Espanjankieliset käännöspalvelut

Voit olla luottavaisin mielin yhteydessä espanjankieliseen yleisöösi käyttämällä syntyperäisten ammattikääntäjien käännöksiä, joita kehittynyt teknologia tehostaa.

  • 609 018 syntyperäistä ammattilingvistiä
  • 202 kieltä
  • Yli 20 vuoden asiantuntemus
  • Tekoälyllä toimiva lokalisointiteknologia
  • Laadunvarmistusprosessit
  • Asiantuntevat projektipäälliköt
Maksa toimituksen jälkeen Luotamme sinuun: maksa vapaasti viiden päivän sisällä toimituksesta pankkisiirrolla, luottokortilla tai PayPalilla. Lisätietoja

Käännöspalvelumme

Toimitamme kulttuurisesti sopivia ja tarkkoja käännöksiä yhdistämällä syntyperäisten kääntäjien asiantuntemuksen tekoälyllä toimivaan teknologiaan. Käännöspalvelumme vaihtelevat asiakirjojen kääntämisestä verkkosivustojen lokalisointiin – kaikki räätälöidään tarpeisiisi. Puhuupa kohdeyleisösi espanjaa tai jotain muuta kieltä, autamme sinua poistamaan kielimuurin ja saavuttamaan maailmanlaajuisen menestyksen.

Espanjankielinen lokalisointi

Tekoälyä käyttävät teknologiaratkaisumme parantavat käännösprosessiasi huomattavasti ja auttavat laajentamaan maailmanlaajuista ulottuvuuttasi. TranslationOS:n, huippuluokan TMS-alustamme, avulla saat reaaliaikaisen näkymän ammattilingvistien profiileihin sekä keskeisiin suorituskykyindikaattoreihin, kuten talousennusteisiin ja laatuun. Espanjankieliset lingvistimme hyötyvät myös tekoälyä käyttävistä huippuluokan työkaluista, kuten Matecatista, Matesubista ja Matedubista, jotka poistavat tarpeettomia tehtäviä ja takaavat keskittymisen tärkeimpään: käännösten laatuun. ModernMT:n, mukautuvan konekäännösteknologiamme, ansiosta nämä työkalut tarjoavat korkeimmat laatu- ja tehokkuusstandardit. Oppimalla espanjankielisten ammattilingvistien korjauksista ja ottamalla huomioon koko asiakirjan kontekstin ModernMT auttaa toimittamaan tarkkoja ja kulttuurisesti sopivia käännöksiä.

Espanjankieliset ammattikääntäjämme

Syntyperäisten espanjalaisten ammattilingvistien verkostomme voi auttaa sinua hyödyntämään sisältösi täyden potentiaalin. Lingvisteillämme on syvällinen tuntemus sekä espanjan kielestä että lähdekielestä ja myös laaja kokemus eri toimialoilta ja aiheista, kuten oikeustieteestä, taloustieteestä, tekniikasta ja lääketieteestä. Mutta miten varmistamme, että saat parhaan mahdollisen kääntäjän projektiisi? Tässä kohtaa T-Rank™ tulee mukaan. Kehittynyt teknologiamme analysoi huolellisesti yli 30 tekijää, mukaan lukien suorituskykyhistorian, toimialan asiantuntemuksen ja muut asiaankuuluvat kriteerit, kuten asiakirjan koko sisällön, valitakseen sopivimman espanjan kääntäjän sisällöllesi ja toimittaakseen jatkuvasti laadukkaita käännöksiä.

Espanjankielisten käännösten hinnat

Käännösten hintoihin vaikuttavat useat tekijät, kuten tekstin pituus ja monimutkaisuus, kielipari ja tarvittava palvelutaso. Myös pyytämäsi toimituspäivä voi vaikuttaa käännösten hintoihin. Jos haluat saada tarkan tarjouksen ja selvittää sisältösi käännöskustannukset, käytä pikatarjoustyökaluamme tai ota meihin yhteyttä sähköpostitse.

Espanjankielisten asiakirjojen kääntäminen

Laadukkaat asiakirjakäännökset ovat elintärkeitä yrityksille, joiden on viestittävä tehokkaasti eri maissa sijaitsevien asiakkaiden ja sidosryhmien kanssa. Siksi ammattilingvistimme ovat valmiina tarjoamaan tarvitsemasi tarkan käännöksen ja palauttamaan käännetyt tiedostot samassa muodossa kuin alkuperäinen. Olipa kyseessä yksinkertainen Word-asiakirja tai monimutkaisempi tiedosto, kuten JSON- tai HTML-tiedosto, voit luottaa siihen, että tiimimme tuottaa poikkeuksellisen laadukkaita tuloksia.

Onko sinulla muuta kysyttävää? Autamme sinua mielellämme.

Tiimimme on valmiina löytämään ratkaisun lokalisointitarpeisiisi.

Ota yhteyttä

Hei, olen Barbara.
Kuinka voin auttaa?

Barbara – asiakasvastaava (Senior Account Manager)

Tietoja Translatedista


Translated on kansainvälinen kielipalvelujen tarjoaja ja edelläkävijä tekoälyn käytössä ammattikääntäjien tukemiseksi. Yrityksen perustivat vuonna 1999 lingvisti Isabelle Andrieu ja tietojenkäsittelytieteilijä Marco Trombetti, joiden tavoitteena oli antaa kaikille mahdollisuus ymmärtää ja tulla ymmärretyksi omalla kielellään.
Saavuttaakseen tavoitteensa Translated on aina luottanut ihmisen luovuuden ja koneälyn symbioottiseen yhdistelmään. Käytännössä se tarkoittaa 609 018 tarkastetun syntyperäisen ammattikääntäjän verkoston ja erittäin tehokkaan adaptiivisen konekäännöstyökalun, ModernMT:n
, yhteistyötä. Olemme toimittaneet 1,2 miljoonaa käännöstä 202 kielellä 341 435 asiakkaalle 40 makroalueella ja näin auttaneet maailman vaativimpia yrityksiä toteuttamaan globalisaatiostrategiaansa.