Franske oversettelser

Nå ut til de fransktalende målgruppene dine gjennom å bruke de profesjonelle oversettelsestjenestene våre. Oversetterne bruker banebrytende teknologi og har fransk som morsmål.

  • 620 066 profesjonelle morsmålsoversettere
  • 203 språk
  • Mer enn 20 års erfaring
  • AI-assistert lokaliseringsteknologi
  • Kvalitetssikringsprosesser
  • Dedikerte prosjektledere
Etterskuddsbetaling Vi stoler på deg – hvis du ønsker kan du vente inntil fem dager med å betale, og du kan betale via bankoverføring, kredittkort eller PayPal. Finn ut mer

Profesjonelle oversettelsestjenester

Vi bruker kun fagkyndige oversettere som har fransk som morsmål. I kombinasjon med AI-basert teknologi, sørger de for at oversettelsene blir nøyaktige og kulturelt tilpasset. Vi tilbyr et bredt spekter av språktjenester, fra dokumentoversettelse til lokalisering av nettsteder. Enten du kommuniserer med et fransktalende publikum eller på andre språk, så kan vi hjelpe deg med å overvinne språkbarrierene og snu språkforskjeller til muligheter.

Skalerbar lokalisering

Hvis du ønsker å effektivisere oversettelsesprosessen og utvide den globale rekkevidden, kan du ha stor nytte av de AI-assisterte teknologiløsningene våre. Med den avanserte TMS-plattformen vår, TranslationOS, får du en oversikt over lingvistenes profiler og verdifulle nøkkeltall som økonomiske prognoser og kvalitet på oversettelsene – alt i sanntid. De franske lingvistene får også støtte av toppmoderne AI-assissterte verktøy som Matecat, Matesub og Matedub. Disse bidrar til å fjerne overflødige oppgaver og sikre førsteklasses oversettelseskvalitet. Disse verktøyene forbedres kontinuerlig av ModernMT, vår egen maskinoversettelsesteknologi med læreevne, som setter standarden for kvalitet og effektivitet. Ved å lære av rettelsene til profesjonelle franske lingvister og ta hensyn til konteksten til hele dokumentet, bidrar ModernMT til effektiv levering av oversettelser som er nøyaktige og kulturelt tilpasset.

Profesjonelle franske oversettere

Vi har et nettverk av lingvister med fransk som morsmål, som alle har inngående forståelse av det franske språket og andre språk du foretrekker. De har også lang erfaring fra ulike bransjer og fag, for eksempel jus, økonomi, teknologi og medisin. Vi bruker en avansert teknologi kalt T-Rank for å sikre at vi velger de beste lingvistene til innholdet ditt. Den finner den franske oversetteren som egner seg best til prosjektet ditt, basert på mer enn 30 faktorer som leveransehistorikk og kompetanseområder, innhold i dokumentet og andre relevante kriterier.

Priser på franske oversettelser

Oversettelsesprisene avhenger av en rekke faktorer, for eksempel tekstens lengde og kompleksitet, språkkombinasjonen og tjenestenivået som etterspørres. I tillegg kan prisene variere med ønsket leveringsdato. Du kan finne ut oversettelseskostnaden for innholdet ditt ved å velge øyeblikkelige pristilbud øverst på siden, eller ved å kontakte oss via e-post for et raskt svar.

Oversettelse av dokumenter til fransk

Nøyaktige dokumentoversettelser er avgjørende for virksomheter som er avhengige av å kommunisere effektivt med kunder og interessenter i andre land. Vi kan oversette alle typer filer og levere dem tilbake til deg i nøyaktig samme format. Vi kan hjelpe deg med alt fra Word-dokumenter til JSON- og HTML-filer.

Har du flere spørsmål? Vi er her for å hjelpe deg.

Teamet vårt står klare til å finne en løsning på lokaliseringsbehovene dine.

Ta kontakt

Hei, jeg heter Barbara.
Hva kan jeg hjelpe deg med?

Barbara, kundeansvarlig

Om Translated


Translated er en internasjonal språktjenesteleverandør og en pioner i bruk av kunstig intelligens for å støtte profesjonelle oversettere. Selskapet ble grunnlagt i 1999 av lingvisten Isabelle Andrieu og dataingeniøren Marco Trombetti. Målet var at alle skulle forstå og bli forstått på sitt eget språk.
For å oppnå dette har Translated alltid satt sin lit til en symbiose mellom menneskelig kreativitet og maskinintelligens. Det har ført fram til et nettverk av 620 066 verifiserte, profesjonelle morsmålsoversettere kombinert med en av de beste teknologiene for maskinoversettelse, ModernMT.
Vi har levert 1,2 millioner oversettelser på 203 språk til 344 508 kunder innenfor 40 makrodomener for å styrke globaliseringsstrategien til de mest krevende kundene i verden.