Professzionális fordítási megoldások a Shopify-áruházához

Használja ki a Shopify-áruházában rejlő összes lehetőséget szakértői fordítási szolgáltatásainkkal, amelyek célja a piaci terjeszkedés felgyorsítása és a befektetések megtérülésének maximalizálása.

Három egyszerű lépés a kezdéshez

Töltse le Shopify-tartalmainak exportfájlját

Készítse elő a fájlokat fordításra

Kérjen azonnali árajánlatot alább

Határidő utáni fizetés Bízunk Önben: akár 5 nappal a határidő után is fizethet banki átutalással, hitelkártyával vagy PayPalon keresztül. További információk

A többnyelvű Shopify-webhelyek előnyei

Bővítse vásárlói bázisát

Egy többnyelvű Shopify-áruházzal szélesebb nemzetközi célközönséget érhet el azáltal, hogy különböző nyelveket beszélő vásárlókat szolgál ki. Ez a terjeszkedés megnövekedett webhelyforgalmat és változatosabb vásárlói bázist eredményezhet.

Tegyen róla, hogy vásárlói ne hagyják félbe a vásárlást

A nyelvi akadályok gyakran vezethetnek ahhoz, hogy egy látogató nem fejezi be a vásárlást. A többnyelvű áruházak enyhítik ezt a problémát, és kényelmes vásárlási élményt tesznek lehetővé a vásárlók számára.

Növelje e-kereskedelmi eladásait

A vásárlók 76%-a szívesebben vásárol a saját nyelvén. Éppen ezért, ha olyan tartalmat nyújtunk nekik, amelyet megértenek, nagyobb valószínűséggel válnak fizető vásárlókká.

Kerüljön
lépéselőnybe

A nemzetközi ügyfelekkel az anyanyelvükön történő mélyebb kapcsolatteremtés kulcsfontosságú tényező lehet, ha az a célja, hogy kiemelkedjen a konkurens vállalkozások közül, akik esetleg csak egyetlen nyelven kínálnak szolgáltatásokat.

Javítsa a felhasználói élményt

A termékleírások és promóciók különböző nyelvekre és régiókra történő testre szabása javítja az üzenetei relevanciáját és az általános felhasználói élményt.

Növelje a márkatudatosságot

Azzal, hogy Shopify-áruházát szélesebb közönség számára teszi elérhetővé, globális szinten növeli márkája láthatóságát és elismertségét.

Miért minket válasszon?

Globális lefedettség

202 nyelvre tudjuk lefordítani és lokalizálni e-kereskedelmi weboldalát, és a nemzetközi piacokhoz igazítjuk a tartalmát.

Iparági szakértelem

Több mint 300 000 nyelvi szakemberrel dolgozunk együtt, akik 40 különböző terület szakértői a divattól kezdve egészen a technológiáig.

Gyors átfutási idő

A legfejlettebb mesterséges intelligenciát ötvözzük az emberi kreativitással, hogy az igényeinek megfelelő, kiváló minőségű fordításokat nyújtsunk.

Igazítsa Shopify-áruházát könnyedén a célközönségéhez

Könnyen többnyelvűvé teheti Shopify-áruházát.
Csak kövesse az alábbi lépéseket.

1 – Készítse elő a Shopify-áruház eredeti szöveganyagát tartalmazó exportfájlt
• Az adminisztrációs felületen lépjen a Beállítások > Nyelvek > Exportálás menüpontra
• Válassza ki az exportálni kívánt nyelveket, és jelölje ki a következő lehetőségek egyikét:
◦ „Minden tartalom” az összes fordítás exportálásához.
◦ „Meta mezők”, ha meta mezőkkel ad hozzá tartalmat az áruházához.
◦ „Elavult”, ha már hozzáadott fordításokat az áruházához, és az alapértelmezett nyelven szeretné exportálni az elavult fordításokat.
◦ „Nem lefordított tartalom”, ha csak olyan tartalmat szeretne exportálni, amely még nincs lefordítva.
• Kattintson az Exportálás gombra. Az exportált CSV-fájlt e-mailben küldjük el Önnek.
• Konvertálja a CSV-fájlt Excel-fájlba, és rejtse el az összes oszlopot, kivéve azokat, amelyekben lefordítani való tartalom látható (pl. „Alapértelmezett tartalom” oszlop). Ha segítségre van szüksége, vegye fel velünk a kapcsolatot!
2 – Töltse fel Excel-fájlját a fenti Azonnali árajánlat szakaszba
Válassza ki a forrás- és célnyelvet, a kívánt fordítási szolgáltatást, és adja meg a kívánt teljesítési határidőt. Ha bármilyen speciális instrukciója van a hangnemmel vagy terminológiával kapcsolatban, csak írja be a projektjéhez tartozó megjegyzés részbe.
3 – Importálja vissza a lefordított CSV-fájlt a Shopify-ba
• Az adminisztrációs felületen lépjen a Beállítások > Nyelvek > Importálás menüpontra
• Kattintson a Fájl hozzáadása gombra, és töltse fel azt a lefordított CSV-fájlt, amelyet e-mailben visszaküldtünk Önnek.
• Ha a meglévő fordításokat a CSV-fájlban lévő fordítással szeretné helyettesíteni, válassza a „Felülírás” lehetőséget. Ha csak új fordítást szeretne hozzáadni a meglévő fordítások cseréje nélkül, hagyja a „Felülírás” jelölőnégyzetet üresen.
• Kattintson a „Feltöltés és folytatás” gombra.
• A feltöltés után tekintse át az importált nyelvvel kapcsolatos információkat, majd kattintson az „Importálás” gombra. Ha bármilyen hiba van a CSV-fájlban, az importálási folyamat leáll, és a hibák részletei megjelennek a „Nyelv importálása CSV-fájlból” oldalon.
• Kapni fog egy visszaigazoló e-mailt azoknak a lefordított tartalmaknak a listájával, amelyeket nem sikerült feltölteni az importálási folyamat során.Kérjen azonnali árajánlatot

Keresőoptimalizálásra is szüksége van Shopify-áruházához?

Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma, és csapatunk egyik tagja személyre szabott megoldást fog készíteni az Ön számára.

Kapcsolat

Üdv, a nevem Barbara.
Miben segíthetek?

Barbara – Senior Account Manager

Szüksége lehet még az alábbiakra isWebhely-lokalizálás
További információ
Audiovizuális fordítás
További információ
Többnyelvű kiadványszerkesztés
További információ