Olasz fordítás

Magabiztosan szólíthatja meg olasz nyelvű közönségét anyanyelvi fordítók által végzett professzionális fordítási szolgáltatásainkkal, amelyeket fejlett technológiával támogatunk a pontosság és következetesség biztosítása érdekében.

  • 620 066 anyanyelvi szakfordító
  • 203 nyelv
  • Több mint 20 év szakértelem
  • AI-alapú lokalizációs technológia
  • Minőségbiztosítási folyamatok
  • Kijelölt projektmenedzserek
Határidő utáni fizetés Bízunk Önben: akár 5 nappal a határidő után is fizethet banki átutalással, hitelkártyával vagy PayPalon keresztül. További információk

Fordítási szolgáltatásaink

Az anyanyelvi fordítóink által nyújtott szakértelmet a legkifinomultabb AI-alapú technológiával ötvözzük a kiváló minőségű fordítások biztosítása érdekében. Nyelvi fordítási szolgáltatásaink igazodnak az Ön egyedi igényeihez, a dokumentumfordítástól a webhelyhonosításig. Segítünk a nyelvi akadályok áthidalásában és a globális siker elérésében, függetlenül attól, hogy milyen nyelven beszél a közönsége.

Olasz lokalizáció nagyban

AI-alapú technológiával támogatjuk és skálázzuk a fordítási folyamatait, hogy egyszerűen elérhesse a potenciális ügyfeleit a világ bármely pontján. TranslationOS elnevezésű fordításkezelési platformunk valós idejű rálátást ad a nyelvi szakemberek profiljára és a teljesítménymutatókra, például a pénzügyi előrejelzésekre és a teljesítés minőségére. Olasz nyelvészeink kihasználhatják az AI-alapú eszközeink, például a Matecat vagy a Matesub előnyeit, így megszabadulnak a felesleges feladatoktól, és jobban összpontosíthatnak a minőségre. Ezeket az eszközöket adaptív gépi fordítási technológiánk, a ModernMT egészíti ki, amely szakfordítóink javításaiból tanul, és kivételes fordításokat készít a teljes dokumentum kontextusa alapján.

Olasz szakfordítóink

Anyanyelvi olasz fordítókból álló csapatunk tagjai kiemelkedő szakértői az olasz nyelvnek és az Ön által választott nyelveknek is. Különböző háttérrel rendelkeznek, és változatos iparágakban szereztek tapasztalatot, többek között a jog, a pénzügyek, a műszaki tudományok és az orvostudomány területén. Csúcstechnológiánk, a T-Rank™ értékeli az egyes projektek jellemzőit, és több mint 30 tényező alapján választja ki a legmegfelelőbb olasz fordítót, figyelembe véve például a szakterületet, a korábbi fordítási projektek minőségét és pontos teljesítését, a dokumentum tartalmát és egyéb tényezőket.

Olasz fordítási díjak

A fordítási díjakat olyan tényezők befolyásolják, mint a szöveg hossza, a téma, a nyelvpár és a választott szolgáltatási szint. A fordítás költsége ezenkívül a kért határidő függvényében is változhat. Tartalma fordítási díjának megállapításához használja azonnali ajánlatkérő eszközünket, vagy küldjön e-mailt, és azonnal segítünk.

Olasz dokumentumfordítás

A pontosan lefordított dokumentumok elengedhetetlenek, ha egy vállalkozás különböző országokban élő ügyfelekkel és egyéb érintett felekkel szeretne kommunikálni. Minden fájltípushoz kínálunk fordítási szolgáltatásokat, és az elkészült fordítást az eredeti formátumban küldjük vissza. Akár sima Word-dokumentumról, akár összetett JSON- és HTML-fájlokról van szó, minden igényt kielégítő, átfogó fordítási megoldást kínálunk.

Van még kérdése? Segítünk!

Csapatunk készen áll, hogy megoldást találjunk a lokalizációs igényeire

Lépjen velünk kapcsolatba

Üdv, a nevem Barbara.
Miben segíthetek?

Barbara – Senior Account Manager

A Translatedről


A Translated nemzetközi nyelvi szolgáltatóként úttörő a szakfordítókat támogató mesterséges intelligencia használatában. A céget 1999-ben alapította Isabelle Andrieu nyelvi szakember és Marco Trombetti informatikus azzal a küldetéssel, hogy mindenki szabadon kommunikálhasson a saját nyelvén.
E küldetés teljesítéséhez a Translated mindig az emberi kreativitás és a gépi intelligencia szimbiotikus kombinációjára támaszkodott. Mindez 620 066 ellenőrzött, anyanyelvi szakfordítóból álló hálózatunkban ölt testet az egyik legjobban teljesítő gépi fordítási motorral, a ModernMT-vel ötvözve.
Már több mint 1,2 millió fordítást teljesítettünk 203 nyelven, 344 508 ügyfélnek, 40 makroterületen, a világ legnagyobb elvárásokat támasztó ügyfeleinek globalizációs stratégiáját támogatva.