Tysk oversættelsesservice

Henvend dig til din tysktalende målgruppe vha. vores professionelle oversættelsesservice, der udføres af oversættere med tysk som modersmål og ved hjælp af avanceret teknologi.

  • 620.066 professionelle indfødte oversættere
  • 203 sprog
  • Mere end 20 års erfaring
  • AI-drevet lokaliseringsteknologi
  • Processer til kvalitetssikring
  • Dedikerede projektledere
Betal efter levering Vi stoler på dig: Du er velkommen til at betale inden for 5 dage efter levering via bankoverførsel, kreditkort eller PayPal. Få mere at vide

Vores oversættelsesservice

Vores team af erfarne modersmålsoversættere arbejder hånd i hånd med AI-drevet teknologi for at levere oversættelser, der sikrer nøjagtige og kulturelt hensigtsmæssige oversættelser. Vi tilbyder en bred vifte af serviceydelser inden for oversættelse af sprog, lige fra oversættelse af dokumenter til lokalisering af hjemmesider.
Hvad enten du har brug for at nå ud til et tysktalende publikum eller kommunikere på et andet sprog, er vi klar til at hjælpe med at udligne sprogforskellene og gøre sprog til muligheder.

Tysk lokalisering i stor skala

Vi tilbyder en bred vifte af AI-drevet teknologi til at skalere din oversættelsesproces og hjælpe dig med at nå ud til dine potentielle kunder overalt i verden. Ved hjælp af TranslationOS, vores TMS-platform, kan du i realtid få vist sprogprofiler og værdifulde KPI'er såsom økonomiske prognoser, og hvor god kvaliteten er. Derudover understøttes vores tyske oversættere af AI-drevne værktøjer såsom Matecat, Matesub og Matedub. Med disse værktøjer undgås overflødige opgaver og giver vores oversættere mulighed for at fokusere på kvalitet. Vores førende, adaptive teknologi til maskinoversættelse, ModernMT, forbedrer alle disse værktøjer.

Vores professionelle tyske oversættere

Vi arbejder med en pulje af indfødte tyske oversættere med en høj grad af ekspertise i både tysk og dine foretrukne sprog. De har erfaring inden for en lang række brancher og fagområder, herunder juridiske, finansielle, tekniske og medicinske områder, og de er nøje udvalgt ved hjælp af førsteklasses teknologier som T-Rank, et system, der øjeblikkeligt matcher dit indhold med den mest kvalificerede tyske oversætter til dit indhold.

Priser på tyske oversættelser

Priserne på oversættelser varierer afhængigt af tekstens længde og sværhedsgrad samt den valgte sprogkombination og det valgte oversættelsesniveau. For at få en ide om prisen for oversættelse af dit indhold kan du bruge vores prisberegner, eller du kan sende os en e-mail, så vender vi tilbage til dig med det samme.

Oversættelse af tyske dokumenter

Nøjagtige oversættelser af dokumenter er afgørende for virksomheder, der har brug for at kommunikere effektivt med kunder og interessenter i andre lande. Vi tilbyder oversættelse af alle typer filer og leverer dem retur i nøjagtig det samme format. Vi kan håndtere alt fra simple Word-dokumenter til json- og html-filer.

Har du flere spørgsmål? Kontakt os.

Vores medarbejdere står klar til at finde en løsning til dine lokaliseringsbehov

Kontakt os

Hej, jeg hedder Barbara.
Hvad kan jeg hjælpe dig med?

Barbara – Senior Account Manager

Om Translated


Translated er en international udbyder af sprogservice og banebrydende inden for brugen af kunstig intelligens til at støtte professionelle oversættere. Virksomheden blev grundlagt i 1999 af lingvisten Isabelle Andrieu og datalogen Marco Trombetti med det formål at gøre det muligt for alle at forstå og blive forstået på sit eget sprog.
I bestræbelserne på at opfylde sin mission har Translated altid været afhængig af en symbiotisk kombination af menneskelig kreativitet og maskinel intelligens. Dette sker i form af et netværk af 620.066 kompetente, professionelle, modersmålstalende oversættere, der kombineres med en af de bedste applikationer inden for tilpasset maskinoversættelse, ModernMT.
Vi har leveret 1,2 millioner oversættelser på 203 forskellige sprog til 344.508 kunder i 40 makrodomæner, der understøtter globaliseringsstrategien hos selv de mest krævende kunder