Fransk oversættelsesservice

Takket være vores professionelle oversættelsesservice, der udføres af oversættere med fransk som modersmål og optimeres af avanceret teknologi, kan du være sikker på at skabe kontakt til din fransktalende målgruppe.

  • 609.018 modersmålstalende, professionelle lingvister
  • 202 sprog
  • Mere end 20 års erfaring
  • Lokaliseringsteknologi drevet af AI
  • Processer til kvalitetssikring
  • Dedikerede projektledere
Betal efter levering Vi stoler på dig: Du er velkommen til at betale inden for 5 dage efter levering via bankoverførsel, kreditkort eller PayPal. Få mere at vide

Vores oversættelsesservice

Vores erfarne modersmålsoversættere arbejder hånd i hånd med AI-drevet teknologi for at levere oversættelser, der er både kulturelt hensigtsmæssige og pålidelige. Vi tilbyder en bred vifte af sproglige ydelser, der passer til dine behov, lige fra oversættelse af dokumenter til lokalisering af hjemmesider. Uanset om du kommunikerer med et fransktalende publikum eller en anden sproggruppe, er vi her for at hjælpe dig med at bygge bro over sprogkløften og opnå succes.

Fransk lokalisering i stor skala

Hvis du ønsker at effektivisere din oversættelsesproces og øge din globale rækkevidde, kan du få hjælp af vores AI-drevne teknologiløsninger. Ved hjælp af TranslationOS, vores avancerede TMS-platform, kan du i realtid få vist vores ekspertlingvisters profiler og få adgang til vigtige KPI'er såsom økonomiske prognoser, og hvor god kvaliteten er. Vores franske lingvister benytter sig også af avancerede AI-drevne værktøjer såsom Matecat, Matesub og Matedub, der hjælper med at undgå overflødige opgaver og sikre enestående oversættelseskvalitet. Disse værktøjer suppleres af ModernMT, vores adaptive teknologi til maskinoversættelse, der sætter standarden for kvalitet og effektivitet. ModernMT bidrager til at sikre nøjagtige, kulturelt hensigtsmæssige og pålidelige oversættelser ved at lære af vores professionelle franske lingvister og inddrage hele dokumentets kontekst.

Vores professionelle franske oversættere

Vores netværk af lingvister med fransk som modersmål har en indgående forståelse af det franske sprog og dine foretrukne sprog. De har ligeledes stor erfaring inden for forskellige brancher og fagområder, såsom retlige, finansielle, tekniske og medicinske områder. For at sikre, at vi udvælger de bedst egnede lingvister til dit indhold, bruger vi en sofistikeret teknologi kaldet T-Rank™, som omhyggeligt matcher den bedst egnede franske oversætter med dit projekt på grundlag af mere end 30 faktorer såsom vedkommendes historik over resultater og domæneekspertise, dokumentets indhold og andre relevante kriterier.

Priser for fransk oversættelse

Priserne på oversættelser afhænger af forskellige faktorer, såsom tekstens længde og sværhedsgrad, hvilket sprog, der skal oversættes fra og til samt det krævede serviceniveau. Desuden kan priserne for oversættelser variere afhængigt af den ønskede leveringsdato. Du kan beregne prisen for oversættelse af dit indhold ved at bruge vores værktøj, der giver dig et øjeblikkeligt tilbud, eller ved at kontakte os via e-mail for at få et hurtigt svar.

Oversættelse af franske dokumenter

Pålidelig dokumentoversættelse er afgørende for virksomheder med behov for at kommunikere effektivt med kunder og interessenter i andre lande. Vi tilbyder oversættelse af alle typer filer og leverer dem retur i nøjagtig det samme format. Vi kan håndtere alt fra simple Word-dokumenter til json- og html-filer.

Har du flere spørgsmål? Vi er her for at hjælpe.

Vores medarbejdere er klar til at finde en løsning på dine lokaliseringsbehov.

Kontakt os

Hej, jeg hedder Barbara.
Hvad kan jeg hjælpe dig med?

Barbara – Senior Account Manager

Om Translated


Translated er en international udbyder af sprogservice og pioner inden for brugen af kunstig intelligens, der kan støtte professionelle oversættere. Virksomheden blev grundlagt i 1999 af lingvisten Isabelle Andrieu og datalogen Marco Trombetti med det formål at gøre det muligt for alle at forstå og blive forstået på sit eget sprog.
I bestræbelserne på at opfylde sin mission har Translated altid været afhængig af en symbiotisk kombination af menneskelig kreativitet og maskinel intelligens. Dette sker i form af et netværk af 609.018 kompetente, professionelle, modersmålstalende oversættere, der kombineres med en af de bedst egnede applikationer inden for tilpasset maskinoversættelse, ModernMT.
Vi har leveret 1,2 millioner oversættelser på 202 forskellige sprog til 341.435 kunder i 40 forskellige makrodomæner, der understøtter globaliseringsstrategien hos selv de mest krævende kunder