Spaanse vertaaldiensten

Onze professionele vertaaldiensten, uitgevoerd door moedertaalsprekers en ondersteund door geavanceerde technologie, stellen u in staat om met vertrouwen contact te leggen met uw Spaanstalige publiek.

  • 607.341 professionele moedertaalsprekers
  • 202 talen
  • Ruim 20 jaar expertise
  • AI-aangedreven lokalisatietechnologie
  • Kwaliteitsborgingsprocessen
  • Toegewijde projectmanagers
Betaling na levering Wij vertrouwen u. Betalen kan altijd binnen 5 dagen na levering via bankoverschrijving, creditcard of PayPal. Meer informatie

Onze vertaaldiensten

We leveren cultureel passende en nauwkeurige vertalingen door de expertise van onze moedertaalsprekers te combineren met AI-aangedreven technologie. Onze vertaaldiensten variëren van documentvertaling tot websitelokalisatie, allemaal afgestemd op uw specifieke behoeften. Of uw doelgroep nu Spaans of een andere taal spreekt, wij zijn toegewijd om u te ondersteunen bij het overbruggen van de taalbarrière en het bereiken van wereldwijd succes.

Spaanse lokalisatie op schaal

Onze AI-aangedreven technologieoplossingen tillen uw vertaalproces naar een hoger niveau en helpen u uw wereldwijde bereik uit te breiden. Met TranslationOS, ons geavanceerde TMS-platform, heeft u realtime inzicht in de profielen van onze deskundige vertalers en heeft u toegang tot belangrijke KPI’s zoals financiële projecties en prestatiekwaliteit. Onze Spaanse vertalers profiteren ook van geavanceerde AI-aangedreven hulpmiddelen zoals Matecat, Matesub en Matedub die helpen bij het elimineren van overbodige taken en zorgen voor een uitzonderlijke vertaalkwaliteit. En met ModernMT, onze adaptieve machinevertalingstechnologie, bieden deze hulpmiddelen de hoogste normen voor kwaliteit en efficiëntie. Door te leren van de correcties van onze professionele Spaanse vertalers en rekening te houden met de context van het hele document, levert ModernMT nauwkeurige vertalingen die cultureel passend zijn.

Onze professionele Spaanse vertalers

Ons netwerk van deskundige moedertaalsprekende Spaanse vertalers kan u helpen het volledige potentieel te bereiken met uw inhoud. Naast een grondige kennis van zowel de Spaanse taal als uw brontaal beschikken onze vertalers ook over uitgebreide ervaring in verschillende sectoren en onderwerpen, waaronder juridisch, financieel, technisch en medisch. Maar hoe zorgen we ervoor dat u de best mogelijke vertaler voor uw project krijgt? Dat is de taak van T-Rank™. Onze geavanceerde technologie analyseert zorgvuldig meer dan 30 factoren, waaronder prestatiegeschiedenis, domeinexpertise en andere relevante criteria, zoals de volledige inhoud van het document, om de meest geschikte Spaanse vertaler voor uw inhoud te selecteren en consequent vertalingen van hoge kwaliteit te leveren.

Prijzen voor Spaanse vertalingen

Prijzen voor vertalingen zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals de lengte en complexiteit van de tekst, de talencombinatie en het vereiste dienstniveau. Bovendien kunnen vertaaltarieven verschillen op basis van de door u gevraagde leveringsdatum. U kunt de vertaalkosten voor uw inhoud ontdekken door onze interface voor directe offertes te gebruiken of door contact met ons op te nemen via e-mail.

Vertaling van Spaanse documenten

Nauwkeurige vertaling van documenten is essentieel voor bedrijven die effectief moeten communiceren met klanten en belanghebbenden in verschillende landen. Daarom zijn onze deskundige vertalers hier om de exacte vertaling te leveren die u nodig heeft en uw vertaalde bestanden terug te sturen in hetzelfde formaat als het origineel. Of het nu gaat om een eenvoudig Word-document of een uitgebreider bestand zoals een JSON of HTML, u kunt erop vertrouwen dat ons team uitzonderlijke resultaten levert.

Meer vragen? We helpen u graag verder.

Ons team staat klaar om een oplossing te vinden voor uw lokalisatiebehoeften.

Neem contact met ons op

Hallo, ik ben Barbara.
Hoe kan ik u helpen?

Barbara, senior-accountmanager

Over Translated


Translated is een internationale taaldienstverlener en pionier in het gebruik van kunstmatige intelligentie om professionele vertalers te ondersteunen. Het bedrijf werd in 1999 opgericht door taalkundige Isabelle Andrieu en computerwetenschapper Marco Trombetti met de missie om iedereen in staat te stellen in hun eigen taal te begrijpen en begrepen te worden.
Om die missie te bereiken, heeft Translated altijd vertrouwd op een symbiotische combinatie van menselijke creativiteit en machine-intelligentie. Dit wordt gerealiseerd als een netwerk van 607.341 doorgelichte, moedertaalsprekende professionele vertalers in combinatie met een van de best presterende op maat gemaakte MT-engines, ModernMT.
We hebben 1,2 miljoen vertalingen in 202 talen afgeleverd aan 340.920 klanten in 40 macrodomeinen. Zo ondersteunen wij de globalisatiestrategie van zelfs de meest veeleisende klanten.