Spanyol fordítás

Az anyanyelvi fordítók által végzett, fejlett technológiával támogatott professzionális fordítási szolgáltatásainknak köszönhetően magabiztosan szólíthatja meg spanyol nyelvű közönségét.

  • 607 341 anyanyelvi szakfordító
  • 202 nyelv
  • Több mint 20 év szakértelem
  • AI-alapú lokalizációs technológia
  • Minőségbiztosítási folyamatok
  • Kijelölt projektmenedzserek
Határidő utáni fizetés Bízunk Önben: akár 5 nappal a határidő után is fizethet banki átutalással, hitelkártyával vagy PayPalon keresztül. További információk

Fordítási szolgáltatásaink

Kulturálisan megfelelő és pontos fordításokat kínálunk az anyanyelvi fordítóink által nyújtott szakértelem és AI-alapú technológiánk ötvözésével. Nyelvi fordítási szolgáltatásaink a dokumentumfordítástól a webhelyhonosításig terjednek, az Ön egyedi igényeihez igazítva. Akár spanyolul, akár más nyelven beszél a célközönsége, elkötelezetten támogatjuk Önt a nyelvi akadályok áthidalásában és a globális sikerek elérésében.

Spanyol lokalizáció nagyban

AI-alapú technológiai megoldásaink új szintre emelik a fordítási folyamatát, és segítenek kibővíteni globális jelenlétét. TranslationOS elnevezésű fejlett fordításkezelési platformunk valós idejű rálátást ad nyelvi szakembereink profiljára, illetve hozzáférést olyan fontos teljesítménymutatókhoz, mint a pénzügyi előrejelzések és a minőséggel kapcsolatos teljesítmény. Spanyol fordítóink olyan csúcstechnológiás AI-alapú eszközöket is használnak, mint a Matecat, a Matesub és a Matedub, így kiküszöbölhetők a felesleges feladatok, és garantáltan a legfontosabbra összpontosíthatnak: a fordítás minőségére. ModernMT elnevezésű adaptív gépi fordítási technológiánkkal kiegészítve ezek az eszközök a legmagasabb szintű minőséget és hatékonyságot nyújtják. Spanyol szakfordítóink javításaiból tanulva és a teljes dokumentum kontextusát figyelembe véve a ModernMT pontos, kulturálisan megfelelő fordításokat nyújt.

Spanyol szakfordítóink

Magasan képzett anyanyelvi spanyol fordítóink hálózata segít, hogy a legtöbbet hozhassa ki tartalmaiból. Nyelvi szakembereink a spanyol nyelv és a forrásnyelv alapos ismerete mellett széles körű tapasztalattal rendelkeznek számos iparágban és témában, többek között a jog, a pénzügyek, a műszaki szövegek és az orvostudomány területén. De hogyan tudjuk biztosítani, hogy a lehető legjobb fordítót kapja a projektjéhez? Itt jön a képbe a T-Rank™. Kifinomult technológiánk több mint 30 tényezőt elemez aprólékosan, többek között a fordító korábbi teljesítményét és szakértelmét az adott témában, valamint egyéb releváns kritériumokat, például a dokumentum teljes tartalmát, hogy a tartalmához leginkább megfelelő spanyol fordítót választhassa, következetesen magas színvonalú fordításokat biztosítva.

Spanyol fordítási díjak

A fordítási díjakat számos tényező befolyásolja, például a szöveg hossza és összetettsége, a nyelvpár és a kért szolgáltatási szint. A fordítás díját ezenkívül befolyásolhatja a kért határidő is. Tartalma fordítási díjának pontos megállapításáért használja azonnali ajánlatkérő eszközünket, vagy keressen minket e-mailben.

Spanyol dokumentumfordítás

A kiváló minőségű dokumentumfordítás elengedhetetlen, ha egy vállalkozás hatékonyan szeretne kommunikálni különböző országokban élő ügyfelekkel és egyéb érintett felekkel. Szakfordítóink biztosítani tudják a pontos fordítást, amelyre szüksége van, és az eredetivel megegyező formátumban szállítják a lefordított fájlokat. Akár egy egyszerű Word-dokumentumról van szó, akár egy bonyolultabb, például JSON- vagy HTML-formátumú fájlról, csapatunk biztosan kivételes minőséget biztosít Önnek.

Van még kérdése? Segítünk!

Csapatunk készen áll, hogy megoldást találjunk a lokalizációs igényeire

Lépjen velünk kapcsolatba

Üdv, a nevem Barbara.
Miben segíthetek?

Barbara – Senior Account Manager

A Translatedről


A Translated nemzetközi nyelvi szolgáltatóként úttörő a szakfordítókat támogató mesterséges intelligencia használatában. A céget 1999-ben alapította Isabelle Andrieu nyelvi szakember és Marco Trombetti informatikus azzal a küldetéssel, hogy mindenki szabadon kommunikálhasson a saját nyelvén.
E küldetés teljesítéséhez a Translated mindig az emberi kreativitás és a gépi intelligencia szimbiotikus kombinációjára támaszkodott. Mindez 607 341 ellenőrzött, anyanyelvi szakfordítókból álló hálózatunkban ölt testet az egyik legjobban teljesítő gépi fordítási motorral, a ModernMT-vel ötvözve.
Már több mint 1,2 millió fordítást teljesítettünk 202 nyelven, 340 920 ügyfélnek, 40 makroterületen, a világ legigényesebb ügyfeleinek globalizációs stratégiáját támogatva.