Lokalisatie van iOs-apps

Waarom Translated?

Translated is een gespecialiseerde provider voor lokalisatie van iOS-apps, in 153 talen.

Ons team van professionele vertalers en projectmanagers is specifiek opgeleid voor het vertalen en beheren van dit soort inhoud, zodat u zich alleen zorgen hoeft te maken over het verzenden van de bestanden (.xml of een andere indeling).

Hoe het werkt

1. Kies talen en markten

Welke landen en talen worden door uw app ondersteund? Ontvang hulp van onze T-Index: u kunt de markthoogtepunten bekijken en de gebieden met het grootste potentieel voor uw app identificeren.

2. Uw app voorbereiden op lokalisatie.

Volg de praktische tips van Apple voor het lokaliseren van iOS-applicaties.

3. Een offerte voor een professionele vertaling aanvragen

U kunt schrijven naar info@translated.com of contact met ons opnemen via het contactformulier. Stuur ons uw bronbestanden (.xml of een andere indeling), de beschrijvingstekst, de zoekwoorden voor App Store, afbeeldingen en ander materiaal dat vertaald moet worden.

4. Verhoog uw omzet

Heeft u al een campagne op Google Ads gepland om uw installaties of betrokkenheid bij uw app te verbeteren? Translated is ook een van de weinige door Google goedgekeurde providers voor het lokaliseren van Google Ads (voorheen Google Adwords). Stuur ons een eenvoudig Word- of Excel-document met de te vertalen campagne en we zullen snel en eenvoudig een gelokaliseerde versie van uw reclamecampagnes van hoge kwaliteit produceren.

Meer vragen? Neem contact op.

Ons team staat klaar om een ​​oplossing te vinden voor uw vertaalbehoeften.

Neem contact met ons op

Hallo, ik ben Claudia.
Hoe kan ik u helpen?

Claudia - Senior Account Manager

Waarom zou u uw apps lokaliseren?

De Apple Store-app is beschikbaar in meer dan 150 landen en ondersteunt meer dan 40 talen. Lokalisatie van apps is een geweldige marketingkans voor het uitbreiden van doelmarkten en het vergroten van downloads en inkomsten in de App Store van Apple.

Geef uw gebruikers
wat ze willen

Het distributiepotentieel van uw app in niet-Engels sprekende landen is enorm. Bied uw gebruikers een verbeterde ervaring in hun eigen taal en laat uw app boven de grijze massa uitsteken. Vertaling van apps is een strategisch slimme zet om een ​​wereldwijd publiek te bereiken en het aantal downloads en dus uw opbrengsten te verhogen.

In 2018 werden 205,4 miljard apps gedownload en 106,4 miljard dollar uitgegeven in App-winkels. Volgens schattingen zullen er in 2022 wereldwijd zes miljard apparaten zijn: één voor elke inwoner van de planeet, met een uitgave van 157 miljard dollar.

De landen met de meeste downloads zijn: China, India, de VS, Brazilië en Rusland. In volgorde van uitgave zijn de eerste vijf: China, de VS, Japan, Zuid-Korea en Duitsland, samen met landen zoals Japan, waar gemiddeld 140 Amerikaanse dollars per jaar worden uitgegeven aan mobiele telefoons (bijna zeven keer het wereldgemiddelde). De mogelijkheden zijn duidelijk bijna eindeloos, indien goed gelokaliseerd.

Vertalingen van hoge kwaliteit met snelle doorlooptijden. AdWords- en Facebook-campagnes voor buitenlandse markten zijn nu geen probleem voor ons!
Laura Corallo - Eataly
Het team van Translated is altijd professioneel en behulpzaam. Ze reageren snel op verzoeken om hulp en respecteren de afgesproken deadlines.
Fabio Vanek - Italiaonline
Translated lokaliseert al enkele jaren AdWords en Facebook-marketingcampagnes voor ons. We beschouwen hen als een van onze betrouwbare partners en ze hebben ons nog nooit teleurgesteld.
Alberto Mauri – GroupM
Het Translated-team is efficiënt, zowel vanuit het oogpunt van verkoop als werkzaamheden. Ze zijn vooral zorgvuldig als het gaat om leveringstermijnen en nemen, indien nodig, snel actie om problemen na de levering op te lossen.
Davide Scalvi - Docebo
Dankzij Translated is onze website nu beschikbaar in twintig talen in plaats van zes, waardoor we nieuwe markten kunnen aanboren. Het aantal landen waar we actief zijn is gestegen van ongeveer tien tot vijftig!
Pierre Massol - TravelCar
In de afgelopen paar jaar heb ik Translated voor vertalingen uit het Duits en het Russisch naar het Engels gebruikt. Hun service is vrijwel altijd snel en efficiënt, met een transparante prijsstructuur.
Marcello Pasquali - Enel Green Power

Onze klanten

We werken met trots samen met meer dan 137,594 klanten over de hele wereld, waaronder jonge innovatieve startups en grote internationale ondernemingen uit verschillende sectoren. We hebben onze processen geoptimaliseerd om aan hun unieke behoeften te voldoen, waarbij we ons blijven aanpassen op de vraag, van kleine projecten tot gepersonaliseerde, volledig beheerde oplossingen.

Lees meer

Ontdek onze technologieën

Vertaal-API's voor continue lokalisatie, geavanceerde herhalingen, contentextractie uit 71 bestandsindelingen en 21 bronnen aan content, neurale adaptieve machinevertaling en nog veel meer.

Meer informatie

Neem contact op.

Ons team staat klaar om een ​​oplossing te vinden voor uw vertaalbehoeften.

Neem contact op