Duitse vertaaldiensten

Betrek uw Duitstalige publiek met onze professionele vertaaldiensten, uitgevoerd door moedertaalsprekers, verbeterd door geavanceerde technologie.

  • 609.018 professionele moedertaalsprekers
  • 202 talen
  • Ruim 20 jaar expertise
  • AI-aangedreven lokalisatietechnologie
  • Kwaliteitsborgingsprocessen
  • Toegewijde projectmanagers
Betaling na levering Wij vertrouwen u. Betalen kan altijd binnen 5 dagen na levering via bankoverschrijving, creditcard of PayPal. Meer informatie

Onze vertaaldiensten

Ons team van deskundige moedertaalsprekers, gecombineerd met AI-aangedreven technologie, zorgt voor nauwkeurige en cultureel passende vertalingen. Wij bieden een breed scala aan vertaaldiensten, van documentvertaling tot websitelokalisatie.
Of u nu een Duitstalig publiek wilt bereiken of in een andere taal wilt communiceren, wij zijn er om de taalkloof te overbruggen en talen in kansen om te zetten.

Duitse lokalisatie op schaal

Wij bieden een breed scala aan AI-technologie om uw vertaalproces op te schalen en u te helpen uw potentiële klanten overal ter wereld te bereiken. Dankzij TranslationOS, ons TMS-platform, heeft u realtime inzicht in de profielen van vertalers en waardevolle KPI’s zoals financiële projecties en prestatiekwaliteit. Bovendien worden onze Duitse vertalers ondersteund door AI-aangedreven hulpmiddelen zoals Matecat, Matesub en Matedub. Deze hulpmiddelen elimineren overbodige taken en zorgen ervoor dat onze vertalers zich kunnen concentreren op kwaliteit. Onze toonaangevende, adaptieve machinevertalingstechnologie, ModernMT, verbetert al deze hulpmiddelen.

Onze professionele Duitse vertalers

We werken met een collectie van moedertaalsprekende Duitse vertalers met een hoog niveau van expertise in zowel de Duitse taal als uw voorkeurstalen. Ze hebben ervaring in verschillende sectoren en vakgebieden, waaronder juridisch, financieel, technisch en medisch, en zijn zorgvuldig geselecteerd met behulp van eersteklas technologieën zoals T-Rank, een systeem dat onmiddellijk uw inhoud koppelt aan de best gekwalificeerde Duitse vertaler voor uw inhoud.

Prijzen voor Duitse vertalingen

Prijzen voor vertalingen zijn afhankelijk van de lengte en complexiteit van de tekst, de talencombinatie en het gekozen dienstniveau voor vertalingen. Om een idee te krijgen van de vertaalkosten voor uw inhoud, kunt u onze directe offerte gebruiken of u kunt ons een e-mail sturen en wij nemen onmiddellijk contact met u op.

Vertaling van Duitse documenten

Nauwkeurige vertaling van documenten is essentieel voor bedrijven die effectief moeten communiceren met klanten en belanghebbenden in verschillende landen. Wij zijn in staat om elk type bestand te vertalen en terug te leveren aan u in exact hetzelfde formaat. Van eenvoudige Word-documenten tot json- en html-bestanden, wij regelen het voor u.

Meer vragen? Neem contact met ons op.

Ons team staat klaar om een oplossing te vinden voor uw lokalisatiebehoeften.

Contact opnemen

Hallo, ik ben Barbara.
Hoe kan ik u helpen?

Barbara, senior-accountmanager

Over Translated


Translated is een internationale taaldienstverlener en pionier in het gebruik van kunstmatige intelligentie om professionele vertalers te ondersteunen. Het bedrijf werd in 1999 opgericht door taalkundige Isabelle Andrieu en computerwetenschapper Marco Trombetti met de missie om iedereen in staat te stellen in hun eigen taal te begrijpen en begrepen te worden.
Om die missie te bereiken, heeft Translated altijd vertrouwd op een symbiotische combinatie van menselijke creativiteit en machine-intelligentie. Dit wordt gerealiseerd als een netwerk van 609.018 doorgelichte, moedertaalsprekende professionele vertalers in combinatie met een van de best presterende op maat gemaakte MT-engines, ModernMT.
We hebben 1,2 miljoen vertalingen in 202 talen afgeleverd aan 341.435 klanten in 40 macrodomeinen. Zo ondersteunen wij de globalisatiestrategie van zelfs de meest veeleisende klanten.