Ranskankieliset käännöspalvelut

Tavoita ranskankielinen yleisösi luottavaisin mielin käyttämällä syntyperäisten ammattikääntäjien käännöksiä, joita kehittynyt teknologia tehostaa.

  • 596 575 syntyperäistä ammattilingvistiä
  • 201 kieltä
  • Yli 20 vuoden asiantuntemus
  • Tekoälyllä toimiva lokalisointiteknologia
  • Laadunvarmistusprosessit
  • Asiantuntevat projektipäälliköt
Maksa toimituksen jälkeen Luotamme sinuun: maksa vapaasti viiden päivän sisällä toimituksesta pankkisiirrolla, luottokortilla tai PayPalilla. Lisätietoja

Käännöspalvelumme

Asiantuntevat syntyperäiset kääntäjämme hyödyntävät tekoälyllä toimivaa teknologiaa kulttuurisesti sopivien ja tarkkojen käännösten tarjoamiseksi. Asiakirjojen kääntämisestä verkkosivustojen lokalisointiin tarjoamme laajan valikoiman tarpeisiisi sopivia käännöspalveluita. Olitpa sitten yhteydessä ranskankieliseen yleisöön tai muuhun kieliryhmään, olemme täällä auttaaksemme sinua poistamaan kielimuurin ja menestymään.

Ranskankielinen lokalisointi

Jos haluat tehostaa käännösprosessiasi ja laajentaa maailmanlaajuista ulottuvuuttasi, tekoälyä käyttävät teknologiaratkaisumme voivat auttaa. TranslationOS:n, edistyksellisen TMS-alustamme, avulla saat reaaliaikaisen näkymän ammattilingvistien profiileihin ja pääset käsiksi tärkeisiin suorituskykymittareihin, kuten talousennusteisiin ja laatuun. Ranskankieliset lingvistimme hyötyvät myös tekoälyä käyttävistä huippuluokan työkaluista, kuten Matecatista, Matesubista ja Matedubista, jotka auttavat poistamaan tarpeettomia tehtäviä ja varmistamaan, että käännökset ovat poikkeuksellisen laadukkaita. Näitä työkaluja tehostaa ModernMT, adaptiivinen konekäännösteknologiamme, joka asettaa standardit laadulle ja tehokkuudelle. Oppimalla ranskankielisten ammattilingvistien korjauksista ja ottamalla huomioon koko asiakirjan kontekstin ModernMT auttaa toimittamaan tarkkoja, kulttuurisesti sopivia ja tehokkaita käännöksiä.

Ammattitaitoiset ranskankieliset kääntäjämme

Syntyperäisillä ranskankielisillä lingvisteillämme on syvä ymmärrys ranskan kielestä ja haluamistasi kielistä. Heillä on myös laaja kokemus eri toimialoista ja aiheista, kuten oikeustieteestä, taloustieteestä, tekniikasta ja lääketieteestä. Varmistaaksemme, että valitsemme parhaat lingvistit sisällöllesi, käytämme kehittynyttä teknologiaa nimeltä T-Rank™, joka sovittaa huolellisesti sopivimman ranskan kääntäjän projektiisi yli 30 tekijän perusteella, kuten suorituskykyhistoria ja toimialan asiantuntemus, asiakirjan sisältö ja muut asiaankuuluvat kriteerit.

Ranskankielisten käännösten hinnat

Käännösten hintoihin vaikuttavat useat tekijät, kuten tekstin pituus ja monimutkaisuus, kielipari ja tarvittava palvelutaso. Käännösten hinnat voivat vaihdella myös pyytämästäsi toimituspäivästä riippuen. Voit selvittää sisältösi käännöskustannukset pikatarjoustyökalullamme tai ottamalla meihin yhteyttä sähköpostitse saadaksesi nopean vastauksen.

Ranskankielisten asiakirjojen kääntäminen

Asiakirjojen tarkka kääntäminen on välttämätöntä yrityksille, joiden on oltava yhteydessä tehokkaasti muissa maissa sijaitsevien asiakkaiden ja sidosryhmien kanssa. Pystymme kääntämään minkä tahansa tiedostotyypin ja toimittamaan sen takaisin sinulle täsmälleen samassa muodossa. Käännämme kaikenlaisia asiakirjoja yksinkertaisista Word-asiakirjoista JSON- ja HTML-tiedostoihin.

Onko sinulla muuta kysyttävää? Autamme sinua mielellämme.

Tiimimme on valmiina löytämään ratkaisun lokalisointitarpeisiisi.

Ota yhteyttä

Hei, olen Barbara.
Kuinka voin auttaa?

Barbara – asiakasvastaava (Senior Account Manager)

Tietoja Translatedista


Translated on kansainvälinen kielipalvelujen tarjoaja ja edelläkävijä tekoälyn käytössä ammattikääntäjien tukemiseksi. Yrityksen perustivat vuonna 1999 lingvisti Isabelle Andrieu ja tietojenkäsittelytieteilijä Marco Trombetti, joiden tavoitteena oli antaa kaikille mahdollisuus ymmärtää ja tulla ymmärretyksi omalla kielellään.
Saavuttaakseen tavoitteensa Translated on aina luottanut ihmisen luovuuden ja koneälyn symbioottiseen yhdistelmään. Käytännössä se tarkoittaa 596 575 tarkastetun syntyperäisen ammattikääntäjän verkoston ja erittäin tehokkaan adaptiivisen konekäännöstyökalun, ModernMT:n
, yhteistyötä. Olemme toimittaneet 1,2 miljoonaa käännöstä 201 kielellä 337 268 asiakkaalle 40 makroalueella ja näin auttaneet maailman vaativimpia yrityksiä toteuttamaan globalisaatiostrategiaansa.