Italienska översättningar

Nå din italiensktalande målgrupp med tillförsikt med våra professionella översättningstjänster, som utförs av inhemska översättare och stöds av avancerad teknik för att säkerställa exakta och konsekventa översättningar.

  • 596 575 professionella inhemska lingvister
  • 201 språk
  • Över 20 års erfarenhet
  • AI-driven lokaliseringsteknik
  • Processer för kvalitetssäkring
  • Dedikerade projektledare
Betala efter leverans Vi litar på dig: du är fri att betala inom 5 dagar efter leverans via banköverföring, kreditkort eller PayPal. Läs mer

Våra översättningstjänster

Vi kombinerar våra inhemska översättares expertis med den mest sofistikerade AI-drivna tekniken för att tillhandahålla översättningar av hög kvalitet. Våra språktjänster tillgodoser dina specifika behov, från översättning av dokument till lokalisering av webbplatser. Vi är här för att hjälpa dig att överbrygga språkbarriärer och nå global framgång, oavsett vilket språk din målgrupp talar.

Lokalisering på italienska i stor skala

Vi stärker och skalar upp din översättningsprocess med AI-driven teknik för att hjälpa dig att sömlöst nå dina potentiella kunder i hela världen. Med vår TMS-plattform, TranslationOS, kan du i realtid få insyn i språkprofiler och KPI:er som ekonomiska prognoser och kvalitet. Våra italienska lingvister drar nytta av AI-drivna verktyg som Matecat, Matesub, vilket befriar dem från överflödiga uppgifter och gör att de kan fokusera på kvalitet. Dessa verktyg förstärks av vår adaptiva maskinöversättningsteknik, ModernMT, som lär sig av våra professionella lingvisters korrigeringar och producerar exceptionella översättningar baserat på hela dokumentets sammanhang.

Våra professionella italienska översättare

Vårt team av inhemska italienska lingvister har överlägsen kompetens inom både det italienska språket och de språk som du är intresserad av. De kommer från olika bakgrunder och har erfarenhet av olika branscher, inklusive juridik, finans, teknik och medicin. Vår avancerade teknik, T-Rank™, utvärderar varje projekts egenskaper och matchar den lämpligaste italienska översättaren baserat på över 30 faktorer såsom expertis, kvalitet och aktualitet för tidigare översättningsprojekt, dokumentets innehåll med mera.

Priser för italienska översättningar

Priserna för översättningar påverkas av faktorer som textlängd, ämne, språkkombination och vilken översättningstjänst som valts. Dessutom kan översättningskostnaden variera beroende på önskat leveransdatum. För att fastställa översättningspriset för ditt innehåll kan du använda vårt verktyg för att få en omedelbar offert eller kontakta oss via e-post för att få hjälp.

Översättning av italienska dokument

Exakt översättning av dokument är avgörande för företag som vill kommunicera med kunder och intressenter i olika länder. Vi erbjuder översättningstjänster för alla filtyper, med leverans i originalformat. Oavsett om det är ett enkelt Word-dokument eller komplexa JSON- och HTML-filer erbjuder vi omfattande översättningslösningar för alla dina behov.

Fler frågor? Vi finns här för att hjälpa dig.

Vårt team är redo att hitta en lösning för dina översättningsbehov

Kontakta oss

Hej, jag heter Barbara.
Hur kan jag hjälpa dig?

Barbara – Senior Account Manager

Om Translated


Translated är en internationell leverantör av språktjänster och pionjär inom användningen av artificiell intelligens för att stödja professionella översättare. Företaget grundades 1999 av lingvisten Isabelle Andrieu och datavetaren Marco Trombetti med målet att göra det möjligt för alla att förstå och bli förstådda på sitt eget språk.
För att utföra sitt uppdrag har Translated alltid förlitat sig på en symbiotisk kombination av mänsklig kreativitet och maskinintelligens. Detta sker i form av ett nätverk av 596 575 professionella inhemska översättare i kombination med en av de bäst presterande kundanpassade MT-motorerna, ModernMT.
Vi har levererat 1,2 miljoner översättningar på 201 språk till 337 268 kunder i 40 makrodomäner, vilket driver globaliseringsstrategin för även de mest krävande kunderna