Német fordítás

Ragadja meg német nyelvű közönsége figyelmét anyanyelvi fordítók által végzett és a legmodernebb technológiával támogatott professzionális fordítási szolgáltatásainkkal.

  • 607 341 anyanyelvi szakfordító
  • 202 nyelv
  • Több mint 20 év szakértelem
  • AI-alapú lokalizációs technológia
  • Minőségbiztosítási folyamatok
  • Kijelölt projektmenedzserek
Határidő utáni fizetés Bízunk Önben: akár 5 nappal a határidő után is fizethet banki átutalással, hitelkártyával vagy PayPalon keresztül. További információk

Fordítási szolgáltatásaink

Szakértő anyanyelvi fordítói csapatunk az AI-alapú technológiával kombinálva biztosítja a pontos és kulturálisan megfelelő fordításokat. Nyelvi fordítási szolgáltatások széles skáláját kínáljuk, a dokumentumfordítástól a webhelyhonosításig.
Akár német, akár más nyelvű közönséget szeretne elérni, mi segítünk áthidalni a nyelvi szakadékot, és a nyelvi különbségekből lehetőségeket teremtünk.

Német lokalizáció nagyban

AI-alapú technológiai megoldások széles skáláját kínáljuk a fordítási folyamatai skálázásához, és segítünk elérni a potenciális ügyfeleit a világ bármely pontján. TranslationOS elnevezésű fordításkezelési platformunk valós idejű rálátást ad a nyelvi szakemberek profiljára és az értékes teljesítménymutatókra, például a pénzügyi előrejelzésekre és a teljesítés minőségére. Német fordítóinkat olyan AI-alapú eszközök is támogatják, mint a Matecat, a Matesub és a Matedub. Ezek az eszközök kiküszöbölik a felesleges feladatokat, és lehetővé teszik fordítóinknak, hogy a minőségre összpontosítsanak. ModernMT elnevezésű vezető adaptív gépi fordítási technológiánk gondoskodik róla, hogy az összes eszközünk még jobban működjön.

Német szakfordítóink

Anyanyelvi német fordítókkal dolgozunk, akik szakértői a német nyelvnek és az Ön választott nyelveinek is. Számos iparágban és témakörben rendelkeznek tapasztalattal, többek között a jog, a pénzügyek, a műszaki tudományok és az orvostudomány területén, és gondos kiválasztáson mennek keresztül az olyan vezető technológiák, mint például a T-Rank használatával, amely azonnal megtalálja az Ön tartalmaihoz leginkább megfelelő német fordítót.

Német fordítási díjak

A fordítási díjak a szöveg hosszától és összetettségétől, valamint a nyelvpártól és a választott fordítási szolgáltatási szinttől függően változnak. Tartalma fordítási díjának megállapításához használja azonnali ajánlatkérő eszközünket, vagy küldjön nekünk e-mailt, és mi azonnal felvesszük Önnel a kapcsolatot.

Német dokumentumfordítás

A pontosan lefordított dokumentumok elengedhetetlenek, ha egy vállalkozás hatékonyan szeretne kommunikálni más országokban élő ügyfelekkel és egyéb érintett felekkel. Bármilyen fájltípust le tudunk fordítani, majd ugyanabban a formátumban visszaküldeni Önnek. Akár egyszerű szöveges dokumentumokról van szó, akár JSON- vagy HTML-fájlokról, nekünk nem gond.

Van még kérdése? Vegye fel velünk a kapcsolatot.

Csapatunk készen áll, hogy megoldást találjunk a lokalizációs igényeire

Kapcsolatfelvétel

Üdv, a nevem Barbara.
Miben segíthetek?

Barbara – Senior Account Manager

A Translatedről


A Translated nemzetközi nyelvi szolgáltatóként úttörő a szakfordítókat támogató mesterséges intelligencia használatában. A céget 1999-ben alapította Isabelle Andrieu nyelvi szakember és Marco Trombetti informatikus azzal a küldetéssel, hogy mindenki szabadon kommunikálhasson a saját nyelvén.
E küldetés teljesítéséhez a Translated mindig az emberi kreativitás és a gépi intelligencia szimbiotikus kombinációjára támaszkodott. Mindez 607 341 ellenőrzött, anyanyelvi szakfordítóból álló hálózatunkban ölt testet az egyik legjobban teljesítő gépi fordítási motorral, a ModernMT-vel ötvözve.
Már több mint 1,2 millió fordítást teljesítettünk 202 nyelven, 340 920 ügyfélnek, 40 makroterületen, a világ legnagyobb elvárásokat támasztó ügyfeleinek globalizációs stratégiáját támogatva.