Italienske oversettelser

Få kontakt med italiensktalende målgrupper ved hjelp av de profesjonelle oversettelsestjenestene vi tilbyr. Oversetterne har italiensk som morsmål og støttes av avansert teknologi for å sikre nøyaktighet og overensstemmelse i oversettelsene.

  • 590 662 profesjonelle morsmålsoversettere
  • 201 språk
  • Mer enn 20 års erfaring
  • AI-assistert lokaliseringsteknologi
  • Kvalitetssikringsprosesser
  • Dedikerte prosjektledere
Etterskuddsbetaling Vi stoler på deg – hvis du ønsker kan du vente inntil fem dager med å betale, og du kan betale via bankoverføring, kredittkort eller PayPal. Finn ut mer

Profesjonelle oversettelser

For å levere oversettelser av høy kvalitet kombinerer vi kompetansen til oversettere med italiensk som morsmål, med avansert AI-assistert teknologi. I alt fra dokumentoversettelse til lokalisering av nettsteder imøtekommer språktjenestene våre behovene dine. Vi er her for å hjelpe deg med å bryte språkbarrierene og oppnå internasjonal fremgang, uansett hvilket språk målgruppen din snakker.

Skalerbar lokalisering

For å hjelpe deg med å nå potensielle kunder over hele verden, styrker og skalerer vi oversettelsesprosessen ved hjelp av kunstig intelligens. Med den avanserte TMS-plattformen vår, TranslationOS, kan du se lingvistenes profiler og nøkkeltall som økonomiske prognoser og kvaliteten på arbeidet – alt i sanntid. De italienske lingvistene får hjelp av AI-assisterte verktøy, som Matecat og Matesub. Dette frigjør dem fra overflødige oppgaver og gir dem bedre tid til å konsentrere seg om kvaliteten. Disse verktøyene forbedres kontinuerlig av vår egen maskinoversettelsesteknologi, ModernMT, som lærer av rettelsene til profesjonelle lingvister og produserer førsteklasses oversettelser basert på konteksten til hele dokumentet.

Profesjonelle italienske oversettere

Teamet vårt med italienske oversettere har inngående kunnskap i både italiensk og andre språk du ønsker. De har forskjellig bakgrunn og erfaring fra ulike bransjer, blant annet jus, økonomi, teknologi og medisin. Vi har utviklet avansert teknologi, T-Rank™, som vurderer karakteristikkene i hvert prosjekt og finner den italienske oversetteren som egner seg best ut ifra mer enn 30 faktorer som ekspertise, kvalitet og punktlighet i tidligere prosjekter, dokumentets innhold med mer.

Priser for oversettelse til italiensk

Oversettelsesprisene avhenger av faktorer som tekstlengde, emne, språkkombinasjon og tjenestenivået som velges. I tillegg kan oversettelseskostnadene variere etter ønsket leveringsdato. For å finne ut hvor mye det koster å oversette innholdet ditt, kan du velge øyeblikkelig pristilbud øverst på siden, eller sende en e-post for å få hjelp.

Dokumentoversettelser til italiensk

Nøyaktige dokumentoversettelser er helt avgjørende for virksomheter som ønsker å kommunisere med kunder og interessenter i ulike land. Vi tilbyr oversettelser på alle filtyper med levering i det opprinnelige formatet. Uavhengig av om det er et enkelt Word-dokument eller komplekse JSON- og HTML-filer, tilbyr vi omfattende oversettelsesløsninger for alle behov.

Har du flere spørsmål? Vi er her for å hjelpe deg.

Teamet vårt står klare til å finne en løsning på dine lokaliseringsbehov.

Ta kontakt

Hei, jeg heter Barbara.
Hva kan jeg hjelpe deg med?

Barbara, kundeansvarlig

Om Translated


Translated er en internasjonal språktjenesteleverandør og en pioner innen bruk av kunstig intelligens for å støtte profesjonelle oversettere. Selskapet ble grunnlagt i 1999 av lingvisten Isabelle Andrieu og dataingeniøren Marco Trombetti. Målet var at alle skulle forstå og bli forstått på sitt eget språk.
For å kunne oppnå dette har Translated alltid satt sin lit til en symbiose mellom menneskelig kreativitet og maskinintelligens. Dette har ført fram til et nettverk av 590 662 verifiserte, profesjonelle morsmålsoversettere kombinert med en av de beste teknologiene for maskinoversettelse, ModernMT.
Vi har levert 1,2 millioner oversettelser på 201 språk til 335 138 kunder innenfor 40 makrodomener, og dette understøtter globaliseringsstrategien til de mest krevende kundene i verden.