Italiensk oversættelsesservice

Nå ud til din italiensktalende målgruppe med vores professionelle oversættelsesydelser, der udføres af modersmålstalende oversættere og understøttes af avanceret teknologi for at sikre nøjagtighed og konsistens.

  • 607.341 professionelle indfødte oversættere
  • 202 sprog
  • Mere end 20 års erfaring
  • AI-drevet lokaliseringsteknologi
  • Processer til kvalitetssikring
  • Dedikerede projektledere
Betal efter levering Vi stoler på dig: Du er velkommen til at betale inden for 5 dage efter levering via bankoverførsel, kreditkort eller PayPal. Få mere at vide

Vores oversættelsesservice

Vi kombinerer vores modersmålstalende oversætteres ekspertise med den mest sofistikerede AI-teknologi for at levere oversættelser af høj kvalitet. Vores serviceydelser inden for sprogoversættelse opfylder dine specifikke behov, lige fra oversættelse af dokumenter til lokalisering af hjemmesider. Vi er klar til at hjælpe dig med at bryde sprogbarrierer og opnå global succes, uanset hvilket sprog din målgruppe taler.

Lokalisering på italiensk i stor skala

Vi styrker og skalerer din oversættelsesproces med AI-drevet teknologi for at hjælpe dig med at nå dine potentielle kunder verden over. Ved hjælp af vores TMS-platform, TranslationOS, kan du i realtid få vist sprogprofiler og KPI'er såsom økonomiske prognoser, og hvor god kvaliteten er. Vores italienske oversættere benytter sig af AI-drevne værktøjer såsom Matecat og Matesub, der gør dem fri af overflødige opgaver og forbedrer deres fokus på kvalitet. Disse værktøjer suppleres af vores adaptive teknologi til maskinoversættelse, ModernMT, der lærer af vores professionelle oversættere og producerer exceptionelle oversættelser baseret på hele dokumentets kontekst.

Vores professionelle italienske oversættere

Vores team af indfødte italienske oversættere har en indgående forståelse af det italienske sprog og dine foretrukne sprog. De har forskellige baggrunde og har erfaring inden for forskellige brancher, herunder juridiske, finansielle, tekniske og medicinske områder. Vores avancerede teknologi, T-Rank™, evaluerer hvert projekts karakteristika og tildeler det den bedst egnede italienske oversætter baseret på mere end 30 faktorer såsom ekspertise, kvalitet og rettidighed i tidligere oversættelsesprojekter, dokumentets indhold m.m.

Priser på oversættelse til italiensk

Priserne på oversættelser påvirkes af faktorer som tekstlængde, emne, sprogkombination og det valgte serviceniveau. Desuden kan oversættelsesomkostningerne variere afhængigt af den ønskede leveringsdato. For at få en ide om prisen for oversættelse af dit indhold kan du bruge vores prisberegner, eller du kan sende os en e-mail, så vender vi tilbage til dig.

Oversættelse af italienske dokumenter

Nøjagtige oversættelser af dokumenter er afgørende for virksomheder, der ønsker at kommunikere med kunder og interessenter i forskellige lande. Vi tilbyder oversættelsesservice til alle filtyper med levering i det oprindelige format. Hvad enten der er tale om et simpelt Word-dokument eller komplekse JSON- og HTML-filer, tilbyder vi omfattende oversættelsesløsninger til alle dine behov.

Har du flere spørgsmål? Vi står klar til at hjælpe dig

Vores medarbejdere står klar til at finde en løsning til dine lokaliseringsbehov

Kontakt os

Hej, jeg hedder Barbara.
Hvad kan jeg hjælpe dig med?

Barbara – Senior Account Manager

Om Translated


Translated er en international udbyder af sprogservice og banebrydende inden for brugen af kunstig intelligens til at støtte professionelle oversættere. Virksomheden blev grundlagt i 1999 af lingvisten Isabelle Andrieu og datalogen Marco Trombetti med det formål at gøre det muligt for alle at forstå og blive forstået på sit eget sprog.
I bestræbelserne på at opfylde sin mission har Translated altid været afhængig af en symbiotisk kombination af menneskelig kreativitet og maskinel intelligens. Dette sker i form af et netværk af 607.341 kompetente, professionelle, modersmålstalende oversættere, der kombineres med en af de bedste applikationer inden for tilpasset maskinoversættelse, ModernMT.
Vi har leveret 1,2 millioner oversættelser på 202 forskellige sprog til 340.920 kunder i 40 makrodomæner, der understøtter globaliseringsstrategien hos selv de mest krævende kunder