Fler frågor? Vi finns här för att hjälpa dig.

Vårt team är redo att hitta en lösning för dina översättningsbehov

Kontakta oss

Hej, jag heter Barbara.
Hur kan jag hjälpa dig?

Barbara – Senior Account Manager

Om Translated


Translated är en internationell leverantör av språktjänster och pionjär inom användningen av artificiell intelligens för att stödja professionella översättare. Företaget grundades 1999 av lingvisten Isabelle Andrieu och datavetaren Marco Trombetti med målet att göra det möjligt för alla att förstå och bli förstådda på sitt eget språk.
För att utföra sitt uppdrag har Translated alltid förlitat sig på en symbiotisk kombination av mänsklig kreativitet och maskinintelligens. Detta sker i form av ett nätverk av 596 575 professionella inhemska översättare i kombination med en av de bäst presterande kundanpassade MT-motorerna, ModernMT.
Vi har levererat 1,2 miljoner översättningar på 201 språk till 337 268 kunder i 40 makrodomäner, vilket driver globaliseringsstrategin för även de mest krävande kunderna