Tyska översättningar

Engagera din tysktalande målgrupp med våra professionella översättningstjänster, som utförs av översättare med tyska som modersmål och med hjälp av den senaste tekniken.

  • 609 018 professionella inhemska lingvister
  • 202 språk
  • Över 20 års erfarenhet
  • AI-driven lokaliseringsteknik
  • Processer för kvalitetssäkring
  • Dedikerade projektledare
Betala efter leverans Vi litar på dig: du är fri att betala inom 5 dagar efter leverans via banköverföring, kreditkort eller PayPal. Läs mer

Våra översättningstjänster

Vårt team av inhemska expertöversättare, kombinerat med AI-driven teknik, garanterar korrekta och kulturellt lämpliga översättningar. Vi erbjuder ett brett utbud av språktjänster, från översättning av dokument till lokalisering av webbplatser.
Oavsett om du behöver nå en tysktalande målgrupp eller kommunicera på något annat språk finns vi här för att hjälpa till att överbrygga språkklyftan och omvandla språk till möjligheter.

Lokalisering på tyska i stor skala

Vi erbjuder ett brett utbud av AI-driven teknik för att skala upp din översättningsprocess och hjälpa dig att nå dina potentiella kunder i hela världen. Tack vare TranslationOS, vår TMS-plattform, kan du i realtid få insyn i språkprofiler och värdefulla KPI:er som ekonomiska prognoser och kvalitet. Dessutom stöds våra tyska lingvister av AI-drivna verktyg som Matecat, Matesub och Matedub. Dessa verktyg eliminerar överflödiga uppgifter och gör det möjligt för våra översättare att fokusera på kvalitet. Vår ledande, adaptiva maskinöversättningsteknik, ModernMT, förbättrar alla dessa verktyg.

Våra professionella tyska översättare

Vi arbetar med en pool av inhemska tyska lingvister med hög kompetens inom både det tyska språket och dina önskade språk. De har erfarenhet inom en rad olika branscher och ämnesområden, inklusive juridik, finans, teknik och medicin, och är noggrant utvalda med hjälp av förstklassig teknik som T-Rank, ett system som omedelbart matchar ditt innehåll med den mest kvalificerade tyska översättaren för ditt innehåll.

Priser för tyska översättningar

Priserna för tyska översättningar varierar beroende på textens längd och komplexitet, samt vilken språkkombination och vilken översättningstjänst som valts. För att få en uppfattning om översättningskostnaden för ditt innehåll kan du använda vårt verktyg för att få en omedelbar offert eller kontakta oss via e-post så återkommer vi till dig direkt.

Översättning av tyska dokument

Korrekt översättning av dokument är viktigt för företag som behöver kommunicera effektivt med kunder och intressenter i andra länder. Vi kan översätta alla typer av filer och leverera dem till dig i exakt samma format. Vi tar hand om allt från enkla Word-dokument till JSON- och HTML-filer.

Fler frågor? Hör av dig.

Vårt team är redo att hitta en lösning för dina översättningsbehov

Kontakta oss

Hej, jag heter Barbara.
Hur kan jag hjälpa dig?

Barbara – Senior Account Manager

Om Translated


Translated är en internationell leverantör av språktjänster och pionjär inom användningen av artificiell intelligens för att stödja professionella översättare. Företaget grundades 1999 av lingvisten Isabelle Andrieu och datavetaren Marco Trombetti med målet att göra det möjligt för alla att förstå och bli förstådda på sitt eget språk.
För att utföra sitt uppdrag har Translated alltid förlitat sig på en symbiotisk kombination av mänsklig kreativitet och maskinintelligens. Detta sker i form av ett nätverk av 609 018 professionella inhemska översättare i kombination med en av de bäst presterande kundanpassade MT-motorerna, ModernMT.
Vi har levererat 1,2 miljoner översättningar på 202 språk till 341 435 kunder i 40 makrodomäner, vilket driver globaliseringsstrategin för även de mest krävande kunderna