Spanske oversettelser

Med oversettelsestjenestene våre, utført av profesjonelle oversettere med spansk som morsmål og støtte fra avansert teknologi, kan du få god kontakt med dine spansktalende målgrupper.

  • 607 341 profesjonelle morsmålsoversettere
  • 202 språk
  • Mer enn 20 års erfaring
  • AI-assistert lokaliseringsteknologi
  • Kvalitetssikringsprosesser
  • Dedikerte prosjektledere
Etterskuddsbetaling Vi stoler på deg – hvis du ønsker kan du vente inntil fem dager med å betale, og du kan betale via bankoverføring, kredittkort eller PayPal. Finn ut mer

Profesjonelle oversettelsestjenester

Ved å kombinere fagkunnskapen til oversettere som har det aktuelle språket som morsmål med AI-assistert teknologi, leverer vi kulturelt tilpassede og nøyaktige oversettelser. Språktjenestene våre spenner fra dokumentoversettelse til lokalisering av nettsteder, alt skreddersydd til de spesifikke behovene dine. Uansett om målgruppen din snakker spansk eller et annet språk, er vi sterkt engasjert i å hjelpe deg til å overvinne språkbarrieren og oppnå internasjonal suksess.

Skalerbar lokalisering

De AI-assisterte teknologiløsningene våre løfter oversettelsesprosessen til et nytt nivå og hjelper deg med å øke den internasjonale rekkevidden. Med den avanserte TMS-plattformen vår, TranslationOS, får du en oversikt over profilene til erfarne lingvister og tilgang til viktige nøkkeltall som økonomiske prognoser og leveringskvalitet – alt i sanntid. De spanske lingvistene får støtte fra AI-assisterte verktøy som Matecat, Matesub og Matedub. Disse bidrar til å fjerne overflødige oppgaver og sikre førsteklasses oversettelseskvalitet. Og med ModernMT, vår egen maskinoversettelsesteknologi, sørger disse verktøyene for at vi setter den høyeste standarden for kvalitet og effektivitet. Ved å lære av rettelsene til profesjonelle spanske lingvister og ta hensyn til konteksten til hele dokumentet, bidrar ModernMT til levere nøyaktige oversettelser som er kulturelt tilpasset.

Profesjonelle spanske oversettere

Nettverket vårt av dyktige lingvister med spansk som morsmål, kan hjelpe deg med å utnytte det fulle potensialet av innholdet ditt. I tillegg til inngående kunnskap om både spansk og kildespråket, har lingvistene også lang erfaring fra en rekke bransjer og fag – blant annet jus, økonomi, teknologi og medisin. Men hvordan sørger vi for at du får den aller beste oversetteren til prosjektet ditt? Det er her T-Rank™ kommer inn. Denne avanserte teknologien analyserer mer enn 30 faktorer, deriblant leveringshistorikk, kompetanseområde og andre relevante kriterier som innholdet i dokumentet i sin helhet. Den velger så den spanske oversetteren som egner seg best til innholdet ditt, og som gjennomgående leverer oversettelser av høy kvalitet.

Priser på oversettelser til spansk

Oversettelsesprisene påvirkes av flere faktorer, for eksempel tekstens lengde og kompleksitet, språkkombinasjonen og tjenestenivået som kreves. I tillegg kan oversettelsesprisene påvirkes av ønsket leveringsdato. Velg øyeblikkelig pristilbud øverst på siden, eller ta kontakt med oss på e-post for å få et nøyaktig pristilbud og finne ut hvor mye det vil koste å oversette innholdet ditt

Dokumentoversettelser til spansk

Nøyaktige dokumentoversettelser er helt avgjørende for virksomheter som må kommunisere effektivt med kunder og interessenter i flere land. Derfor står de erfarne lingvistene våre klare for å gi deg den nøyaktige oversettelsen du trenger, og returnere de oversatte filene dine i samme format som kildeteksten. Uavhengig av om det et enkelt word-dokument eller en mer omfattende filtype som JSON eller HTML, kan du være sikker på at teamet vårt leverer førsteklasses oversettelser.

Har du flere spørsmål? Vi er her for å hjelpe deg.

Teamet vårt står klare til å finne en løsning på lokaliseringsbehovene dine.

Ta kontakt

Hei, jeg heter Barbara.
Hva kan jeg hjelpe deg med?

Barbara, kundeansvarlig

Om Translated


Translated er en internasjonal språktjenesteleverandør og en pioner i bruk av kunstig intelligens for å støtte profesjonelle oversettere. Selskapet ble grunnlagt i 1999 av lingvisten Isabelle Andrieu og dataingeniøren Marco Trombetti. Målet var at alle skulle forstå og bli forstått på sitt eget språk.
For å oppnå dette har Translated alltid satt sin lit til en symbiose mellom menneskelig kreativitet og maskinintelligens. Det har ført fram til et nettverk av 607 341 verifiserte, profesjonelle morsmålsoversettere kombinert med en av de beste teknologiene for maskinoversettelse, ModernMT.
Vi har levert 1,2 millioner oversettelser på 202 språk til 340 920 kunder innenfor 40 makrodomener for å styrke globaliseringsstrategien til de mest krevende kundene i verden.