Professzionális orvosi fordítások

1999 óta válogatjuk és képezzük a világ legjobb professzionális fordítóit, és csúcstechnológiával támogatjuk őket, hogy több mint 341 435 ügyfélnek segíthessünk mindenféle iparágban.

 • Kórtörténetek
 • Egészségügyi felszerelések
 • Egészségbiztosítási dokumentumok
 • Tájékoztatáson alapuló beleegyezési nyomtatványok
 • Kórházi elbocsátással kapcsolatos dokumentumok
 • Tudományos kiadványok
 • Egészségügyi dokumentáció
 • Kórházi nyilvántartások
 • Rendeletek és jogszabályok
 • Klinikai vizsgálati jelentések
 • Klinikai protokollok
 • Klinikai vizsgálatok
 • Orvosi jelentések
 • Jelentések
 • Tudományos kutatás
 • Tesztek és vizsgálatok eredményei
Határidő utáni fizetés Bízunk Önben: akár 5 nappal a határidő után is fizethet banki átutalással, hitelkártyával vagy PayPalon keresztül. További információk

Összetettebb igénye van?

Összetett dokumentumokra, PDF-ekre, webhelyekre, szoftverekre és további feladatok elvégzésére is tudunk árajánlatot adni.

Barbara – Senior Account Manager

Miért minket válasszon?

Garantált minőség

A világ legjobb fordítóit fejlett minőségbiztosítási folyamatokkal támogatjuk. És ez még nem minden: Ingyenesen, az elejétől a végéig felülvizsgáljuk a fordítást, ha esetleg nem lenne elégedett.

Olvassa el a feltételeinket

Teljesítés határidőre

Az iparágban a legmagasabb teljesítményszintet kínáljuk egy olyan optimalizált munkafolyamat révén, amely garantálja, hogy több mint 95 százalékban időben teljesítünk. Ezenfelül abban a valószínűtlen esetben, ha egy határidőt nem sikerül betartanunk, akár a fordítás teljes költségét visszatérítjük.

Olvassa el a feltételeinket

Teljesítést követő fizetés

Őszintén bízunk ügyfeleinkben, ezért hoztuk létre a teljesítést követő fizetési modellt. A teljesítést követő fizetéssel a fordítás kézhezvételétől számított öt napon belül fizethet hitelkártyával, banki átutalással vagy PayPallel.

Olvassa el a feltételeinket

A Translated támogatásával az Airbnb új fordítási munkafolyamatot alakított ki, amellyel maximalizálhatjuk a minőséget, ellenőrizhetőséget és költséghatékonyságot.
Salvo Giammarresi - Airbnb
Kiváló minőségű fordítások rövid átfutási idővel. A tengerentúli piacokra készített Google Ads- és Facebook-kampányok sem jelentenek problémát nekünk!
Laura Corallo – Eataly
A Translated csapata mindig rendkívül professzionális és segítőkész volt. Gyorsan reagálnak, ha segítségre van szükségünk, és betartják az egyeztetett határidőket.
Fabio Vanek – Italiaonline
Már évek óta a Translated lokalizálja az Google Ads - és Facebook-marketingkampányainkat. Megbízható partnerünknek tekintjük őket, és sosem csalódtunk bennük.
Alberto Mauri – GroupM
A Translated csapata értékesítési és üzemeltetési szempontból is rendkívül hatékony. Különösen ügyelnek a leadási határidőkre, és gyorsan megteszik a szükséges intézkedéseket, ha a leadás után bármilyen probléma merülne fel.
Davide Scalvi – Docebo
A Translatednek köszönhetően weboldalunk a korábbi 6 helyett már 20 nyelven elérhető, így új piacokat hódíthatunk meg – a korábbi 10 helyett ma már 50 országban vagyunk jelen!
Pierre Massol – TravelCar
Az elmúlt néhány évben többször igénybe vettem a Translated szolgáltatásait német és orosz nyelvről angolra történő fordításokhoz. A szolgáltatásaik általában gyorsak és hatékonyak, az árképzési struktúra pedig átlátható.
Marcello Pasquali – Enel Green Power

Ügyfeleink

Büszkék vagyunk, hogy több mint 341 435 ügyfelet szolgálhatunk ki világszerte, a fiatal és innovatív startupoktól a különféle iparágakban tevékenykedő nagy, globális vállalatokig. Ügyfeleink egyedi igényeinek kielégítésére optimalizáltuk a folyamatainkat, egyaránt alkalmazkodva a kisebb, igény szerinti feladatokhoz és a teljes körű támogatást igénylő, teljesen irányított megoldásokhoz is.

Olvasson tovább

Az orvosi fordításról

A Translated több mint 20 éve kínál fordítási szolgáltatásokat az orvosi szövegek és dokumentumok terén 609 018 ellenőrzött, hivatásos anyanyelvi fordítóból álló, világméretű hálózatán keresztül, akik több mint 202 nyelvre fordítanak.

Az orvosi fordítások a műszaki/természettudományos fordítások kategóriájába tartoznak: ez egy fontos és kényes terület, mivel a fordítónak speciális készségekkel és szaktudással kell rendelkeznie, hogy helyesen alkalmazza a szakterminológiát, és első osztályú szolgáltatást nyújtson az ügyfeleknek. Fordítói hálózatunk lehetővé teszi, hogy minőségi szolgáltatásokat kínáljunk több területen: az orvostudomány és a sebészet minden szakterületén, a klinikai diagnosztikában, az egészségügyi statisztikák terén, az állatgyógyászatban és az egészségügyi iparban.

A nagy iparági ügyfelek az orvosi fordítások terén bizonyított tapasztalatunk és a legmagasabb minőségi szabványok betartása miatt választják a Translatedet a fordítási projektjeikhez. A Translated anyanyelvi fordítókat használ, akik a szakmájukban képesítéssel és akkreditációval rendelkező orvosok is. Az orvosi dokumentumok szakfordítását nem lehet egyszerűen azokra bízni, akik beszélnek két vagy több nyelven; az orvosi területen tapasztalattal bíró szakemberekre van szükség.

A Translated speciális orvosi fordításokat kínál az orvostudomány különféle területein: kézikönyvek, tudományos tanulmányok, klinikai beszámolók, valamint információs anyagok konferenciákhoz. Az írásbeli dokumentumok felhasználhatók publikálásra vagy belső és tájékoztatási célokra. Az orvosi fordításokon kívül hiteles fordításokat is kínálunk olyan esetekben, amikor arra van szükség, hogy a dokumentum jogilag érvényes legyen. Az elmúlt 20 évben egy olyan munkafolyamatot dolgoztunk ki, amely lehetővé teszi, hogy rövid idő alatt nagy mennyiségű fordítási igényt kezeljünk (például párhuzamosan több fordító is dolgozik ugyanazon a projekten).

A Translated fordításkezelési folyamatát az ISO 9001:2015 és az ISO 17100:2015 szabványok tanúsítják.

Kérjen azonnali árajánlatot

Egyszerű módszer a dokumentumok gyors lefordítására.

Vegye meg online néhány kattintással.

Azonnali árajánlat