Translated præsenterer adaptiv maskinoversættelse på 200 sprog

Den nye teknologi yder kommerciel støtte til det bredeste udvalg af sprog, der nogensinde er blevet understøttet, og når potentielt ud til 6,5 milliarder modersmålstalende.

Rom – 26. april 2023

Hos Translated er vi glade for at kunne annoncere en betydelig udvidelse af vores maskinoversættelsestjenester. Virksomhedens adaptive maskinoversættelsesteknologi, ModernMT, der før understøttede 56 sprog, understøtter nu 200 sprog og sætter dermed en ny standard i branchen. Ingen anden kommerciel tjeneste understøtter på nuværende tidspunkt så mange sprog.

Translateds ModernMT blev for nylig anerkendt som førende inden for maskinoversættelse af både IDC og CSA Research, hvilket understreger dens høje kvalitet og pålidelighed.

Ved at udvide antallet af sprog, så de potentielt kan nå ud til 6,5 milliarder modersmålstalende, giver Translated virksomheder mulighed for at skabe stærkere forbindelse til globale brugere og kunder, så det bliver nemt og problemfrit at forstå hinanden.

Fra og med i dag kan virksomheder få adgang til det nye tilbud via en API, og professionelle oversættere kan drage fordel af de mange nye understøttede sprog ved hjælp af et plugin til deres CAT-værktøjer (computerstøttede oversættelsesværktøjer), såsom Matecat. De adaptive modeller er designet til løbende at forbedre oversættelseskvaliteten ved at indarbejde rettelser fra professionelle oversættere i realtid.

For første gang nogensinde understøttes 30 nye sprog på markedet, hvilket gør det til den mest effektive adaptive teknologi. Blandt de nye sprog, der nu understøttes af ModernMT, er bengali, punjabi og javanesisk, hvilket hjælper os med at nå ud til over 2 milliarder flere modersmålstalende på verdensplan. Denne betydelige udvidelse er blevet muliggjort takket være den eksponentielle vækst i forskning inden for AI og indsatsen fra nonprofitorganisationer som Common Crawl og Opus samt Metas klare og gennemsigtige sprogforskning.

I dag tilbyder vi ikke blot et værktøj, der understøtter oversættelse på flere sprog. Vores adaptive modeller giver professionelle oversættere mulighed for at håndtere mere indhold, og deres rettelser bidrager til den løbende forbedring af maskinoversættelseskvaliteten på alle disse sprog. Det er vores overbevisning, at denne samarbejdende tilgang kan bidrage til at forbedre oversættelseskvaliteten og hjælpe med at bevare mange truede sprog. Den kan desuden være med til at vise, hvordan mennesker og maskiner kan arbejde sammen.
Marco Trombetti – administrerende direktør for Translated

Om Translateds maskinoversættelse

Få mere at vide om vores banebrydende adaptive maskinoversættelsestjeneste.

Besøg Modernmt.com