Saksankieliset käännöspalvelut

Tavoita saksankielinen yleisösi ammattimaisten käännöspalvelujen avulla. Palvelujen perustana ovat äidinkielenään saksaa puhuvat kääntäjät sekä kehittynyt teknologia.

  • 620 066 syntyperäistä ammattilingvistiä
  • 203 kieltä
  • Yli 20 vuoden asiantuntemus
  • Tekoälyllä toimiva lokalisointiteknologia
  • Laadunvarmistusprosessit
  • Asiantuntevat projektipäälliköt
Maksa toimituksen jälkeen Luotamme sinuun: maksa vapaasti viiden päivän sisällä toimituksesta pankkisiirrolla, luottokortilla tai PayPalilla. Lisätietoja

Käännöspalvelumme

Asiantuntevat syntyperäiset kääntäjämme ja tekoälyyn perustuva teknologia varmistavat, että käännökset ovat täsmällisiä ja kohdekulttuuriin sopivia. Tarjoamme laajan valikoiman käännöspalveluita asiakirjakäännöksistä verkkosivustojen lokalisointiin.
Autamme sinua ylittämään kielimuurit ja hyödyntämään monikielisen viestinnän mahdollisuudet, halusitpa sitten tavoittaa saksankielisen yleisön tai kohdistaa viestisi muille kielille.

Saksankielinen lokalisointi laajassa mittakaavassa

Tarjoamme laajan valikoiman tekoälyteknologiaan perustuvia ratkaisuja, joiden avulla voit hyödyntää laajan mittakaavan käännösprosesseja ja tavoittaa potentiaaliset asiakkaat kaikkialla maailmassa. Käännösten hallintajärjestelmämme TranslationOS antaa reaaliaikaisen näkyvyyden lingvistiprofiileihin ja tärkeisiin suorituskykymittareihin, kuten talousennusteisiin ja laatutilastoihin. Lisäksi saksankielisten lingvistiemme käytössä on tekoälyyn perustuvia työkaluja, kuten Matecat, Matesub ja Matedub. Niiden avulla kääntäjät voivat ohittaa mekaaniset tehtävät ja keskittyä laadun varmistamiseen. Nämä työkalut hyödyntävät johtavaa adaptiivista ModernMT-konekäännösteknologiaamme.

Saksankieliset ammattikääntäjämme

Syntyperäisillä saksankielisillä lingvisteillämme on vahva asiantuntemus saksan kielestä sekä muista työhön tarvittavista kielistä. Heillä on kokemusta eri toimialoista ja sisällöistä esimerkiksi oikeuden, talouden, tekniikan ja lääketieteen aloilta. Lingvistien valinnassa hyödynnetään huippuluokan teknologiaa, kuten T-Rank-järjestelmää, joka kohdistaa sisällön välittömästi siihen parhaiten sopivalle saksankieliselle kääntäjälle.

Saksankielisten käännösten hinnat

Käännösten hinnat vaihtelevat tekstin pituuden ja monimutkaisuuden, kieliyhdistelmän sekä valitun käännöspalvelutason mukaan. Saat arvion sisältösi käännöskustannuksista pikatarjoustyökalullamme tai voit lähettää meille sähköpostia, jolloin olemme sinuun pikaisesti yhteydessä.

Saksankieliset asiakirjakäännökset

Täsmälliset asiakirjakäännökset ovat elintärkeitä yrityksille, joiden pitää viestiä tehokkaasti eri maissa oleville asiakkaille ja sidosryhmille. Pystymme kääntämään minkä tahansa tiedostotyypin ja toimittamaan sen takaisin sinulle täsmälleen samassa muodossa. Käännämme kaikenlaisia asiakirjoja yksinkertaisista Word-asiakirjoista JSON- ja HTML-tiedostoihin.

Onko sinulla muuta kysyttävää? Ota yhteyttä.

Tiimimme on valmiina löytämään ratkaisun lokalisointitarpeisiisi.

Ota yhteyttä

Hei, olen Barbara.
Kuinka voin auttaa?

Barbara – asiakasvastaava (Senior Account Manager)

Tietoja Translatedista


Translated on kansainvälinen kielipalvelujen tarjoaja ja edelläkävijä tekoälyn käytössä ammattikääntäjien tukemiseksi. Yrityksen perustivat vuonna 1999 lingvisti Isabelle Andrieu ja tietojenkäsittelytieteilijä Marco Trombetti, joiden tavoitteena oli antaa kaikille mahdollisuus ymmärtää ja tulla ymmärretyksi omalla kielellään.
Saavuttaakseen tavoitteensa Translated on aina luottanut ihmisen luovuuden ja koneälyn symbioottiseen yhdistelmään. Käytössämme on 620 066 tarkastetun syntyperäisen ammattikääntäjän verkosto, jota täydentää yksi tehokkaimmista mukautetuista konekäännöstyökaluista, ModernMT.
Olemme toimittaneet 1,2 miljoonaa käännöstä 203 kielellä 344 508 asiakkaalle 40 makroalueella ja näin auttaneet maailman vaativimpia yrityksiä toteuttamaan globalisaatiostrategiaansa.