Lokalisatie van Android-apps

Sinds 1999 selecteren en trainen wij de beste professionele vertalers ter wereld die we ondersteunen met geavanceerde technologieën om meer dan 132,159 klanten in alle sectoren te helpen.

Achteraf betalen U kunt binnen 5 dagen na levering betalen via bankoverschrijving, creditcard of PayPal. Meer informatie

Is uw vraag complexer?

We helpen u een offerte aan te vragen voor complexe documenten, PDF's, websites, software en meer.

Barbara - Senior Account Manager

1-888-216-9155

Waarom voor ons kiezen?

Gegarandeerde kwaliteit

We ondersteunen de beste vertalers ter wereld met geavanceerde processen om de kwaliteit te waarborgen. En dat is nog niet alles. We laten de vertaling gratis uitgebreid beoordelen, als u niet tevreden bent.

Lees onze voorwaarden

Tijdige levering

We bieden de beste prestatieniveaus in de branche, met een geoptimaliseerde workflow waardoor meer dan 95% van de leveringen op tijd is. Daarnaast betalen wij, in het onwaarschijnlijke geval dat we een deadline missen, de vertaling volledig terug.

Lees onze voorwaarden

Achteraf betalen

We vertrouwen onze klanten, en daarom hebben we een model voor achteraf betalen gecreëerd. Met achteraf betalen kunt u binnen vijf dagen na de levering van de vertaling het bedrag via creditcard, bankoverschrijving of Paypal voldoen.

Lees onze voorwaarden

Vertalingen van hoge kwaliteit met snelle doorlooptijden. AdWords- en Facebook-campagnes voor buitenlandse markten zijn nu geen probleem voor ons!
Laura Corallo - Eataly
Het team van Translated is altijd professioneel en behulpzaam. Ze reageren snel op verzoeken om hulp en respecteren de afgesproken deadlines.
Fabio Vanek - Italiaonline
Translated lokaliseert al enkele jaren AdWords en Facebook-marketingcampagnes voor ons. We beschouwen hen als een van onze betrouwbare partners en ze hebben ons nog nooit teleurgesteld.
Alberto Mauri – GroupM
Het Translated-team is efficiënt, zowel vanuit het oogpunt van verkoop als werkzaamheden. Ze zijn vooral zorgvuldig als het gaat om leveringstermijnen en nemen, indien nodig, snel actie om problemen na de levering op te lossen.
Davide Scalvi - Docebo
Dankzij Translated is onze website nu beschikbaar in twintig talen in plaats van zes, waardoor we nieuwe markten kunnen aanboren. Het aantal landen waar we actief zijn is gestegen van ongeveer tien tot vijftig!
Pierre Massol - TravelCar
In de afgelopen paar jaar heb ik Translated voor vertalingen uit het Duits en het Russisch naar het Engels gebruikt. Hun service is vrijwel altijd snel en efficiënt, met een transparante prijsstructuur.
Marcello Pasquali - Enel Green Power

Onze klanten

We werken met trots samen met meer dan 132,159 klanten over de hele wereld, waaronder jonge innovatieve startups en grote internationale ondernemingen uit verschillende sectoren. We hebben onze processen geoptimaliseerd om aan hun unieke behoeften te voldoen, waarbij we ons blijven aanpassen op de vraag, van kleine projecten tot gepersonaliseerde, volledig beheerde oplossingen.

Lees meer

Over Android App-vertalingen

Met meer dan 1 miljard actieve Android-gebruikers in meer dan 190 landen en een zeer snel groeiend aantal adresseerbare gebruikers in opkomende markten, is het distributiepotentieel van uw app in niet-Engels sprekende landen enorm. Bied uw gebruikers een verbeterde ervaring in hun eigen taal en laat uw app boven de grijze massa uitsteken. Vertaling van apps is een strategisch slimme zet om een ​​wereldwijd publiek te bereiken en het aantal downloads en dus uw opbrengsten te verhogen.

Markt: actuele gegevens en groeivoorspellingen

In 2018 werden 205,4 miljard apps gedownload en 106,4 miljard dollar uitgegeven in App-winkels. Volgens schattingen zullen er in 2022 wereldwijd zes miljard apparaten zijn: één voor elke inwoner van de planeet, met een uitgave van 157 miljard dollar.

De landen met de meeste downloads zijn: China, India, de VS, Brazilië en Rusland. In volgorde van uitgave zijn de eerste vijf: China, de VS, Japan, Zuid-Korea en Duitsland, samen met landen zoals Japan, waar gemiddeld 140 Amerikaanse dollars per jaar worden uitgegeven aan mobiele telefoons (bijna zeven keer het wereldgemiddelde). De mogelijkheden zijn duidelijk bijna eindeloos, indien goed gelokaliseerd.

Hoe het werkt

1. Kies talen en markten

Welke landen en talen worden door uw app ondersteund? Ontvang hulp van onze T-Index: bekijk de hoogtepunten van de markt en identificeer de gebieden met het grootste potentieel voor uw app.

2. Uw app voorbereiden op lokalisatie.

Volg de best-practices van Google voor het lokaliseren van Android-apps.

3. Een offerte voor een professionele vertaling aanvragen

U kunt schrijven naar info@translated.com of via het contactformulier contact opnemen. Stuur ons uw bronbestanden (.xml of een andere bestandsindeling), een beschrijving en trefwoorden voor Google's online winkel, Google Play, afbeeldingen en alle andere teksten die moeten worden vertaald.

Verhoog uw omzet

Heeft u al een campagne op Google Ads gepland om uw installaties of betrokkenheid bij uw app te verbeteren? Translated is ook een van de weinige door Google goedgekeurde providers voor het lokaliseren van Google Ads (voorheen Google Adwords). Stuur ons een eenvoudig Word- of Excel-document met de te vertalen campagne en we zullen snel en eenvoudig een gelokaliseerde versie van uw reclamecampagnes van hoge kwaliteit produceren.

Vraag direct een offerte aan

Een eenvoudige manier om uw documenten snel te laten vertalen.

In een paar klikken online geregeld.

Gelijk een offerte