Lokalisering af iOS-apps

Hvorfor Translated?

Translated er en specialiseret udbyder til lokalisering af iOS-apps på 202 sprog.

Vores team af professionelle oversættere og projektledere er særligt oplært i at oversætte og administrere denne type indhold, så det eneste, du skal bekymre dig om, er at sende os filerne (.xml eller et hvilket som helst andet format).

Sådan fungerer det

1. Vælg sprog og markeder

Hvilke lande og hvilke sprog vil din applikation understøtte? Få hjælp fra vores T-Index: Du kan gennemgå markedets højdepunkter og finde de områder, der har det største potentiale for din app.

2. Strukturer din app, så den understøtter lokaliseret indhold

Følg Apples bedste fremgangsmåder til lokalisering af iOS-applikationer.

3. Bed om et tilbud på en professionel oversættelse

Du kan skrive til info@translated.com eller kontakte os via kontaktformularen. Send os dine kildefiler (.xml eller et hvilket som helst andet format), beskrivelsesteksten, søgeordene til App Store, billeder og alt andet materiale, der skal oversættes.

4. Øg omsætningen

Har du allerede planlagt en kampagne på Google Ads for at øge antallet af installationer eller tilknytninger af din app? Translated er også en af de få Google-godkendte udbydere til lokalisering af Google Ads (tidligere Google AdWords). Send os et simpelt Word- eller Excel-dokument, der indeholder den kampagne, der skal oversættes, så laver vi hurtigt og let en lokaliseret version af høj kvalitet af dine reklamekampagner.

Har du flere spørgsmål? Kontakt os.

Vores team er klar til at finde en løsning på dine oversættelsesbehov.

Kontakt os

Hej, jeg hedder Claudia.
Hvad kan jeg hjælpe med?

Claudia – Senior Account Manager

Hvorfor bør du lokalisere dine apps?

Apple App Store er tilgængelig i over 150 lande og understøtter over 40 sprog. Lokalisering af applikationer er en stor markedsføringsmulighed for at udvide målmarkeder og øge downloads og indtægter i Apples App Store.

Giv dine brugere
det, de vil have

Distributionspotentialet for din app i ikke-engelsktalende lande er stort. Giv brugerne en bedre browsingoplevelse på deres sprog, så din app skiller sig ud fra mængden. Oversættelse af en app er en stor markedsføringsmulighed for at nå ud til et globalt publikum, øge antallet af downloads og øge indtjeningen.

I 2018 blev der downloadet 205,4 milliarder apps og brugt 106,4 milliarder dollars i appbutikker. Prognoser anslår, at der vil være seks milliarder enheder over hele verden i 2022: En for hver indbygger på planeten og et samlet forbrug på 157 milliarder dollars.

De lande, der vil foretage flest downloads, bliver: Kina, Indien, USA, Brasilien og Rusland. I forbrugsrækkefølge er de første fire imidlertid: Kina, USA, Sydkorea og Tyskland sammen med lande som Japan, hvor der i gennemsnit vil blive brugt 140 dollars hvert år på mobiltelefoner (næsten syv gange verdensgennemsnittet). Mulighederne er tydeligvis nærmest uendelige, hvis applikationerne lokaliseres korrekt.

Translated hjalp Airbnb med at udvikle en ny arbejdsgang for deres oversættelser, der har maksimeret kvalitet, kontrol og omkostningseffektivitet.
Salvo Giammarresi - Airbnb
Oversættelser af høj kvalitet med hurtige leveringstider. Google Ads- og Facebook-kampagner til oversøiske markeder er ikke noget problem for os nu.
Laura Corallo – Eataly
Translateds medarbejdere har altid været professionelle og hjælpsomme. De er hurtige til at svare, når man beder om hjælp, og de overholder de aftalte tidsfrister.
Fabio Vanek – Italiaonline
Translated har lokaliseret Google Ads- og Facebook-kampagner for os i flere år. Vi betragter dem som en af vores betroede partnere, og de har aldrig svigtet os.
Alberto Mauri – GroupM
Translateds medarbejdere er effektive både fra et salgs- og driftmæssigt perspektiv. De er meget opmærksomme på tidsfrister for levering, og de griber hurtigt ind, hvis det er nødvendigt, for at løse eventuelle problemer efter levering.
Davide Scalvi – Docebo
Takket være Translated er vores websted nu tilgængeligt på 20 sprog i stedet for 6, så vi kan komme ind på nye markeder – antallet af lande, hvor vi opererer, er steget fra omkring 10 til 50.
Pierre Massol – TravelCar
I de seneste par år har jeg brugt Translated til oversættelser fra tysk og russisk til engelsk. Deres service er normalt hurtig og effektiv med en gennemsigtig prisstruktur.
Marcello Pasquali – Enel Green Power

Vores kunder

Vi er stolte over at hjælpe over 341.435 kunder verden over, herunder unge, innovative, nystartede virksomheder og store globale virksomheder fra forskellige brancher. Vi har optimeret vores processer for at imødekomme deres unikke behov, lige fra små on demand-opgaver til komplekse, fuldt administrerede løsninger.

Læs mere

Se nærmere på vores teknologier

Oversættelses-API'er til løbende lokalisering, avanceret gentagelsesudnyttelse, indholdsudtræk fra 71 filformater og 21 indholdskilder, neural adaptiv maskinoversættelse og meget mere.

Få mere at vide

Kontakt os.

Vores team er klar til at finde en løsning på dine oversættelsesbehov.

Kontakt os