Professionelle oversættelsesløsninger til din Shopify-butik

Få det fulde udbytte af din Shopify-butik med vores ekspertoversættelsestjenester, der er udviklet til at fremskynde markedsudvidelse og maksimere investeringsafkast.

Tre nemme trin til at komme godt i gang

Hent eksportfilen til dit Shopify-indhold

Gør dine filer klar til oversættelse

Nedenfor får du et tilbud med det samme

Betal efter levering Vi stoler på dig: Du er velkommen til at betale inden for 5 dage efter levering via bankoverførsel, kreditkort eller PayPal. Få mere at vide

Fordele ved Shopify-websteder på flere sprog

Udvid din kundebase

En Shopify-butik på flere sprog giver dig mulighed for at nå ud til et bredere internationalt publikum, så du kan henvende dig til kunder, der taler forskellige sprog. Denne udvidelse kan medføre øget webstedstrafik og en mere alsidig kundebase.

Reducer antallet af annullerede købsprocesser

Sprogbarrierer kan ofte medføre annullerede købsprocesser. Butikker på flere sprog kan afhjælpe dette problem og sikre, at kunderne nemt kan gennemføre deres køb.

Boost e-handelssalget

76 % af alle potentielle kunder foretrækker at handle på deres eget sprog. Derfor er det vigtigt, at levere indhold de kan forstå, fordi det gør dem mere tilbøjelige til at gå fra at være potentielle kunder til at blive betalende kunder.

Få en konkurrencemæssig
fordel

Muligheden for at kommunikere med internationale kunder på et mere indgående niveau via deres modersmål kan være en afgørende faktor, der skiller dig ud fra konkurrenter, som muligvis kun tilbyder deres tjenester på et enkelt sprog.

Skab en bedre brugeroplevelse

Skræddersyede produktbeskrivelser og -kampagner på forskellige sprog og til forskellige regioner gør din kommunikation mere relevant og forbedrer den samlede brugeroplevelse.

Øg brandbevidsthed

Efterhånden som din Shopify-butik bliver mere og mere tilgængelig for et bredere publikum, øger det dit brands synlighed og genkendelsesniveau på globalt plan.

Hvorfor vælge os?

Global dækning

Vi kan oversætte og lokalisere dit e-handelsudbud til 201 sprog og tilpasse dit indhold til internationale markeder.

Brancheekspertise

Vi samarbejder med en pulje på over 300.000 lingvister, der er eksperter i 40 forskellige fagområder inden for alt fra mode til teknologi.

Hurtig levering

Vi kombinerer den mest sofistikerede AI-teknologi med menneskelig kreativitet for at levere oversættelser af høj kvalitet, når du har brug for dem.

Tilpas nemt din Shopify-butik til dit publikum

Det er nemt at præsentere din Shopify-butik på flere sprog.
Følg blot nedenstående trin:

1 – Forbered eksportfilen med det originale indhold fra din Shopify-butik
• Gå til Indstillinger > Sprog > Eksporter fra din administrator
• Markér de sprog, du vil eksportere, og vælg én af følgende muligheder:
◦ Alt indhold, så du eksporterer alle oversættelser.
◦ Metafelter, hvis du bruger metafelter til at føje indhold til din butik.
◦ Forældet, hvis du allerede har føjet oversættelser til din butik og ønsker at eksportere forældede oversættelser på dit standardsprog.
◦ Ikke-oversat indhold, så du kun eksporterer det indhold, der ikke er oversat i øjeblikket.
• Klik på Eksporter. Den eksporterede CSV-fil sendes til dig via e-mail.
• Konverter din CSV-fil til en Excel-fil, og skjul alle kolonner undtagen dem, hvor du kan se indhold, der kan oversættes (f.eks. kolonnen Standardindhold). Hvis du har brug for hjælp, skal du blot kontakte os. Så gør vi det for dig.
2 – Upload din Excel-fil til vores Øjeblikkeligt tilbud ovenfor
Vælg kilde- og målsprog, vælg dit foretrukne oversættelsesniveau, og tilføj din forventede leveringsdag. Hvis du har konkrete anvisninger om sprogbrug eller fagudtryk, som vi bør være opmærksomme på, skal du blot tilføje dem i bemærkningerne til dit projekt.
3 – Importer den oversatte CSV-fil tilbage til Shopify
• Gå til Indstillinger > Sprog > Importer i din Shopify-administrator
• Klik på Tilføj fil, og brug den oversatte CSV-fil, vi har sendt tilbage til dig via e-mail.
• Hvis du ønsker at erstatte eksisterende oversættelser med det oversatte sprogindhold i din CSV-fil, skal du vælge Overskriv. Hvis du kun vil tilføje nyt oversat indhold uden at erstatte de nuværende oversættelser, skal du tjekke, at Overskriv ikke er markeret.
• Klik på Upload og fortsæt.
• Når du har uploadet, skal du gennemgå oplysningerne vedrørende importsproget og derefter klikke på Importer. Hvis der er fejl i din CSV-fil, stopper importprocessen, og fejlene beskrives nærmere på siden Importer sprog med en CSV-fil.
• Du modtager en bekræftelse via e-mail med en liste over eventuelt oversat indhold, der enten mislykkedes eller blev sprunget over under importprocessen.Få et øjeblikkeligt tilbud

Har du også brug for SEO til din Shopify?

Kontakt os i dag. Så laver en fra vores team en løsning til dig.

Kontakt os

Hej, jeg hedder Barbara.
Hvad kan jeg hjælpe dig med?

Barbara – Senior Account Manager

Det kan du også have brug forLokalisering af hjemmesider
Få mere at vide
Audiovisuel oversættelse
Få mere at vide
Flersproget DTP
Få mere at vide