Italiaanse vertaaldiensten

Bereik uw Italiaans sprekende publiek met vertrouwen met onze professionele vertaaldiensten, uitgevoerd door moedertaalsprekers en ondersteund door geavanceerde technologie om nauwkeurigheid en consistentie te garanderen.

  • 620.066 professionele moedertaalsprekers
  • 203 talen
  • Ruim 20 jaar expertise
  • AI-aangedreven lokalisatietechnologie
  • Kwaliteitsborgingsprocessen
  • Toegewijde projectmanagers
Betaling na levering Wij vertrouwen u. Betalen kan altijd binnen 5 dagen na levering via bankoverschrijving, creditcard of PayPal. Meer informatie

Onze vertaaldiensten

We combineren de expertise van onze moedertaalsprekers met de geavanceerdste AI-aangedreven technologie om vertalingen van hoge kwaliteit te leveren. Onze vertaaldiensten voldoen aan uw specifieke behoeften, van documentvertaling tot websitelokalisatie. We zijn er om u te helpen taalbarrières te doorbreken en wereldwijd succes te behalen, ongeacht welke taal uw publiek spreekt.

Italiaanse lokalisatie op schaal

Wij versterken en schalen uw vertaalproces op met AI-technologie om u te helpen uw potentiële klanten wereldwijd naadloos te bereiken. Met ons TMS-platform, TranslationOS, heeft u realtime inzicht in de profielen en KPI’s van vertalers, zoals financiële projecties en prestatiekwaliteit. Onze Italiaanse vertalers maken gebruik van AI-aangedreven hulpmiddelen zoals Matecat en Matesub, waardoor ze geen overbodige taken hoeven uit te voeren en zich kunnen concentreren op kwaliteit. Deze hulpmiddelen worden versterkt door onze adaptieve machinevertalingstechnologie, ModernMT, die leert van de correcties van onze professionele vertalers en uitzonderlijke vertalingen produceert op basis van de context van het hele document.

Onze professionele Italiaanse vertalers

Ons team van moedertaalsprekende Italiaanse vertalers heeft superieure expertise in zowel de Italiaanse taal als de talen waarin u geïnteresseerd bent. Ze hebben verschillende achtergronden en hebben ervaring in verschillende sectoren, waaronder juridisch, financieel, technisch en medisch. Onze toptechnologie, T-Rank™, evalueert de kenmerken van elk project en koppelt de meest geschikte Italiaanse vertaler op basis van meer dan 30 factoren, zoals expertisegebied, kwaliteit en tijdigheid van eerdere vertaalprojecten, inhoud van het document en meer.

Prijzen voor Italiaanse vertalingen

Prijzen voor vertalingen worden beïnvloed door factoren zoals lengte van de tekst, onderwerp, talencombinatie en het gekozen dienstniveau. Bovendien kunnen de vertaalkosten variëren op basis van de gewenste opleverdatum. Gebruik om de vertaalprijs voor uw inhoud te bepalen onze interface voor directe offertes of stuur een e-mail voor snelle hulp.

Vertaling van Italiaanse documenten

Nauwkeurige vertaling van documenten is cruciaal voor bedrijven die willen communiceren met klanten en belanghebbenden in verschillende landen. Wij bieden vertaaldiensten voor alle bestandstypen, met levering in het originele formaat. Of het nu gaat om een eenvoudig Word-document of complexe JSON- en HTML-bestanden, wij bieden uitgebreide vertaaloplossingen voor al uw behoeften.

Meer vragen? We helpen u graag verder.

Ons team staat klaar om een oplossing te vinden voor uw lokalisatiebehoeften.

Neem contact met ons op

Hallo, ik ben Barbara.
Hoe kan ik u helpen?

Barbara, senior-accountmanager

Over Translated


Translated is een internationale taaldienstverlener en pionier in het gebruik van kunstmatige intelligentie om professionele vertalers te ondersteunen. Het bedrijf werd in 1999 opgericht door taalkundige Isabelle Andrieu en computerwetenschapper Marco Trombetti met de missie om iedereen in staat te stellen in hun eigen taal te begrijpen en begrepen te worden.
Om die missie te bereiken, heeft Translated altijd vertrouwd op een symbiotische combinatie van menselijke creativiteit en machine-intelligentie. Dit wordt gerealiseerd als een netwerk van 620.066 doorgelichte, moedertaalsprekende professionele vertalers in combinatie met een van de best presterende op maat gemaakte MT-engines, ModernMT.
We hebben 1,2 miljoen vertalingen in 203 talen afgeleverd aan 344.508 klanten in 40 macrodomeinen. Zo ondersteunen wij de globalisatiestrategie van zelfs de meest veeleisende klanten.