Πολυγλωσσικές υπηρεσίες DTP

Γιατί να επιλέξω την Translated;

Οι πολυγλωσσικές υπηρεσίες ηλεκτρονικής σελιδοποίησης (DTP) απαιτούν όχι μόνο εμπειρία με τις γλώσσες, αλλά και εκτεταμένες γνώσεις σε τεχνικά θέματα επεξεργασίας αρχείων, αφού κάθε μορφή αρχείου προϋποθέτει κατανόηση του λογισμικού με το οποίο δημιουργήθηκε. Στην Translated, προσφέρουμε πολυγλωσσικές υπηρεσίες DTP τα τελευταία 20 χρόνια και έχουμε εκπαιδεύσει μια ομάδα εξειδικευμένων γραφιστών DTP, για να σιγουρευτούμε ότι τα τελικά σας αρχεία θα είναι έτοιμα για εκτύπωση.

Πότε είναι απαραίτητες οι υπηρεσίες DTP;

Υπάρχουν ορισμένες περιπτώσεις στις οποίες θα πρέπει να εξετάσετε ως ενδεχόμενο την προσθήκη υπηρεσίας DTP, ιδιαίτερα εάν το κείμενο προς μετάφραση προορίζεται για δημοσίευση, προκειμένου να διασφαλίσετε ότι η διάταξη θα είναι ίδια με εκείνη του αρχικού αρχείου:

  • Το σύνολο λέξεων στις μεταφράσεις από τα Αγγλικά προς λατινογενείς γλώσσες, όπως τα Γαλλικά και τα Ισπανικά, τείνει να είναι μεγαλύτερο και, συνεπώς, τα μεταφρασμένα κείμενα απαιτούν περισσότερο χώρο ή μικρότερο μέγεθος γραμματοσειράς.
  • Η μετάφραση προς Γερμανικά, Ρωσικά ή Πολωνικά απαιτεί επανατοποθέτηση γραφικών και στοιχείων μενού, καθώς αυτές οι γλώσσες έχουν πολύ μεγάλες λέξεις.
  • Η μετάφραση από ή προς γλώσσες που έχουν σύστημα γραφής από τα δεξιά προς τα αριστερά, όπως τα Αραβικά, τα Εβραϊκά και τα Φαρσί, απαιτεί υπηρεσίες DTP για να αναπροσαρμοστεί η θέση του κειμένου και των γραφικών αντίστοιχα.
  • Η μετάφραση από ή προς γλώσσες των οποίων η γραφή αποτελείται από χαρακτήρες-λέξεις, όπως τα Κινεζικά, τα Ιαπωνικά και τα Κορεατικά, απαιτούν υπηρεσίες DTP, καθώς συνήθως απαιτούνται συγκεκριμένες εκδόσεις του λογισμικού ηλεκτρονικής έκδοσης.

Εάν έχετε αμφιβολίες για το αν πρέπει να προσθέσετε την υπηρεσία DTP, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας και θα χαρούμε να βρούμε μια λύση συγκεκριμένα για τις ανάγκες σας.

Πώς να λάβετε προσφορά

Συμβουλευτείτε τον παρακάτω πίνακα για να δείτε σε ποια μορφή μπορείτε να εξαγάγετε τα αρχεία σας, και στείλτε τα μέσω της φόρμας επικοινωνίας μας ή μέσω email στο info@translated.com, για να λάβετε μια προσφορά σχετικά με τις υπηρεσίες μετάφρασης (υπηρεσία Professional ή Premium) και DTP.

Λογισμικό Αποδεκτοί τύποι πρωτότυπων αρχείων
Σας τα παραδίδουμε στην ίδια μορφή αρχείου
Adobe Acrobat PDF /Υπολογιστικά φύλλα/Word/PowerPoint/HTML?
Adobe Captivate HTML ;
Adobe Dreamweaver HTML / XML ;
Adobe Fireworks HTML/XHTML ;
Adobe FrameMaker RTF/MIF ;
Adobe Illustrator PNG/JPEG/TIFF/PDF;
Adobe InDesign ICML/IDML/IDAP (συνιστάται) ;
Adobe Photoshop PNG/JPEG/PDF;
AutoCAD DXF/DWG + PDF ;(το PDF απαραίτητο για τη λήψη της προσφοράς)
CorelDRAW CDR/JPG / TIFF + PDF ?(το PDF απαραίτητο για λήψη της προσφοράς)
MadCap Flare HTML/XHTML/DITA/PDF/WORD ?
Microsoft Publisher PUB + PDF ;(το PDF απαραίτητο για λήψη της προσφοράς)
QuarkXPress QXD + PDF ;(το PDF απαραίτητο για λήψη της προσφοράς)

Τι κάνω μετά;

Λήψη προσφοράς

Η ομάδα μας θα αναλύσει τα αρχεία σας και τις οδηγίες σας και θα σας στείλει μια προσφορά που περιλαμβάνει την υπηρεσία που ζητήσατε (Professional ή Premium) και το κόστος της σελιδοποίησης. Σημειώστε ότι οι τιμές ποικίλουν ανάλογα με τον αριθμό των σελίδων, την ποιότητα του πρωτότυπου αρχείου και τους απαιτούμενους χρόνους παράδοσης.

Μετάφραση

Αφού επιβεβαιώσετε την παραγγελία, φροντίζουμε πρώτα να γίνει η μετάφραση. Σας συνιστούμε να περιλαμβάνετε, εφόσον υπάρχουν, τους οδηγούς ύφους (style guides) και τα γλωσσάρια σας, διότι παίζουν σημαντικό ρόλο στη διασφάλιση της ποιότητας, της συνέπειας και της συμμόρφωσης με το ύφος της εταιρείας.

DTP

Μετά τη μετάφραση, το έργο ανατίθεται σε έναν επαγγελματία γραφίστα DTP. Όποτε είναι δυνατόν, επιλέγουμε έναν επαγγελματία γραφίστα DTP, ο οποίος να είναι και φυσικός ομιλητής της γλώσσας-στόχου. Σε διαφορετική περίπτωση, ο μεταφραστής θα εξετάσει το τελικό προϊόν πριν από την παράδοση, για να βεβαιωθεί ότι το περιεχόμενο δεν έχει αλλοιωθεί και ότι το αρχείο σας είναι έτοιμο για εκτύπωση.

Έχετε άλλες ερωτήσεις; Επικοινωνήστε μαζί μας.

Η ομάδα μας είναι έτοιμη να βρει λύση για τις μεταφραστικές σας ανάγκες.

Επικοινωνία

Γεια σας, είμαι η Barbara.
Πώς μπορώ να σας βοηθήσω;

Barbara - Προϊστάμενη διαχείρισης λογαριασμών

Η Translated βοήθησε την Airbnb να αναπτύξει μια νέα ροή εργασιών μετάφρασης μεγιστοποιώντας την ποιότητα, τον έλεγχο και τη σχέση αποτελεσματικότητας-κόστους.
Salvo Giammarresi - Airbnb
Μεταφράσεις υψηλής ποιότητας με σύντομους χρόνους παράδοσης. Πλέον κάνουμε τις διαφημιστικές καμπάνιες μας με Google Ads και Facebook σε αγορές εκτός Ευρώπης χωρίς κανένα πρόβλημα!
Laura Corallo – Eataly
Η ομάδα της Translated ήταν πάντα εξυπηρετική και επαγγελματική. Ανταποκρίνονται γρήγορα στα αιτήματά μας για βοήθεια και τηρούν τις συμφωνηθείσες προθεσμίες.
Fabio Vanek – Italiaonline
Η Translated έχει αναλάβει την τοπική προσαρμογή για τις διαφημιστικές καμπάνιες με Google Ads και Facebook για λογαριασμό μας εδώ και αρκετά χρόνια. Τη θεωρούμε αξιόπιστο συνεργάτη μας και δεν μας έχει απογοητεύσει ποτέ.
Alberto Mauri – GroupM
Η ομάδα της Translated είναι αποτελεσματική στις πωλήσεις και τη λειτουργικότητα. Επιδεικνύουν ιδιαίτερη επιμέλεια όσον αφορά τις προθεσμίες παράδοσης και ανταποκρίνονται γρήγορα για την επίλυση τυχόν ζητημάτων μετά την παράδοση.
Davide Scalvi – Docebo
Χάρη στην Translated, ο ιστότοπός μας είναι τώρα διαθέσιμος σε 20 γλώσσες αντί για 6, κι έτσι προσελκύουμε νέες αγορές. Ο αριθμός των χωρών στις οποίες διεξάγουμε επιχειρηματικές δραστηριότητες αυξήθηκε από 10 σε 50!
Pierre Massol – TravelCar
Τα τελευταία χρόνια, χρησιμοποιώ την Translated για μεταφράσεις από τα Γερμανικά και τα Ρωσικά στα Αγγλικά. Η εξυπηρέτησή τους είναι γρήγορη και αποτελεσματική, με διαφανή τιμολογιακή δομή.
Marcello Pasquali – Enel Green Power

Δίκτυο πελατών

Εξυπηρετούμε με υπερηφάνεια πάνω από 337.268 πελάτες παγκοσμίως, από καινοτόμες νεοσύστατες επιχειρήσεις έως παγκόσμιες μεγάλες επιχειρήσεις από κάθε πιθανό κλάδο. Έχουμε βελτιστοποιήσει τις διαδικασίες μας για να ανταποκριθούμε στις μοναδικές ανάγκες τους. Προσαρμόζουμε τις διαδικασίες μας για να εξυπηρετήσουμε μεγάλη γκάμα έργων, από μικρά έργα με βάση τις εκάστοτε ανάγκες έως και λύσεις πλήρους διαχείρισης.

Περισσότερα

Ανακαλύψτε τις τεχνολογίες μας

API μεταφράσεων για συνεχή ροή έργων τοπικής προσαρμογής, προηγμένα εργαλεία επαναχρησιμοποίησης μεταφρασμένου υλικού, εξαγωγή περιεχομένου από 71 μορφές αρχείων και 21 πηγές περιεχομένου, προσαρμοζόμενη νευρωνική μηχανική μετάφραση και πολλά άλλα.

Μάθετε περισσότερα

Επικοινωνήστε μαζί μας.

Η ομάδα μας είναι έτοιμη να βρει λύση για τις μεταφραστικές σας ανάγκες.

Επικοινωνήστε μαζί μας