Franse vertaaldiensten

Bereik uw Franstalige publiek met vertrouwen met behulp van onze professionele vertaaldiensten die worden uitgevoerd door moedertaalsprekers, verbeterd door geavanceerde technologie.

  • 596.575 professionele moedertaalsprekers
  • 201 talen
  • Ruim 20 jaar expertise
  • AI-aangedreven lokalisatietechnologie
  • Kwaliteitsborgingsprocessen
  • Toegewijde projectmanagers
Betaling na levering Wij vertrouwen u. Betalen kan altijd binnen 5 dagen na levering via bankoverschrijving, creditcard of PayPal. Meer informatie

Onze vertaaldiensten

Onze deskundige moedertaalsprekers vertalen hand in hand met AI-aangedreven technologie om vertalingen te leveren die zowel cultureel passend als nauwkeurig zijn. Van documentvertaling tot websitelokalisatie, wij bieden een breed scala aan vertaaldiensten om aan uw behoeften te voldoen. Of u nu communiceert met een Franstalig publiek of een andere taalgroep, wij zijn er om u te helpen de taalkloof te overbruggen en te slagen.

Franse lokalisatie op schaal

Als u uw vertaalproces wilt stroomlijnen en uw wereldwijde bereik wilt uitbreiden, kunnen onze AI-technologieoplossingen u helpen. Met TranslationOS, ons geavanceerde TMS-platform, heeft u realtime inzicht in de profielen van onze deskundige vertalers en heeft u toegang tot belangrijke KPI’s zoals financiële projecties en prestatiekwaliteit. Onze Franse vertalers profiteren ook van geavanceerde AI-aangedreven hulpmiddelen zoals Matecat, Matesub en Matedub die helpen bij het elimineren van overbodige taken en zorgen voor een uitzonderlijke vertaalkwaliteit. Deze hulpmiddelen worden versterkt door ModernMT, onze adaptieve machinevertalingstechnologie die de standaard zet voor kwaliteit en efficiëntie. Door te leren van de correcties van onze professionele Franse vertalers en rekening te houden met de context van het hele document, helpt ModernMT vertalingen te leveren die nauwkeurig, cultureel passend en efficiënt zijn.

Onze professionele Franse vertalers

Ons netwerk van moedertaalsprekende Franse vertalers heeft een grondige kennis van de Franse taal en uw voorkeurstalen. Ze hebben ook uitgebreide ervaring in verschillende sectoren en onderwerpen, zoals juridisch, financieel, technisch en medisch. Om ervoor te zorgen dat we de beste vertalers voor uw inhoud selecteren, gebruiken we een geavanceerde technologie genaamd T-Rank™, die zorgvuldig de meest geschikte Franse vertaler aan uw project koppelt op basis van meer dan 30 factoren, zoals hun prestatiegeschiedenis en domeinexpertise, de inhoud van het document en andere relevante criteria.

Prijzen voor Franse vertalingen

Prijzen voor vertalingen zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals de lengte en complexiteit van de tekst, de talencombinatie en het vereiste dienstniveau. Bovendien kunnen vertaaltarieven verschillen op basis van de door u gevraagde leveringsdatum. U kunt de vertaalkosten voor uw inhoud ontdekken door onze interface voor directe offertes te gebruiken of door contact met ons op te nemen via e-mail voor een snelle reactie.

Vertaling van Franse documenten

Nauwkeurige vertaling van documenten is essentieel voor bedrijven die effectief moeten communiceren met klanten en belanghebbenden in verschillende landen. Wij zijn in staat om elk type bestand te vertalen en terug te leveren aan u in exact hetzelfde formaat. Van eenvoudige Word-documenten tot json- en html-bestanden, wij regelen het voor u.

Meer vragen? We helpen u graag verder.

Ons team staat klaar om een oplossing te vinden voor uw lokalisatiebehoeften.

Neem contact met ons op

Hallo, ik ben Barbara.
Hoe kan ik u helpen?

Barbara, senior-accountmanager

Over Translated


Translated is een internationale taaldienstverlener en pionier in het gebruik van kunstmatige intelligentie om professionele vertalers te ondersteunen. Het bedrijf werd in 1999 opgericht door taalkundige Isabelle Andrieu en computerwetenschapper Marco Trombetti met de missie om iedereen in staat te stellen in hun eigen taal te begrijpen en begrepen te worden.
Om die missie te bereiken, heeft Translated altijd vertrouwd op een symbiotische combinatie van menselijke creativiteit en machine-intelligentie. Dit wordt gerealiseerd als een netwerk van 596.575 doorgelichte, moedertaalsprekende professionele vertalers in combinatie met een van de best presterende op maat gemaakte MT-engines, ModernMT.
We hebben 1,2 miljoen vertalingen in 201 talen afgeleverd aan 337.268 klanten in 40 macrodomeinen. Zo ondersteunen wij de globalisatiestrategie van zelfs de meest veeleisende klanten.