Italiankieliset käännöspalvelut

Ammattimaisten käännöspalvelujemme ansiosta voit olla luottavaisin mielin yhteydessä italiankieliseen yleisöösi. Käännöksistä vastaavat syntyperäiset kääntäjät, ja täsmällisyyden ja yhdenmukaisuuden varmistamisessa hyödynnetään edistynyttä teknologiaa.

  • 596 575 syntyperäistä ammattilingvistiä
  • 201 kieltä
  • Yli 20 vuoden asiantuntemus
  • Tekoälyllä toimiva lokalisointiteknologia
  • Laadunvarmistusprosessit
  • Asiantuntevat projektipäälliköt
Maksa toimituksen jälkeen Luotamme sinuun: maksa vapaasti viiden päivän sisällä toimituksesta pankkisiirrolla, luottokortilla tai PayPalilla. Lisätietoja

Käännöspalvelumme

Toimittamiemme ensiluokkaisten käännösten laatu perustuu syntyperäisten kääntäjien ammattitaitoon ja edistyneeseen tekoälyteknologiaan. Käännöspalvelumme vastaavat tarpeisiisi asiakirjakäännöksistä verkkosivustojen lokalisointiin. Autamme sinua murtamaan kielimuurit ja menestymään globaalisti riippumatta yleisösi äidinkielestä.

Italiankielinen lokalisointi laajassa mittakaavassa

Tekoälyyn perustuva teknologiamme tehostaa ja skaalaa käännösprosesseja, jotta voit tavoittaa potentiaaliset asiakkaat sujuvasti eri puolilla maailmaa. Käännösten hallintajärjestelmämme TranslationOS antaa reaaliaikaisen näkyvyyden lingvistiprofiileihin ja tärkeisiin suorituskykymittareihin, kuten talousennusteisiin ja laatutilastoihin. Italiankielisten lingvistiemme käytössä on tekoälyyn perustuvia työkaluja, kuten Matecat ja Matesub. Työkalut huolehtivat mekaanisista tehtävistä, jotta lingvistit voivat keskittyä laatuun. Näiden työkalujen tukena on adaptiivinen konekäännösteknologiamme ModernMT, joka oppii ammattilingvistien korjauksista ja tuottaa laadukkaita käännöksiä huomioiden koko dokumentin kontekstin.

Italiankieliset ammattikääntäjämme

Syntyperäisillä italiankielisillä lingvisteillämme on vahva asiantuntemus italian kielestä ja muista työhön tarvittavista kielistä. Lingvistiemme taustat ovat monipuoliset, ja heillä on kokemusta esimerkiksi oikeuden, talouden, tekniikan ja lääketieteen aloilta. Kehittynyt teknologiamme T-Rank™ arvioi kunkin projektin erityispiirteet ja kohdistaa sen työhön parhaiten sopivalle italiankieliselle kääntäjälle. Valinnassa huomioidaan yli 30 tekijää, kuten asiantuntemus, laatu, aiempien töiden palauttaminen ajallaan sekä asiakirjojen sisältö.

Italiankielisten käännösten hinnat

Käännöshintoihin vaikuttavat esimerkiksi tekstin pituus, aihe, kieliyhdistelmä ja valittu palvelutaso. Hinta voi myös riippua toivotusta toimituspäivästä. Saat arvion sisältösi käännöskustannuksista pikatarjoustyökalullamme tai voit lähettää meille sähköpostia, jolloin olemme sinuun pikaisesti yhteydessä.

Italiankieliset asiakirjakäännökset

Täsmälliset asiakirjakäännökset ovat elintärkeitä yrityksille, jotka haluavat viestiä eri maissa oleville asiakkaille ja sidosryhmille. Käännämme kaikentyyppisiä tiedostotyyppejä ja toimitamme käännökset alkuperäisessä muodossa. Tarjoamme kattavia käännösratkaisuja, oli kyse sitten yksinkertaisesta Word-dokumentista tai monitahoisesta JSON- tai HTML-tiedostosta.

Onko sinulla muuta kysyttävää? Autamme sinua mielellämme.

Tiimimme on valmiina löytämään ratkaisun lokalisointitarpeisiisi.

Ota yhteyttä

Hei, olen Barbara.
Kuinka voin auttaa?

Barbara – asiakasvastaava (Senior Account Manager)

Tietoja Translatedista


Translated on kansainvälinen kielipalvelujen tarjoaja ja edelläkävijä tekoälyn käytössä ammattikääntäjien tukemiseksi. Yrityksen perustivat vuonna 1999 lingvisti Isabelle Andrieu ja tietojenkäsittelytieteilijä Marco Trombetti, joiden tavoitteena oli antaa kaikille mahdollisuus ymmärtää ja tulla ymmärretyksi omalla kielellään.
Saavuttaakseen tavoitteensa Translated on aina luottanut ihmisen luovuuden ja koneälyn symbioottiseen yhdistelmään. Käytössämme on 596 575 tarkastetun syntyperäisen ammattikääntäjän verkosto, jota täydentää yksi tehokkaimmista mukautetuista konekäännöstyökaluista, ModernMT.
Olemme toimittaneet 1,2 miljoonaa käännöstä 201 kielellä 337 268 asiakkaalle 40 makroalueella ja näin auttaneet maailman vaativimpia yrityksiä toteuttamaan globalisaatiostrategiaansa.