Német fordítás

Ragadja meg német nyelvű közönsége figyelmét anyanyelvi fordítók által végzett és a legmodernebb technológiával támogatott professzionális fordítási szolgáltatásainkkal.

  • 459 017 anyanyelvi szakfordító
  • 196 nyelv
  • Több mint 20 év szakértelem
  • AI-alapú lokalizációs technológia
  • Minőségbiztosítási folyamatok
  • Kijelölt projektmenedzserek
Határidő utáni fizetés Bízunk Önben: akár 5 nappal a határidő után is fizethet banki átutalással, hitelkártyával vagy PayPalon keresztül. További információk

Fordítási szolgáltatásaink

Szakértő anyanyelvi fordítói csapatunk az AI-alapú technológiával kombinálva biztosítja a pontos és kulturálisan megfelelő fordításokat. Nyelvi fordítási szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, a dokumentumfordítástól a webhelyhonosításig.
Akár német, akár más nyelvű közönséget szeretne elérni, mi segítünk áthidalni a nyelvi szakadékot, és a nyelvi különbségekből lehetőségeket teremtünk.

Német lokalizáció nagyban

AI-alapú technológiai megoldások széles skáláját kínáljuk a fordítási folyamatai skálázásához, és segítünk elérni a potenciális ügyfeleit a világ bármely pontján. TranslationOS elnevezésű fordításkezelési platformunk valós idejű rálátást ad a nyelvi szakemberek profiljára és az értékes teljesítménymutatókra, például a pénzügyi előrejelzésekre és a teljesítés minőségére. Német fordítóinkat olyan AI-alapú eszközök is támogatják, mint a Matecat, a Matesub és a Matedub. Ezek az eszközök kiküszöbölik a felesleges feladatokat, és lehetővé teszik fordítóinknak, hogy a minőségre összpontosítsanak. ModernMT elnevezésű vezető adaptív gépi fordítási technológiánk gondoskodik róla, hogy az összes eszközünk még jobban működjön.

Német szakfordítóink

Anyanyelvi német fordítókkal dolgozunk, akik szakértői a német nyelvnek és az Ön választott nyelveinek is. Számos iparágban és témakörben rendelkeznek tapasztalattal, többek között a jog, a pénzügyek, a műszaki tudományok és az orvostudomány területén, és gondos kiválasztáson mennek keresztül az olyan vezető technológiák, mint például a T-Rank használatával, amely azonnal megtalálja az Ön tartalmaihoz leginkább megfelelő német fordítót.

Német fordítási díjak

A fordítási díjak a szöveg hosszától és összetettségétől, valamint a nyelvpártól és a választott fordítási szolgáltatási szinttől függően változnak. Tartalma fordítási díjának megállapításához használja azonnali ajánlatkérő eszközünket, vagy küldjön nekünk e-mailt, és mi azonnal felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Német dokumentumfordítás

A pontosan lefordított dokumentumok elengedhetetlenek, ha egy vállalkozás hatékonyan szeretne kommunikálni más országokban élő ügyfelekkel és egyéb érintett felekkel. Bármilyen fájltípust le tudunk fordítani, majd ugyanabban formátumban visszaküldeni Önnek. Akár egyszerű szöveges dokumentumokról van szó, akár JSON- vagy HTML-fájlokról, nekünk nem gond.

Van még kérdése? Vegye fel velünk a kapcsolatot.

Csapatunk készen áll, hogy megoldást találjunk a lokalizációs igényeire

Kapcsolatfelvétel

Üdv, a nevem Barbara.
Miben segíthetek?

Barbara – Senior Account Manager

A Translatedről


A Translated nemzetközi nyelvi szolgáltatóként úttörő a szakfordítókat támogató mesterséges intelligencia használatában. A céget 1999-ben alapította Isabelle Andrieu nyelvi szakember és Marco Trombetti informatikus azzal a küldetéssel, hogy mindenki szabadon kommunikálhasson a saját nyelvén.
E küldetés teljesítéséhez a Translated mindig az emberi kreativitás és a gépi intelligencia szimbiotikus kombinációjára támaszkodott. Mindez 459 017 ellenőrzött, anyanyelvi szakfordítóból álló hálózatunkban ölt testet az egyik legjobban teljesítő gépi fordítási motorral, a ModernMT-vel ötvözve.
Már több mint 1,2 millió fordítást teljesítettünk 196 nyelven, 292 362 ügyfélnek, 40 makroterületen, a világ legnagyobb elvárásokat támasztó ügyfeleinek globalizációs stratégiáját támogatva.