Francia fordítás

Magabiztosan szólíthatja meg francia nyelvű közönségét anyanyelvi fordítóink professzionális fordítási szolgáltatásaival, amelyeket fejlett technológia egészít ki.

  • 596 575 anyanyelvi szakfordító
  • 201 nyelv
  • Több mint 20 év szakértelem
  • AI-alapú lokalizációs technológia
  • Minőségbiztosítási folyamatok
  • Kijelölt projektmenedzserek
Határidő utáni fizetés Bízunk Önben: akár 5 nappal a határidő után is fizethet banki átutalással, hitelkártyával vagy PayPalon keresztül. További információk

Fordítási szolgáltatásaink

Szakértő anyanyelvi fordítóink az AI-alapú technológiával karöltve nyújtanak kulturálisan megfelelő és pontos fordításokat. A dokumentumfordítástól a webhelyhonosításig a nyelvi fordítási szolgáltatások széles skáláját kínáljuk az Ön igényeinek megfelelően. Akár francia, akár más nyelvű közönséggel kommunikál, mi segítünk áthidalni a nyelvi szakadékot, hogy sikeres lehessen.

Francia lokalizáció nagyban

Ha optimalizálni szeretné a fordítási folyamatait és kibővíteni globális jelenlétét, AI-alapú technológiai megoldásaink segíthetnek. TranslationOS elnevezésű fejlett fordításkezelési platformunk valós idejű rálátást ad nyelvi szakembereink profiljára, illetve hozzáférést olyan fontos teljesítménymutatókhoz, mint a pénzügyi előrejelzések és a teljesítés minősége. Francia fordítóink olyan modern AI-alapú eszközöket is használnak, mint a Matecat, a Matesub és a Matedub, így kiküszöbölhetők a felesleges feladatok, és könnyebben biztosítható a kivételes fordítási minőség. Ezeket az eszközöket adaptív gépi fordítási technológiánk, a ModernMT egészíti ki, amely igazi mérce a minőség és a hatékonyság terén. Francia szakfordítóink javításaiból tanulva és a teljes dokumentum kontextusát figyelembe véve a ModernMT pontos, kulturálisan megfelelő és hatékony fordításokat nyújt.

Francia szakfordítóink

Anyanyelvi francia fordítóink mélyrehatóan ismerik a francia nyelvet és az Ön választott nyelveit. Ezenkívül széles körű tapasztalattal rendelkeznek különböző iparágakban és témákban, például a jog, a pénzügyek, a műszaki szövegek és az orvostudomány területén. Hogy biztosan a témához legjobban értő fordítókat választhassuk ki, a T-Rank™ elnevezésű kifinomult technológiát használjuk, amely a leginkább megfelelő francia fordítót rendeli a projektjéhez több mint 30 tényezőt mérlegelve, például a fordító korábbi teljesítményét és a témában való szakértelmét, a dokumentum tartalmát és egyéb releváns kritériumokat.

Francia fordítási díjak

A fordítási díjakat számos tényező befolyásolja, például a szöveg hossza és összetettsége, a nyelvpár és a kért szolgáltatási szint. A fordítás díját ezenkívül befolyásolja a kért határidő is. Tartalmának fordítási díját megállapíthatja azonnali ajánlatkérő eszközünkkel, de e-mailben is kereshet minket – gyorsan válaszolunk.

Francia dokumentumfordítás

A pontosan lefordított dokumentumok elengedhetetlenek, ha egy vállalkozás hatékonyan szeretne kommunikálni más országokban élő ügyfelekkel és egyéb érintett felekkel. Bármilyen fájltípust le tudunk fordítani, majd ugyanabban a formátumban visszaküldeni Önnek. Akár egyszerű szöveges dokumentumokról van szó, akár JSON- vagy HTML-formátumú fájlról, nekünk nem gond.

Van még kérdése? Segítünk!

Csapatunk készen áll, hogy megoldást találjunk a lokalizációs igényeire

Lépjen velünk kapcsolatba

Üdv, a nevem Barbara.
Miben segíthetek?

Barbara – Senior Account Manager

A Translatedről


A Translated nemzetközi nyelvi szolgáltatóként úttörő a szakfordítókat támogató mesterséges intelligencia használatában. A céget 1999-ben alapította Isabelle Andrieu nyelvi szakember és Marco Trombetti informatikus azzal a küldetéssel, hogy mindenki szabadon kommunikálhasson a saját nyelvén.
E küldetés teljesítéséhez a Translated mindig az emberi kreativitás és a gépi intelligencia szimbiotikus kombinációjára támaszkodott. Mindez 596 575 ellenőrzött, anyanyelvi szakfordítókból álló hálózatunkban ölt testet az egyik legjobban teljesítő gépi fordítási motorral, a ModernMT-vel ötvözve.
Már több mint 1,2 millió fordítást teljesítettünk 201 nyelven, 337 268 ügyfélnek, 40 makroterületen, a világ legigényesebb ügyfeleinek globalizációs stratégiáját támogatva.