Francia fordítás

Magabiztosan szólíthatja meg francia nyelvű közönségét anyanyelvi fordítóink professzionális fordítási szolgáltatásaival, amelyeket fejlett technológia egészít ki.

  • 459 017 anyanyelvi szakfordító
  • 196 nyelv
  • Több mint 20 év szakértelem
  • AI-alapú lokalizációs technológia
  • Minőségbiztosítási folyamatok
  • Kijelölt projektmenedzserek
Határidő utáni fizetés Bízunk Önben: akár 5 nappal a határidő után is fizethet banki átutalással, hitelkártyával vagy PayPalon keresztül. További információk

Fordítási szolgáltatásaink

Szakértő anyanyelvi fordítóink az AI-alapú technológiával karöltve nyújtanak kulturálisan megfelelő és pontos fordításokat. A dokumentumfordítástól a webhelyhonosításig a nyelvi fordítási szolgáltatások széles skáláját kínáljuk az Ön igényeinek megfelelően. Akár francia, akár más nyelvű közönséggel kommunikál, mi segítünk áthidalni a nyelvi szakadékot, hogy sikeres lehessen.

Francia lokalizáció nagyban

Ha optimalizálni szeretné a fordítási folyamatait és kibővíteni globális elérését, AI-alapú technológiai megoldásaink segíthetnek. TranslationOS elnevezésű fejlett fordításkezelési platformunk valós idejű rálátást ad nyelvi szakembereink profiljára, illetve hozzáférést olyan fontos teljesítménymutatókhoz, mint a pénzügyi előrejelzések és a teljesítés minősége. Francia fordítóink olyan modern AI-alapú eszközöket is használnak, mint a Matecat, a Matesub és a Matedub, így kiküszöbölhetők a felesleges feladatok, és könnyebben biztosítható a kivételes fordítási minőség. Ezeket az eszközöket adaptív gépi fordítási technológiánk, a ModernMT egészíti ki, amely igazi mérce a minőség és a hatékonyság terén. Francia szakfordítóink javításaiból tanulva és a teljes dokumentum kontextusát figyelembe véve a ModernMT pontos, kulturálisan megfelelő és hatékony fordításokat nyújt.

Francia szakfordítóink

Anyanyelvi francia fordítóink mélyrehatóan ismerik a francia nyelvet és az Ön választott nyelveit. Ezenkívül széles körű tapasztalattal rendelkeznek különböző iparágakban és témákban, például a jog, a pénzügyek, a műszaki szövegek és az orvostudomány területén. Hogy biztosan a témához legjobban értő fordítókat választhassuk ki, a T-Rank™ elnevezésű kifinomult technológiát használjuk, amely a leginkább megfelelő francia fordítót rendeli a projektjéhez több mint 30 tényezőt mérlegelve, például a fordító korábbi teljesítményét és a témában való szakértelmét, a dokumentum tartalmát és egyéb releváns kritériumokat.

Francia fordítási díjak

A fordítási díjakat számos tényező befolyásolja, például a szöveg hossza és összetettsége, a nyelvpár és a kért szolgáltatási szint. A fordítás díját ezenkívül befolyásolja a kért határidő is. Tartalmának fordítási díját megállapíthatja azonnali ajánlatkérő eszközünkkel, de e-mailben is kereshet minket – gyorsan válaszolunk.

Francia dokumentumfordítás

A pontosan lefordított dokumentumok elengedhetetlenek, ha egy vállalkozás hatékonyan szeretne kommunikálni más országokban élő ügyfelekkel és egyéb érintett felekkel. Bármilyen fájltípust le tudunk fordítani, majd ugyanabban formátumban visszaküldeni Önnek. Akár egyszerű szöveges dokumentumokról van szó, akár json- vagy html-fájlokról, nekünk nem gond.

Van még kérdése? Segítünk!

Csapatunk készen áll, hogy megoldást találjunk a lokalizációs igényeire

Lépjen velünk kapcsolatba

Üdv, a nevem Barbara.
Miben segíthetek?

Barbara – Senior Account Manager

A Translatedről


A Translated nemzetközi nyelvi szolgáltatóként úttörő a szakfordítókat támogató mesterséges intelligencia használatában. A céget 1999-ben alapította Isabelle Andrieu nyelvi szakember és Marco Trombetti informatikus azzal a küldetéssel, hogy mindenki szabadon kommunikálhasson a saját nyelvén.
E küldetés teljesítéséhez a Translated mindig az emberi kreativitás és a gépi intelligencia szimbiotikus kombinációjára támaszkodott. Mindez 459 017 ellenőrzött, anyanyelvi szakfordítókból álló hálózatunkban ölt testet az egyik legjobban teljesítő gépi fordítási motorral, a ModernMT-vel ötvözve.
Már több mint 1,2 millió fordítást teljesítettünk 196 nyelven, 292 362 ügyfélnek, 40 makroterületen, a világ legigényesebb ügyfeleinek globalizációs stratégiáját támogatva.