Spanska översättningar

Våra professionella översättningstjänster, som utförs av översättare med spanska som modersmål och stöds av avancerad teknik, gör att du tryggt kan nå ut till din spansktalande målgrupp.

  • 589 372 professionella inhemska lingvister
  • 203 språk
  • Över 20 års erfarenhet
  • AI-driven lokaliseringsteknik
  • Processer för kvalitetssäkring
  • Dedikerade projektledare
Betala efter leverans Vi litar på dig: du är fri att betala inom 5 dagar efter leverans via banköverföring, kreditkort eller PayPal. Läs mer

Våra översättningstjänster

Vi levererar kulturellt lämpliga och exakta översättningar genom att kombinera våra inhemska översättares expertis med AI-driven teknik. Våra språktjänster omfattar allt från översättning av dokument till lokalisering av webbplatser, allt skräddarsytt för dina specifika krav. Oavsett om din målgrupp talar spanska eller något annat språk är vi fast beslutna att hjälpa dig att överbrygga språkbarriären och nå global framgång.

Lokalisering på spanska i stor skala

Våra AI-drivna tekniska lösningar tar din översättningsprocess till nästa nivå och hjälper dig att utöka din globala räckvidd. Med TranslationOS, vår banbrytande TMS-plattform, får du i realtid insyn i våra språkexperters profiler, samt viktiga KPI:er som ekonomiska prognoser och kvalitet. Våra spanska lingvister drar också nytta av toppmoderna AI-drivna verktyg som Matecat, Matesub och Matedub som hjälper till att eliminera överflödiga uppgifter och garanterar fokus på det som är viktigast: översättningskvaliteten. Och med ModernMT, vår adaptiva maskinöversättningsteknik, ger dessa verktyg högsta möjliga kvalitet och effektivitet. Genom att lära sig av våra professionella spanska lingvisters korrigeringar och ta hänsyn till hela dokumentets sammanhang levererar ModernMT exakta översättningar som är kulturellt lämpliga.

Våra professionella spanska översättare

Vårt nätverk av kompetenta spanska lingvister med spanska som modersmål kan hjälpa dig att frigöra den fulla potentialen i ditt innehåll. Våra lingvister har djupgående kunskaper i både det spanska språket och ditt källspråk och har dessutom omfattande erfarenhet inom en rad olika branscher och ämnen, inklusive juridik, finans, teknik och medicin. Men hur ser vi till att du får den bästa möjliga översättaren för ditt projekt? Det är där T-Rank™ kommer in i bilden. Vår sofistikerade teknik analyserar noggrant över 30 faktorer, inklusive historik, expertis inom området och andra relevanta kriterier såsom hela dokumentets innehåll, för att välja den mest lämpliga spanska översättaren för ditt innehåll och konsekvent leverera högkvalitativa översättningar.

Priser för spanska översättningar

Priserna för översättningar påverkas av flera faktorer, bland annat textens längd och komplexitet, språkparet och vilken tjänst som krävs. Dessutom kan det önskade leveransdatumet också påverka priserna för översättningar. För att få en exakt offert och ta reda på översättningskostnaden för ditt innehåll kan du använda vårt verktyg för att få en omedelbar offert eller kontakta oss via e-post.

Översättning av spanska dokument

Högkvalitativ översättning av dokument är avgörande för företag som behöver kommunicera effektivt med kunder och intressenter i olika länder. Det är därför våra expertlingvister är här för att ge dig den exakta översättning du behöver och skicka tillbaka dina översatta filer i samma format som originalet. Oavsett om det är ett enkelt Word-dokument eller en mer komplicerad fil som JSON eller HTML kan du lita på att vårt team levererar exceptionella resultat.

Fler frågor? Vi finns här för att hjälpa dig.

Vårt team är redo att hitta en lösning för dina översättningsbehov

Kontakta oss

Hej, jag heter Barbara.
Hur kan jag hjälpa dig?

Barbara – Senior Account Manager

Om Translated


Translated är en internationell leverantör av språktjänster och pionjär inom användningen av artificiell intelligens för att stödja professionella översättare. Företaget grundades 1999 av lingvisten Isabelle Andrieu och datavetaren Marco Trombetti med målet att göra det möjligt för alla att förstå och bli förstådda på sitt eget språk.
För att utföra sitt uppdrag har Translated alltid förlitat sig på en symbiotisk kombination av mänsklig kreativitet och maskinintelligens. Detta sker i form av ett nätverk av 589 372 professionella inhemska översättare i kombination med en av de bäst presterande kundanpassade MT-motorerna, ModernMT.
Vi har levererat 1,2 miljoner översättningar på 203 språk till 334 521 kunder i 40 makrodomäner, vilket driver globaliseringsstrategin för även de mest krävande kunderna