Spansk oversættelsesservice

Vores professionelle oversættelsesservice, der udføres af modersmålstalende oversættere og understøttes af avanceret teknologi, gør det muligt, at du trygt kan komme i kontakt med dit spansktalende publikum.

  • 590.662 modersmålstalende, professionelle lingvister
  • 201 sprog
  • Mere end 20 års erfaring
  • Lokaliseringsteknologi drevet af AI
  • Processer til kvalitetssikring
  • Dedikerede projektledere
Betal efter levering Vi stoler på dig: Du er velkommen til at betale inden for 5 dage efter levering via bankoverførsel, kreditkort eller PayPal. Få mere at vide

Vores oversættelsesservice

Vi leverer oversættelser, som kulturelt set er passende og nøjagtige, ved at kombinere vores modersmålstalende oversætteres ekspertise med teknologi, der er drevet af AI. Vores service inden for oversættelse af sprog spænder fra oversættelse af dokumenter til lokalisering af hjemmesider – det hele skræddersyet til dine specifikke krav. Hvad enten din målgruppe taler spansk eller et andet sprog, giver vi tilsagn om at hjælpe dig med at overvinde sprogbarrieren, så du kan opnå succes på verdensplan.

Spansk lokalisering i stor skala

Vores AI-drevne teknologiløsninger tager din oversættelsesproces til det næste niveau og hjælper dig med at øge din globale rækkevidde. Ved hjælp af TranslationOS, vores banebrydende TMS-platform, har du i realtid adgang til vores ekspertlingvisters profiler samt vigtige KPI'er såsom økonomiske prognoser, og hvor god kvaliteten er. Vores spanske lingvister benytter sig også af avancerede værktøjer drevet af AI såsom Matecat, Matesub og Matedub, der hjælper med at fjerne overflødige opgaver og garanterer fokus på det, der betyder mest: oversættelsens kvalitet. Og ved hjælp af ModernMT, vores adaptive teknologi til maskinoversættelse, leverer disse værktøjer de højeste standarder for kvalitet og effektivitet. ModernMT leverer nøjagtige oversættelser, der er kulturelt hensigtsmæssige, ved at lære af vores professionelle spanske lingvister og inddrage hele dokumentets kontekst.

Vores professionelle spanske oversættere

Vores netværk af meget kompetente, modersmålstalende spanske lingvister kan hjælpe dig med at få det fulde udbytte af dit indhold. Vores lingvister har et indgående kendskab til både det spanske sprog og dit originalsprog og kan desuden bryste sig af deres omfattende erfaring inden for en lang række brancher og områder, herunder retlige, finansielle, tekniske og medicinske områder. Hvordan sikrer vi, at du får den bedst mulige oversætter knyttet til dit projekt? Det er her T-Rank™ kommer ind i billedet. Vores avancerede teknologi analyserer nøje mere end 30 faktorer, herunder historik over resultater, domæneekspertise og andre relevante kriterier såsom hele dokumentets indhold, før vi udvælger den bedst egnede spanske oversætter til dit indhold, så vi til stadighed kan levere oversættelser af høj kvalitet.

Priser på oversættelse til spansk

Priserne på oversættelser afhænger af forskellige faktorer, herunder tekstens længde og sværhedsgrad, hvilket sprog, der skal oversættes fra og til samt det krævede serviceniveau. Din ønskede leveringsdato har ligeledes indflydelse på priserne for oversættelser. For at få et nøjagtigt tilbud og finde ud af, hvad prisen for oversættelse af dit indhold er, skal du blot bruge vores værktøj, der udarbejder et tilbud med det samme, eller kontakte os via e-mail.

Oversættelse af spanske dokumenter

Kvalitetsoversættelse af dokumenter er afgørende for virksomheder, der har brug for at kommunikere effektivt med kunder og interessenter i forskellige lande. Det er derfor, at vores erfarne lingvister står klar til at levere den nøjagtige oversættelse, du har brug for, og returnere dine oversatte filer i samme format som originalen. Hvad enten der er tale om et simpelt Word-dokument eller en mere omfattende fil såsom JSON eller HTML, kan du regne med, at vores team leverer fremragende resultater.

Har du flere spørgsmål? Vi er her for at hjælpe.

Vores medarbejdere er klar til at finde en løsning på dine lokaliseringsbehov.

Kontakt os

Hej, jeg hedder Barbara.
Hvad kan jeg hjælpe dig med?

Barbara – Senior Account Manager

Om Translated


Translated er en international udbyder af sprogservice og pioner inden for brugen af kunstig intelligens, der kan støtte professionelle oversættere. Virksomheden blev grundlagt i 1999 af lingvisten Isabelle Andrieu og datalogen Marco Trombetti med det formål at gøre det muligt for alle at forstå og blive forstået på sit eget sprog.
I bestræbelserne på at opfylde sin mission har Translated altid været afhængig af en symbiotisk kombination af menneskelig kreativitet og maskinel intelligens. Dette sker i form af et netværk af 590.662 kompetente, professionelle, modersmålstalende oversættere, der kombineres med en af de bedst egnede applikationer inden for tilpasset maskinoversættelse, ModernMT.
Vi har leveret 1,2 millioner oversættelser på 201 forskellige sprog til 335.138 kunder i 40 forskellige makrodomæner, der understøtter globaliseringsstrategien hos selv de mest krævende kunder