Tyske oversettelser

Engasjer de tysktalende målgruppene dine gjennom å bruke de profesjonelle oversettelsestjenestene våre. Oversetterne bruker avansert teknologi og har tysk som morsmål.

  • 607 341 profesjonelle tyske oversettelser
  • 202 språk
  • Mer enn 20 års erfaring
  • AI-assistert lokaliseringsteknologi
  • Kvalitetssikringsprosesser
  • Dedikerte prosjektledere
Etterskuddsbetaling Vi stoler på deg – hvis du ønsker kan du vente inntil fem dager med å betale, og du kan betale via bankoverføring, kredittkort eller PayPal. Finn ut mer

Profesjonelle oversettelser

Vi bruker kun fagkyndige oversettere som har tysk som morsmål. I kombinasjon med AI-assistert teknologi sørger de for at oversettelsene blir nøyaktige og kulturelt tilpasset. Vi tilbyr et bredt spekter av språktjenester, fra dokumentoversettelse til lokalisering av nettsteder.
Enten du kommuniserer med et tysktalende publikum eller på andre språk, så kan vi hjelpe deg med å overvinne språkbarrierene og snu språkforskjeller til muligheter.

Skalerbar lokalisering

Vi tilbyr et bredt spekter av AI-assistert teknologi som kan hjelpe deg å skalere oversettelsesprosessen og nå ut til potensielle kunder over hele verden. Takket være TranslationOS, TMS-plattformen vår, får du oversikt over lingvistenes profiler og verdifulle nøkkeltall som økonomiske prognoser og kvalitet på oversettelsene – alt i sanntid. I tillegg får de tyske lingvistene støtte av AI-assisterte verktøy, som Matecat, Matesub og Matedub. Disse verktøyene eliminerer overflødige oppgaver og gir oversetterne bedre tid til å fokusere på kvalitet. Den ledende teknologien vår for maskinoversettelse, ModernMT, forbedrer alle disse verktøyene.

Profesjonelle tyske oversettere

Vi samarbeider med et utvalg tyske lingvister med tysk som morsmål, som alle har inngående kunnskap i både tysk og andre språk du foretrekker. De har erfaring fra en rekke bransjer og fagområder, deriblant jus, økonomi, teknologi og medisin, og de er nøye utvalgt ved hjelp av avansert teknologi som T-Rank, et system som umiddelbart finner den best kvalifiserte tyske oversetteren til innholdet ditt.

Priser for tyske oversettelser

Oversettelsesprisene varierer avhengig av tekstens lengde og kompleksitet, samt språkkombinasjonen og tjenestenivået som velges. For å få et inntrykk av hvor mye det vil koste å oversette innholdet ditt, kan du velge øyeblikkelig pristilbud øverst på siden, eller sende oss en e-post, så tar vi kontakt umiddelbart. Link

Dokumentoversettelse til tysk

Nøyaktige dokumentoversettelser er helt avgjørende for virksomheter som er avhengige av å kommunisere effektivt med kunder og interessenter i andre land. Vi kan oversette alle typer filer og levere dem tilbake til deg i nøyaktig samme format. Vi kan hjelpe deg med alt fra Word-dokumenter til JSON- og HTML-filer.

Har du flere spørsmål? Ta kontakt.

Teamet vårt står klare til å finne en løsning på lokaliseringsbehovene dine

Kontakt oss

Hei, jeg heter Barbara.
Hva kan jeg hjelpe deg med?

Barbara, kundeansvarlig

Om Translated


Translated er en internasjonal språktjenesteleverandør og en pioner innen bruk av kunstig intelligens for å støtte profesjonelle oversettere. Selskapet ble grunnlagt i 1999 av lingvisten Isabelle Andrieu og dataingeniøren Marco Trombetti. Målet var at alle skulle forstå og bli forstått på sitt eget språk.
For å kunne oppnå dette har Translated alltid satt sin lit til en symbiose mellom menneskelig kreativitet og maskinintelligens. Dette har ført fram til et nettverk av 607 341 verifiserte, profesjonelle morsmålsoversettere kombinert med en av de beste teknologiene for maskinoversettelse, ModernMT.
Vi har levert 1,2 millioner oversettelser på 202 språk til 340 920 kunder innenfor 40 makrodomener, og dette understøtter globaliseringsstrategien til de mest krevende kundene i verden.