Tekniske og videnskabelige oversættelser

Vi har udvalgt og uddannet de bedste professionelle oversættere i verden siden 1999 og hjulpet dem med avancerede teknologier for at hjælpe mere end 341.435 kunder i alle brancher.

 • Patenter
 • Kataloger
 • Tekniske specifikationer
 • Produktmanualer
 • Elektronikmanualer
 • Betjeningsvejledninger
 • Hvidbøger
 • Uddannelsesmanualer
 • Sikkerhedsmanualer
 • Brugsanvisninger
 • Tekniske forslag
 • Videnskabelige rapporter
 • Produktark
 • Tekniske datablade
Betal efter levering Vi stoler på dig: Du er velkommen til at betale inden for 5 dage efter levering via bankoverførsel, kreditkort eller PayPal. Få mere at vide

Har du mere komplekse behov?

Vi hjælper dig med at få et tilbud på komplekse dokumenter, PDF-filer, websteder, software med mere.

Barbara – Senior Account Manager

Hvorfor vælge os?

Garanteret kvalitet

Vi hjælper verdens bedste oversættere med avancerede kvalitetssikringsprocesser. Og det er ikke alt: Vi tilbyder en gratis omfattende gennemgang af oversættelsen, hvis du ikke skulle være tilfreds.

Læs vores vilkår

Levering til tiden

Vi tilbyder branchens bedste præstationsniveauer med en optimeret arbejdsgang, der garanterer, at over 95 % af projekterne leveres til tiden. Og i det usandsynlige tilfælde, at vi ikke overholder en deadline, refunderer vi op til den fulde pris for oversættelsen.

Læs vores vilkår

Betal efter levering

Vi stoler virkelig på vores kunder, og derfor har vi oprettet modellen Betal efter levering. Med Betal efter levering kan du betale inden for fem dage efter levering af oversættelsen via kreditkort, bankoverførsel eller PayPal.

Læs vores vilkår

Translated hjalp Airbnb med at udvikle en ny arbejdsgang for deres oversættelser, der har maksimeret kvalitet, kontrol og omkostningseffektivitet.
Salvo Giammarresi - Airbnb
Oversættelser af høj kvalitet med hurtige leveringstider. Google Ads- og Facebook-kampagner til oversøiske markeder er ikke noget problem for os nu.
Laura Corallo – Eataly
Translateds medarbejdere har altid været professionelle og hjælpsomme. De er hurtige til at svare, når man beder om hjælp, og de overholder de aftalte tidsfrister.
Fabio Vanek – Italiaonline
Translated har lokaliseret Google Ads- og Facebook-kampagner for os i flere år. Vi betragter dem som en af vores betroede partnere, og de har aldrig svigtet os.
Alberto Mauri – GroupM
Translateds medarbejdere er effektive både fra et salgs- og driftmæssigt perspektiv. De er meget opmærksomme på tidsfrister for levering, og de griber hurtigt ind, hvis det er nødvendigt, for at løse eventuelle problemer efter levering.
Davide Scalvi – Docebo
Takket være Translated er vores websted nu tilgængeligt på 20 sprog i stedet for 6, så vi kan komme ind på nye markeder – antallet af lande, hvor vi opererer, er steget fra omkring 10 til 50.
Pierre Massol – TravelCar
I de seneste par år har jeg brugt Translated til oversættelser fra tysk og russisk til engelsk. Deres service er normalt hurtig og effektiv med en gennemsigtig prisstruktur.
Marcello Pasquali – Enel Green Power

Vores kunder

Vi er stolte over at hjælpe over 341.435 kunder verden over, herunder unge, innovative, nystartede virksomheder og store globale virksomheder fra forskellige brancher. Vi har optimeret vores processer for at imødekomme deres unikke behov, lige fra små on demand-opgaver til komplekse, fuldt administrerede løsninger.

Læs mere

Om teknisk oversættelse

Translated har tilbudt oversættelsestjenester i forbindelse med tekniske tekster og dokumenter i over 20 år via et netværk af 609.018 godkendte professionelle og indfødte oversættere fra hele verden, der sammen oversætter til mere end 202 sprog.

Vi oversætter over 1.600 sprogkombinationer takket være vores samarbejde med oversættere, der har en høj grad af specialisering inden for mange områder af videnskab og teknologi.

For at sikre oversættelser af høj kvalitet er Translateds administreringsproces for oversættelser certificeret i henhold til ISO 9001:2015- og ISO 17100:2015-standarderne.

En oversættelse kan have mange forskellige specialiseringer, fra tekniske til industrielle områder og fra medicinske/videnskabelige til kommercielle områder.

En specialiseret teknisk oversættelse refererer typisk til dokumenter, der er skrevet af professionelle redaktører, der beskæftiger sig med bestemte teknologiske eller videnskabelige emner. Derfor bruger vi i disse tilfælde oversættere, der ud over at være sprogeksperter har et diplom eller en kandidatgrad i tekniske eller videnskabelige fag.

Oversættelsesprocessen nødvendiggør, at en oversætter har en høj grad af præcision, bruger specialiseret terminologi og forstår konteksten fuldstændigt. I denne forstand bliver oversætteren en ægte teknisk redaktør for at formidle indholdet rettidigt på sproget og målmarkedet.

Ud over den korrekte oversættelse af specialiseret terminologi er den måde, teksterne overfører og kommunikerer kulturelle aspekter på, meget vigtig i en teknisk oversættelse. Derfor bruger vi oversættere, der er indfødte sprogbrugere, der lever i eller mållandet eller har indgående kendskab til dets kultur.

Vi oversætter stort set ethvert elektronisk format og bevarer det originale format og den originale opsætning. Translated er din ideelle partner til oversættelsesprojekter af høj kvalitet.

Få et tilbud med det samme

Den nemme måde at få oversat dine dokumenter i en fart på.

Køb online med nogle få klik.

Hurtigt tilbud